Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 153 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget
-
Fruktansvärt dålig ljudklass på yttervägg och glaspartier mot balkong. Rösterna på nätterna från intilliggande byggnader upplevdes som att de satt på vår balkong och öppen dörr. Bedrövligt.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


7 av 10

+
Nära havet.
-
Ingen reception.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


8 av 10

+
Hotellet motsvarar den beskrivning som Apollo angett. Enkelt och väldigt strandnära hotell. Städning och allt var jättebra! Bra mat i restaurangen!
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


9 av 10

+
Sjöutsikten från rummet och närheten till havet samt en mycket bra frukost.
-
Avsaknad av hängare innanför ingången till rummet och även i själva rummet. Det för att slippa ha så mycket saker på golv och på skrivbord.

Bekräftad gäst: 2023-09-24


9 av 10

+
Centralt
-

Bekräftad gäst: 2023-09-23


10 av 10

+
Det fantastiska läget med utsikt över strandpromenad och hav. 20m till stranden.
-
Framförallt toaletten som var väldigt trång. Även pentryt var i minsta laget.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


1 av 10

+
Nära till stranden
-
Städning städning å åter städning

Bekräftad gäst: 2023-09-17


8 av 10

+
Läget och frukosten.
-
Mer information, var serveras frukosten? Var placerar vi bagaget inför avresan?

Bekräftad gäst: 2023-09-17


4 av 10

+
Fick motion av alla trappor
-
På Apollos hemsida såg dubbelrummet ut att vara mycket större än vad det var. Det var det minsta dubbelrum jag sett, i princip fick end sängen rum, dåligt. Skriv ut att rummen är extremt små.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

20 omdömen
Utmärkt
 
10
Väldigt bra
 
6
Bra
 
1
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-07-10

av 854solen Karlshamn, Sverige

Nej!!

Man kan ej kalla detta för ett hotell. Ingen reception om du vill fråga något och du får nyckel vid ankomst bara av någon sen ingen mer hjälp. När du ska hem du måste lämna rummet vid 10 samma sak där. Ingenstans att lämna väskor eller duscha och byta om du ska åka hem senare. Rummet är jätte små och om du bokar så kallade dubbel rum kommer du ånga dig direkt. Frukost är inte värd pengarna maten står i solen och om gäster har ej ätit det idag serveras de tigen imorgon. Ända som är bra med detta så kallade hotell är läge och städerskorna som var helt fantastiska. Hotell är detta inte mer apartmans/lägenheter. Skulle ej bo här igen nej!!

 
2023-05-29

av Vacation220309 Dalarnas län, Sverige

Ellinor & Eva-Lena + 2 tonåringar i rum 3

Jätte Bra lägenhetshotell Fräscha rum och en helt Fantastisk havsutsikt från balkongen All personal va Super Trevliga (roliga) och serviceminded Läget var fantastiskt 10m till stranden God frukost och mat i restaurangen Salty Sweet Hit åker vi gärna igen TACK för en Trevlig vecka

 
2020-09-30

av RESEKUNGEN Borås, Sverige

Bättre än bra ☺

Absolut kanon bra, fräscha rum, utmärkt service och absolut bästa läget...kommer boka detta boendet igen. Så lagom nära allt och lugnt men ändå nära. Personalen var toppen...man känner sig mer än välkommen. TACK FÖR EN KLART LYCKAD SEMESTER !

 
2019-06-17

av mejameja

Semester

Perfekt läge vid stranden. Sköna sängar, bra wi-fi, litet rum men rent och fint. Enda negativa var att det inte fanns nån hiss pust. Men vi behövde kanske motion efter all underbar mat vi ätit i Markarska.

 
2018-12-15

av Peter L Örebro, Sverige

Vilket läge!

Allt från mottagandet när vi kom från Bol till avresan hem var verkligen jätte bra. Rummet med stor balkong mot havet var fantastiskt . Frukosten (bordservering) vid restaurangen med utsikt över stranden och havet var den bästa vi avnjutit i Kroatien. Stället har både en a´la carte och en snabbmat- / cafe del avskilt av strandpromenaden. Måste framhålla managern och personalen som verkligen var service-minded. Om vi ska var lite negativa så wifi´n lite "svajig" men tjejen som städade fixade även detta med bravur trots överhängande tentor på Universitetet.Tack för en trevlig vecka!