Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 160 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
7,3 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Närhet till strand.
-
Oljud från restaurangen bla drogs möbler runt på sen kväll och tidig morgon. Dålig/obefintlig städning under veckan. Ac läckte vatten. El-avbrott när dottern duschade, blev kolsvart och varade ca 1 timme.

Bekräftad gäst: 2024-07-17


6 av 10

+
Läget på strandpromenaden var utmärkt och rummet var fräscht med bra avställningsytor. Frukosten som serverades vid bordet utomhus på terassen mot stranden var mycket bra.
-
Jag hade förväntat mig ett hotell med reception och saknade det eftersom vår deponering inte fungerade och vi behövde kuddar och ett täcke/lakan ytterligare. Saknade också hiss eftersom vårt rum låg på 4:e våningen.

Bekräftad gäst: 2024-07-10


8 av 10

+
Utsikten och läget.
-
Mycket litet rum och ingen hiss.

Bekräftad gäst: 2024-07-06


8 av 10

+
Läget, hotellet ligger precis på strandpromenaden med alla restauranger och stranden på 5 meters avstånd. Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam. Frukosten väldigt god , man blev serverade vid bordet. Vårt dubbelrum låg på 4e våningen med härlig utsikt över havet!
-

Bekräftad gäst: 2024-07-04


4 av 10

+
Bäst? Varför frågar ni inte varför man är missnöjd? Vi bokade dubbelrum och vi fick den minsta lgh med en dubbelsäng. Duschen var sönder dessutom. Dubbelrum? Det är upp til er att visa korrekta bilder.. skäms på er. Ni får gärna kontakta mig gällande hur ni själva ser på detta..
-
Inte hotellet.. ni på Apollo har inte korrekt information samt bilder. Ni går ta ansvar och inte skylla på hotellet.

Bekräftad gäst: 2024-07-04


10 av 10

+
Mycket trevlig personal och god mat.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-30


5 av 10

+
Läget till stranden. Balkongen och utsikten
-
Dålig städning. Ingen som ansvarade när man påpekade detta.

Bekräftad gäst: 2024-06-29


6 av 10

+
Läget och utsikten. Sköna sängar
-
Vi hade bokat en lgh pga kostallergier och har svårt att går ut och äta. I mitten av veckan gick spisen sönder och den blev inte fixad innan vi åkte hem så vi var tvingade att gå ut på restaurang att ändå ändå.

Bekräftad gäst: 2024-06-29


5 av 10

+
Serveringspersonal är trevliga och serviceinriktade.
-
Acn slutade fungera under vår vistelse, de undertiden som ovanlighetta härjade. Vi påpekade detta och blev mötta med ignorans, den fungerade enligt dem som den skulle. Efter en tid insåg dem att den inte fungerade. 5dagar utan ac . 38grader i skuggan. Städningen kan bli bättre.

Bekräftad gäst: 2024-06-26


8 av 10

+
Läget precis vid stranden och gågatan med restauranger med enkel access till allt. Balkongen var riktigt härlig att ha med sol nästan hela dagen. I övrigt ett enkelt lägenhetshotell där inredning och standard inte är den högsta, men det hade vi inga förväntningar på heller. Vi var inte heller där för att hänga i lägenheten. Plus för hårtork som inte stod med i beskrivningen. Mycket bra med enklare kokvrå för kaffe och frukost, samt kylskåp. Och det uppskattades verkligen att vi kunde lämna resväskor hela sista dagen i väntan på flyget hem där vi även hade tillgång till dusch. Kanonupplevelse totalt sett och väldigt prisvärt jämfört med de mer moderna lägenhetshotellen!
-
Enkelt hotell men som hade allt man behövde. Skulle behöva fyllas på med framförallt glas som det fanns alldeles för få av. Jag hade gärna sett att det funnits en micro, men det kanske är svårt att få plats med. Kaffebryggaren hade mer eller mindre gett upp så vi köpte snabbkaffe och använde vattenkokaren istället. Ingen reception, men det var enkelt att få tag i personalen i restaurangen.

Bekräftad gäst: 2024-06-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

22 omdömen
Utmärkt
 
12
Väldigt bra
 
6
Bra
 
1
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2024-07-10

av Majamax Trollhättan

Fin utsikt men flera brister

Bra läge på strandpromenaden och fin utsikt över vattnet. Lägenheten är helt ok, något trång när man är 4 vuxna. AC fungerar bra. Det som drar ner betyget från en 4 är den sporadiska städningen. Även vid påpekade uteblir den. Står det städning 7 dagar i veckan ska det vara så. Det var även en del mögel i badrummet.

 
2024-07-01

av Johanna H

Toppen

Bästa lägenhetsboende vi haft på alla resor. Rymligt och fräscht, bra läge. Något högljutt mot kvällskvisten men inget som störde i den grad att det inte var hanterbart. Superbra städning, enorm terass, väl utrustat kök. Trevlig personal. Mycket bra!

 
2023-07-10

av 854solen Karlshamn, Sverige

Nej!!

Man kan ej kalla detta för ett hotell. Ingen reception om du vill fråga något och du får nyckel vid ankomst bara av någon sen ingen mer hjälp. När du ska hem du måste lämna rummet vid 10 samma sak där. Ingenstans att lämna väskor eller duscha och byta om du ska åka hem senare. Rummet är jätte små och om du bokar så kallade dubbel rum kommer du ånga dig direkt. Frukost är inte värd pengarna maten står i solen och om gäster har ej ätit det idag serveras de tigen imorgon. Ända som är bra med detta så kallade hotell är läge och städerskorna som var helt fantastiska. Hotell är detta inte mer apartmans/lägenheter. Skulle ej bo här igen nej!!

 
2023-05-29

av Vacation220309 Dalarnas län, Sverige

Ellinor & Eva-Lena + 2 tonåringar i rum 3

Jätte Bra lägenhetshotell Fräscha rum och en helt Fantastisk havsutsikt från balkongen All personal va Super Trevliga (roliga) och serviceminded Läget var fantastiskt 10m till stranden God frukost och mat i restaurangen Salty Sweet Hit åker vi gärna igen TACK för en Trevlig vecka

 
2020-09-30

av RESEKUNGEN Borås, Sverige

Bättre än bra ☺

Absolut kanon bra, fräscha rum, utmärkt service och absolut bästa läget...kommer boka detta boendet igen. Så lagom nära allt och lugnt men ändå nära. Personalen var toppen...man känner sig mer än välkommen. TACK FÖR EN KLART LYCKAD SEMESTER !