Kundomdömen om Simic

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

16 omdömen
Utmärkt
 
9
Väldigt bra
 
5
Bra
 
0
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2020-09-30

Inlägg av RESEKUNGEN Borås, Sverige

Bättre än bra ☺

Absolut kanon bra, fräscha rum, utmärkt service och absolut bästa läget...kommer boka detta boendet igen. Så lagom nära allt och lugnt men ändå nära. Personalen var toppen...man känner sig mer än välkommen. TACK FÖR EN KLART LYCKAD SEMESTER !

 
2019-06-17

Inlägg av mejameja

Semester

Perfekt läge vid stranden. Sköna sängar, bra wi-fi, litet rum men rent och fint. Enda negativa var att det inte fanns nån hiss pust. Men vi behövde kanske motion efter all underbar mat vi ätit i Markarska.

 
2018-12-15

Inlägg av Peter L Örebro, Sverige

Vilket läge!

Allt från mottagandet när vi kom från Bol till avresan hem var verkligen jätte bra. Rummet med stor balkong mot havet var fantastiskt . Frukosten (bordservering) vid restaurangen med utsikt över stranden och havet var den bästa vi avnjutit i Kroatien. Stället har både en a´la carte och en snabbmat- / cafe del avskilt av strandpromenaden. Måste framhålla managern och personalen som verkligen var service-minded. Om vi ska var lite negativa så wifi´n lite "svajig" men tjejen som städade fixade även detta med bravur trots överhängande tentor på Universitetet.Tack för en trevlig vecka!

 
2018-07-14

Inlägg av Krimkolan Makarska, Kroatien

Kanonvistelse

Bra lägenhetshotell med perfekt läge på strandpromenaden, endast 10 meter från havet. Bra städning och fräsch lägenhet. Hårtorken kunde varit bättre dock. Bokade till frukost som var god, kaffe, omelett/äggröra, juice och bröd med pålägg. Åt flera ggr på tillhörande restaurang Salty Sweet. All personal var grym, väldigt trevliga och serviceminded. Ingen hiss, men det visste vi om så inga problem. Wi-fi på rummet och härlig utsikt över havet. Hit åker vi gärna igen. Hälsningar Anna med familj

 
2017-08-03

Inlägg av charlottee912

Besvikelse

Ett av de sämre hotell vi bott på , och då har vi bott på många. (Opersonligt). Personalen visste inte att vi bodde där . Städning under all kritik , dom sträcker lakan och byter handdukar + papperskorg. Torftig frukost ( inte en grönsak eller frukt så långt ögat kan nå). Utcheckning kl. 10.00 , halv 8 tar det i dörren och sedan nycklar , men min man hann upp och öppnade , då undrade dom när vi skulle lämna rummet för slutstäd( seriöst). Wi-fi obefintligt , inget låst bagagerum,ingen möjlighet att duscha vid sen avresa. Ingen Reception Vi har några + också. Kanon Ac Utsikten (vån 4)