Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 137 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-08


10 av 10

+
Lugn och fin atmosfär. Rent och snyggt. Trevlig personal.
-
Har inget att klaga på.

Bekräftad gäst: 2024-06-08


8 av 10

+
Rummet, läget, poolen
-
Lokalen för frukost och middag slamrig och dålig akustik

Bekräftad gäst: 2024-06-01


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-29


10 av 10

+
Trevlig Personal väl städat
-
Större poll

Bekräftad gäst: 2024-05-29


8 av 10

+
Bra läge.
-
Kylskåpet var förlitet.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


9 av 10

+
Läget Rent och snyggt
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


8 av 10

+
Det mesta utom hög musik från gatan nedanför
-
se ovan

Bekräftad gäst: 2023-09-17


10 av 10

+
Engelskspråkig mycket servicevänlig personal, rent och snyggt, bra läge.B
-
Begränsat poolområde

Bekräftad gäst: 2023-09-16


9 av 10

+
Mycket bra läge, rent och fräscht, sköna sängar.
-
Tråkig attityd på personalen i receptionen.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

384 omdömen
Utmärkt
 
220
Väldigt bra
 
116
Bra
 
34
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2023-06-30

av Pathfinder724175

Fräscht hotell men tyvärr lite stökigt vid poolområdet

Sköna sängar och kuddar. Vi sover väldigt bra. Frukosten var bra dock var kaffet svagt vissa dagar. Ett tips till hotellet är att de serverar kaffe/te i kannor när man kommer dit på morgonen, nu är det lite stökigt oorganiserat i ett hörn. En petitess, men skivade tomater i stället för klyftor hade varit bättre. Personalen är väldigt trevlig och serviceminded. Det finns en utomhuspool. Det är inte tillåtet med bollar, hopp och vilda lekar, man får inte reservera solstolar. MEN, varje morgon ligger det handdukar på nästan alla solstolar fast inga människor är runt poolen, och då och då kan man tro att det är en barnpool man sitter vid, där det förekommer både hopp, bollar och andra vattenlekar. Jag ville sitta i lugn och ro i skuggan vid poolen och lyssna på en ljudbok, men blev nedstänkt flera gånger pga ungdomar som kastade boll i poolen. Tyvärr sa inte personalen till, jag fick in i stället. Vi väljer mycket hellre att gå till havet än att vara kvar vid poolen och bada, köpa dricka, lunch mm. Det är pga det som betyget dras ned från 4 - 3.

 
2023-06-01

av P2534XAanna_ Örebro län, Sverige

Makarskas bästa läge,rent och snyggt!

Ett Jättebra hotell som passar mest för vuxna utan barn,lugnt och skönt. Nedan lite plus och minus bara för att men totalen av hotellet är kanonbra! + Pluspoäng för: Bästa läget i Makarska.Precis vid strandpromenaden, nära till staden och de mysiga gränderna.Rent och snyggt.Jättefin inredning och offentliga toaletter, välstädat överallt. Vi hade 4 olika rum på olika våningar det bästa var rummet med havsutsikt då balkongen var större än hos de andra rummen. Bergutsikten var inte fel heller med en mysig balkong Frukosten var bra med varierat utbud,man hinner inte tröttna.Personalen serviceminded. Massa restauranger efter hela strandpromenaden,nära och bra. -Minuspoäng för: Solstolarna är redan upptagna 7.30-08.00.Ingen slängde bort handukar som legat i flera timmar. Poolbaren stängd så man är tvungen att gå in för att handla i bar och då var man tvungen att klä på sig.Lite omständigt när man solade tycker vi. Den öppnar säsong sa de i receptionen. Varmt i hissen. Konstig planering på bord och stolar i frukosten,fanns inte"gångar"till borden så man fick störa andra gäster eller gå runt vid ingången för att hämta frukost.

 
2021-07-31

av dodidr

Perfekt

Om jag ska sätta ett ord på hotellet skulle jag säga perfekt! Bättre läge hittar du inte. Du kan variera mellan att bada i poolen eller gå ner en trappa direkt till havet. Som beskrivet i tidigare omdöme helt utmärkt frukost. Väldig trevlig personal. Rekommenderar starkt. Några nackdelar att poolen är för liten och solstolarna paxas redan från 8 på morgonen samt en del fläckar på mattorna i rummen, för övrigt är det rent.

 
2020-02-12

av Th L Österbotten

Bra ställe att semestra på

Bra ställe att semestra på. Trevlig personal på hotellet, snyggt och rent på hotellet. Hotellet beläget på ett lugnt och fint ställe, promenad avstånd till centrum. Fina aktiviteter i centrum av staden på kvällarna.

 
2019-08-09

av Jenny S Helsingborg, Sverige

Bra hotel med närhet till allt

Vi bodde på Hotel Park under v.29 Bra rum med fint badrum och badkar. Hade vår dotter på 1,5år med oss. Vi hade dessvärre råkat boka ett rum som endast rymde dubbelsäng och ingen barnsäng. Funkade fint ändå men ytan kändes lite väl trångt i emellanåt. Sängarna var ganska hårda - men vi överlevde :) Bra frukost med bra variation, där fanns något för oss alla! Fräscht litet poolområde. Stolarna ockuperades direkt på morgonen av andra hotellgäster.. Stranden ligger precis nedanför hotellet så vi gick ner och la handdukarna där istället. Blir ”dyrt” om man ska ha solstolar på stranden varje dag. Vi gick ner och gjorde plats mellan några stolar på morgonen. Det blir inte fullt på stranden direkt då solen inte kommer dit fören vid 13-tiden. Men man ska inte vänta för länge.. Vi gick ner innan frukost. Under högsäsong är där vääääldigt mycket folk och det blir trångt på stranden men det var inget som störde oss. OBS! Badskor är att föredra. Det var perfekt för oss att kunna springa upp på rummet och hämta saker om man glömt/behövde något (ex. Barnvagnen) även om vi var på stranden. Vi åt/köpte en del mat/glass på Oliva (restaurangen som ligger direkt i anslutning till hotellet och stranden). God mat och bra service. Det lilla kebab-stället precis bredvid glassbarer har sååå god kebab! Hit åker vi gärna igen då vi hade gångavstånd till ALLT - stranden, centrum, hamnen, gamla stan. Gott om restauranger, mysigt ställe att strida runt på och där fanns mycket för både barn och vuxna. Ett stort plus: Hade mejlkontakt med hotellet efter bokningen var gjord och fick svar direkt!