Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 180 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget, utsikten, faciliteterna. Dock var t ex inställt öppet.
-
Sängarna! Mycket hårda. Möbler på balkong och glas på rummen behöver anpassas efter antalet som kan bo i rummet. Vi var 3 Pers men det fanns t ex bara 2 stolar, glas etc på rummet.

Bekräftad gäst: 2021-10-02


9 av 10

+
Bra länge nära till badet och lagom promenad till centrum .
-
Okej det finns alltid något.

Bekräftad gäst: 2021-09-26


9 av 10

+
Läget och frukostbuffén
-
Inget specifikt

Bekräftad gäst: 2021-09-25


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-25


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-18


10 av 10

+
Lägge, service
-

Bekräftad gäst: 2021-09-05


8 av 10

+
Rent och fräscht, väldigt bra AC
-

Bekräftad gäst: 2021-08-22


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-06-26


9 av 10

+
Läget
-
Städning var inte bra alla dagar, svårt att få smutsiga koppar utbytta, de låg kvar ett par dagar i värsta fall

Bekräftad gäst: 2021-06-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

334 omdömen
Utmärkt
 
199
Väldigt bra
 
99
Bra
 
26
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-07-31

av dodidr

Perfekt

Om jag ska sätta ett ord på hotellet skulle jag säga perfekt! Bättre läge hittar du inte. Du kan variera mellan att bada i poolen eller gå ner en trappa direkt till havet. Som beskrivet i tidigare omdöme helt utmärkt frukost. Väldig trevlig personal. Rekommenderar starkt. Några nackdelar att poolen är för liten och solstolarna paxas redan från 8 på morgonen samt en del fläckar på mattorna i rummen, för övrigt är det rent.

 
2020-02-12

av Th L Österbotten

Bra ställe att semestra på

Bra ställe att semestra på. Trevlig personal på hotellet, snyggt och rent på hotellet. Hotellet beläget på ett lugnt och fint ställe, promenad avstånd till centrum. Fina aktiviteter i centrum av staden på kvällarna.

 
2019-08-09

av fam-mji Helsingborg, Sverige

Bra hotel med närhet till allt

Vi bodde på Hotel Park under v.29 Bra rum med fint badrum och badkar. Hade vår dotter på 1,5år med oss. Vi hade dessvärre råkat boka ett rum som endast rymde dubbelsäng och ingen barnsäng. Funkade fint ändå men ytan kändes lite väl trångt i emellanåt. Sängarna var ganska hårda - men vi överlevde :) Bra frukost med bra variation, där fanns något för oss alla! Fräscht litet poolområde. Stolarna ockuperades direkt på morgonen av andra hotellgäster.. Stranden ligger precis nedanför hotellet så vi gick ner och la handdukarna där istället. Blir ”dyrt” om man ska ha solstolar på stranden varje dag. Vi gick ner och gjorde plats mellan några stolar på morgonen. Det blir inte fullt på stranden direkt då solen inte kommer dit fören vid 13-tiden. Men man ska inte vänta för länge.. Vi gick ner innan frukost. Under högsäsong är där vääääldigt mycket folk och det blir trångt på stranden men det var inget som störde oss. OBS! Badskor är att föredra. Det var perfekt för oss att kunna springa upp på rummet och hämta saker om man glömt/behövde något (ex. Barnvagnen) även om vi var på stranden. Vi åt/köpte en del mat/glass på Oliva (restaurangen som ligger direkt i anslutning till hotellet och stranden). God mat och bra service. Det lilla kebab-stället precis bredvid glassbarer har sååå god kebab! Hit åker vi gärna igen då vi hade gångavstånd till ALLT - stranden, centrum, hamnen, gamla stan. Gott om restauranger, mysigt ställe att strida runt på och där fanns mycket för både barn och vuxna. Ett stort plus: Hade mejlkontakt med hotellet efter bokningen var gjord och fick svar direkt!

 
2019-07-13

av fridagabrielsson Linköping, Sverige

Väldigt fräscht hotell med underbar frukost

Vi stannade här i två nätter och jag önskar att vi kunde stanna längre. Fräscha rum, en underbar fräsch frukost med stort utbud. Personalen var väldigt trevliga och hjälpsamma. På nedervåningen finns det spaanläggning som är toppen. Värt ett besök!

 
2017-08-08

av Cutemisen Stockholm, Sverige

Mycket bra hotell, lite ont om platser vid poolen

Vi bodde här en vecka i början av augusti (4 vuxna) och är mycket nöjda med val av hotell. Hotell Park är rent och fräscht, modernt, med bra frukost och bra faciliteter av alla dess slag. Första veckan i augusti var det extremt mycket folk i Makarska och det var därför många, inklusive vi, som tyckte det var trångt och svårt (omöjligt?) att få solstolar på stranden och vid poolen. Om man vill åka till ett hotell där det finns lediga solstolar vid poolen ska man inte åka till Hotel Park. Paxande av solstolar togs till en helt ny nivå (folk satt och väntade på att stolarna skulle ställas ut kl 07:15) och hotellet hjälpte inte till med att flytta på paxande saker/handdukar som legat orörda flera timmar osv. Vi tycker även att hotellgäster bör ha fått företräde till hotellets solstolar på stranden vilket inte var fallet. Utöver detta med solstolar var det ett mycket bra hotell! :) Rekommenderas! Men inte första och andra semesterveckan i Augusti då det var trångt på stranden ;)