Noemia

Hotell Noemia är ett modernt hotell bara en kort bit från den vackra klapperstensstranden i Baska Voda. Föredrar du poolbad finns det en mindre pool på hotellet där du kan ta det lugnt och njuta av den kroatiska solen i de loungestolar som omger den. Eller kanske kan bjuda dig själv på något uppfriskande från hotellets bar?


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Superiorrum för2 personer. Sviter för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 5 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På fräscha hotell Noemia finns en inbjudande liten pool, men kanske ännu bättre är hotellets härliga läge bara några minuters promenad från Baska Vodas klapperstensstrand med kristallklart vattnet. Det är heller inte långt att andra stränder som Podluka, Berulia eller Nikolina.

Hotellet har en bar i lobbyn med möjlighet att sitta utomhus vid poolen. På hotellets restaurang kan du äta goda, vällagade rätter i en lugn och avkopplande miljö. Gratis wifi på hela hotellet. Litet wellness center med bland annat jacuzzi mot avgift.

Vill du upptäcka mer av Kroatien och väljer att hyra bil under din semester finns ett begränsat antal gratis parkeringsplatser på hotellet. Nära till stranden och strandpromenaden, som är flanörernas favorit i Baska Voda. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension mot tillägg.