Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 212 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Servicen och läget
-
Poolen. Den var verkligen smutsig, full av alger och skräp och de två sista dagarna var den helt ur bruk, pga rengöring.

Bekräftad gäst: 2021-10-02


2 av 10

+
Frukosten som vi köpte själva
-
Allt

Bekräftad gäst: 2021-08-28


8 av 10

+
Läget. Rent och snyggt.
-
Kylskåp stångs av när du tar ur nyckelkortet och lämnar rummet.

Bekräftad gäst: 2021-08-28


4 av 10

+
personalen
-
standarden på rummen

Bekräftad gäst: 2021-08-14


9 av 10

+
Poolen
-
Bemötande och information vid ankomst.

Bekräftad gäst: 2021-08-07


7 av 10

+
-
Rummet som vi fick ligger strax utanför stora fläkt trummor som låter som helikopter när de är igång. Och de är igång ofta, speciellt på natten, det gick knappt att sova eller att njuta av balkongen, man hörde knappt varandra. Stort besvikelse. Vi klagade redan första dagen och de sa att de skulle göra allt att hitta ett annat rum till oss, men det hände aldrig.

Bekräftad gäst: 2021-08-07


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-24


8 av 10

+
Ägarna
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-07-04


9 av 10

+
Allting i lägenheten fungerade perfekt. personalen var tillmötesgående, men inte alltid antäffbara. Det var en väldigt skön säng och en AC som fungerade perfekt. det var inte många gäster på hotellet så därför var det mycket lugnt. Kan rekommenderas!
-
eftersom den nya delen av hotellet var nyenoverad så tror jag inte det finns mycket som måste förbättras. allt fanns tillgängligt i det lilla köket. Mycket bra!

Bekräftad gäst: 2021-07-04


7 av 10

+
Läget och fräsheten
-
Parkeringsmöjligheter för scooter

Bekräftad gäst: 2021-06-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

33% av resenärerna rekommenderar

77 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
20
Bra
 
11
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2021-09-08

av l0ll064 Sverige

Hotell Villa dzamonja

Personalen 2 damer i receptionen har tyvärr hamnat på fel plats! Ingen service på dom. Rummet rent och fint men ingen utsikt. Strömlöst nästan varje dag. Stort + för restaurangen med personal. Bästa frukosten och pizzan. Stället Brac var inget som imponerande på oss.

 
2020-09-25

av IIzabell

Fantastisk semester

Snart tar mina semester slut.Jag har spenderat här två underbara veckor. Hotellet är väldigt rent. Personalen hjälpsam och vänlig. Jag är vegetarian. Har haft HB. Maten är oerhört god och personalen är benägen att anpassa menu enligt mina önskemål. Jag hoppas att jag ska ha möjlighet att komma tillbaka. Varmt rekommenderar. Izabela Lazzaro

 
2018-12-15

av Peter L Örebro, Sverige

Bra läge

Vi bodde i ett rum med uteplats mot poolen, helt ok. Lite "trött "personal i receptionen, påminde 2-3 gånger om trasig lampa i badrummet. Vad jag kommer ihåg så blev det aldrig fixat. Hotellets restaurang på andra sida gatan var väldigt bra, bra mat och fantastiskt personal. Tack för bra service!

 
2018-10-05

av Håkan R Örebro, Sverige

Så nöjda att vi tog en tvåa med havsutsikt.

Kände att vi behövde en sista minuten och vi aldrig varit i Kroatien. Så vi bokade Brac, Bol och Villa Dzamonja, vi brukar aldrig gradera upp oss men denna gången gjorde vi det. Kan inte fått bättre utsikt och läge i Bol. Vet att detta rum kostar ganska mycket på sommaren, men för det vi betalade i oktober så finns det verkligen inget att klaga på. Bra personal och städning. Vi fick städat och diskat varje dag. Nära att gå till centrum och den fina gångvägen till Zlatni Rat...

 
2018-08-23

av Pernille S

Fantastisk sjöutsikt och nära till allt

Jag var inte så imponerat när vi kom till hotellet måste jag erkänna. Det kändes lite väl enkelt. Rummet var dock väldigt rymligt men kunde behöva en förnyelse av både möbler och förvaring. I synnerhet på badrummet saknade jag hyllor och lukten där var inte så fräsch. Men balkongen hade en fantastisk utsikt och jag älskade att sitta där och titta ut över havets båttrafik och byns röda tak. Personalen på hotellet var vänliga och tillmötesgående och hjälpte oss med en bra extra säng. Vi sov förvånansvärt bra med tanke på att hotellet ligger så nära centrum, men här var ganska tyst och sängarna väl godkända. Området kring poolen funkade bra för oss och tavernan på andra sidan gatan hängde vi på dagligen; här fick vi bra mat till rimliga pengar och fin service. En avslappnat atmosfär och nära till både centrum och strand.