Kundomdömen om Villa Dzamonja

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 110 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget
-
Inte stänga igen restaurang innan vi åker

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

+
Nära till allt i staden.
-
Lite snåla på toalettpapperet.

Bekräftad gäst: 2019-10-02


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
Mkt bra läge
-
Rummet vi fick låg på baksidan, ingen sol på balkongen, två stora träd direkt inpå. Litet rum...

Bekräftad gäst: 2019-09-29


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Läget. Närheten till allt.
-
Bäddmadrass.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


8 av 10

+
Storleken och läget samt rent i allmänna utrymmen
-
Kontroll av porslin, bestick, vattenkokare, kaffebryggare, möbler och frosta av frysfack. Det satt ett gammalt filter med mögel i vår kaffebryggare.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

+
Det låg bra. Nära till strandpromenaden och till centrum. Fin utsikt mot havet.
-
Poolen var inte rengjord bra syntes tydligt från vårt rum. Vi badade inte i den.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


5 av 10

+
Läget
-
Poolen var inte badbar eftersom den var alldeles full av alger och smuts. Det finns ingen möjlighet att den var omskött på väldigt länge. Jag har fotat den och skickar gärna in bilderna till er.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


3 av 10

+
Utsikten mot bergen från balkongen.
-
Hotellet var en stor besvikelse och det är kanske delvis vårt eget fel då vi inte bad om ett nytt rum eller tog kontakt med Apollo för hjälp. Jag vill ändå förmedla hur vi upplevde det så det kan förmedlas till hotellet. När vi anlände till hotellet på em 7/9 efter att rest och varit vakna i nästan två dygn får vi veta att det inte finns några rum till oss. Efter en del letande och fråga till hotellansvarig hittades vilka rum vi skulle få. Vårt rum var en liten "garderob" som det var väldigt svårt att vara två personer i samtidigt. Snedtak som man slog huvudet i. I badrummet fick man böja på knäna om man skulle se sig i spegeln. Detta rum (nr 47) var nog egentligen tänkt för en person. Dåligt med köksmaterial och gammalt kaffefilter kvar i kaffebryggaren. Efter några dagar kom vi knappt in i rummet då kortet inte fungerade utan att vi slog in dörren. Vi sa till om detta och det skulle kollas upp men hände inget. Det värsta var nog en natt när balkongdörren till rummet bredvid stod öppen och det stormade, den stod och slog hela natten med så hög smäll att vi inte sov på hela natten. Det gick inte att få tag i någon på hotellet för hjälp, ingen bodde i det rummet. När vi sa till vid halv 8 på morgonen var det till slut någon som gick in och stängde dörren och det blev tyst men detta var alldeles för sent. Poolen var under all kritik, botten var alldeles smutsig. Nu valde vi att inte använda den men det såg väldigt ofräscht ut att se den sådan.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

33% av resenärerna rekommenderar

73 omdömen
Utmärkt
 
30
Väldigt bra
 
20
Bra
 
11
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2020-09-25

Inlägg av IIzabell

Fantastisk semester

Snart tar mina semester slut.Jag har spenderat här två underbara veckor. Hotellet är väldigt rent. Personalen hjälpsam och vänlig. Jag är vegetarian. Har haft HB. Maten är oerhört god och personalen är benägen att anpassa menu enligt mina önskemål. Jag hoppas att jag ska ha möjlighet att komma tillbaka. Varmt rekommenderar. Izabela Lazzaro

 
2018-12-15

Inlägg av Peter L Örebro, Sverige

Bra läge

Vi bodde i ett rum med uteplats mot poolen, helt ok. Lite "trött "personal i receptionen, påminde 2-3 gånger om trasig lampa i badrummet. Vad jag kommer ihåg så blev det aldrig fixat. Hotellets restaurang på andra sida gatan var väldigt bra, bra mat och fantastiskt personal. Tack för bra service!

 
2018-10-05

Inlägg av Håkan R Örebro, Sverige

Så nöjda att vi tog en tvåa med havsutsikt.

Kände att vi behövde en sista minuten och vi aldrig varit i Kroatien. Så vi bokade Brac, Bol och Villa Dzamonja, vi brukar aldrig gradera upp oss men denna gången gjorde vi det. Kan inte fått bättre utsikt och läge i Bol. Vet att detta rum kostar ganska mycket på sommaren, men för det vi betalade i oktober så finns det verkligen inget att klaga på. Bra personal och städning. Vi fick städat och diskat varje dag. Nära att gå till centrum och den fina gångvägen till Zlatni Rat...

 
2018-08-23

Inlägg av Pernille S

Fantastisk sjöutsikt och nära till allt

Jag var inte så imponerat när vi kom till hotellet måste jag erkänna. Det kändes lite väl enkelt. Rummet var dock väldigt rymligt men kunde behöva en förnyelse av både möbler och förvaring. I synnerhet på badrummet saknade jag hyllor och lukten där var inte så fräsch. Men balkongen hade en fantastisk utsikt och jag älskade att sitta där och titta ut över havets båttrafik och byns röda tak. Personalen på hotellet var vänliga och tillmötesgående och hjälpte oss med en bra extra säng. Vi sov förvånansvärt bra med tanke på att hotellet ligger så nära centrum, men här var ganska tyst och sängarna väl godkända. Området kring poolen funkade bra för oss och tavernan på andra sidan gatan hängde vi på dagligen; här fick vi bra mat till rimliga pengar och fin service. En avslappnat atmosfär och nära till både centrum och strand.

 
2018-06-01

Inlägg av Dick H

Grymt hotel, om man bokat sjöutsikt.....

Trevlig personal, och grymt kök utanför på ”trekanten” som servera pizza i världsklass. Glöm inte att ta den där ”GT”, tro det eller ej, men godaste på hela ön😀 Funkar även att ta en pasta och sallad, serveras till lite old musik som säkert passar alla efter eller under en GT