Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,4 av 10 baserat på 76 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,4 / 10
Städning
 
6,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,6 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Service
 
6,7 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Läget. Närhet till ”city” och bad.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


7 av 10

+
Personalen! Otroligt trevligt bemötande, och när vi bad om att byta rum till ett med bättre utsikt löste de det så snart de kunde. Väldigt trevligt med 2 rum.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


3 av 10

+
Havsutsikten från balkongen.
-
Vissa gardiner hängde på trekvart, madrasserna i sängarna var otroligt nedlegade (hängmatta), dåligt utrustat kök (glas & porslin), fläkten ovanför spisen fungerade inte (såg inte ut som om den var inkopplad), toalettringen passade inte själva toastolen, duschslanen var för kort; man fick huka sig vid dusch.. Från balkongen, som låg precis ovanför poolen, kunde vi tydligt se att den behövde rengöras; gröna beläggningar på poolbotten och svart beläggning på filter på sidan av själva poolen (svartmögel?) som delvis försvann efter ett slagregn (har bilder i fall ni är intresserade). Mat-os från restaurangen som letade sig in i fönstret i sovrummet som vi var tvungna att ha stängt.

Bekräftad gäst: 2022-09-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


7 av 10

+
Personal och bemötandet
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


7 av 10

+
Bra läge till stan och nära till havet! Samt hotellpoolen var bra att ligga vid och använda.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


8 av 10

+
Närheten till vattnet. Trevlig personal.
-
Icke fungerande AC. Försöka sova med öppen balkong vid ganska hårt trafikerad väg…

Bekräftad gäst: 2022-09-04


8 av 10

+
Läget, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


8 av 10

+
Läget trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-08-21


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-08-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

33% av resenärerna rekommenderar

79 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
20
Bra
 
11
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2021-09-08

av l0ll064 Sverige

Hotell Villa dzamonja

Personalen 2 damer i receptionen har tyvärr hamnat på fel plats! Ingen service på dom. Rummet rent och fint men ingen utsikt. Strömlöst nästan varje dag. Stort + för restaurangen med personal. Bästa frukosten och pizzan. Stället Brac var inget som imponerande på oss.

 
2020-09-25

av IIzabell

Fantastisk semester

Snart tar mina semester slut.Jag har spenderat här två underbara veckor. Hotellet är väldigt rent. Personalen hjälpsam och vänlig. Jag är vegetarian. Har haft HB. Maten är oerhört god och personalen är benägen att anpassa menu enligt mina önskemål. Jag hoppas att jag ska ha möjlighet att komma tillbaka. Varmt rekommenderar. Izabela Lazzaro

 
2018-12-15

av Peter L Örebro, Sverige

Bra läge

Vi bodde i ett rum med uteplats mot poolen, helt ok. Lite "trött "personal i receptionen, påminde 2-3 gånger om trasig lampa i badrummet. Vad jag kommer ihåg så blev det aldrig fixat. Hotellets restaurang på andra sida gatan var väldigt bra, bra mat och fantastiskt personal. Tack för bra service!

 
2018-10-05

av Håkan R Örebro, Sverige

Så nöjda att vi tog en tvåa med havsutsikt.

Kände att vi behövde en sista minuten och vi aldrig varit i Kroatien. Så vi bokade Brac, Bol och Villa Dzamonja, vi brukar aldrig gradera upp oss men denna gången gjorde vi det. Kan inte fått bättre utsikt och läge i Bol. Vet att detta rum kostar ganska mycket på sommaren, men för det vi betalade i oktober så finns det verkligen inget att klaga på. Bra personal och städning. Vi fick städat och diskat varje dag. Nära att gå till centrum och den fina gångvägen till Zlatni Rat...

 
2018-08-23

av Pernille S

Fantastisk sjöutsikt och nära till allt

Jag var inte så imponerat när vi kom till hotellet måste jag erkänna. Det kändes lite väl enkelt. Rummet var dock väldigt rymligt men kunde behöva en förnyelse av både möbler och förvaring. I synnerhet på badrummet saknade jag hyllor och lukten där var inte så fräsch. Men balkongen hade en fantastisk utsikt och jag älskade att sitta där och titta ut över havets båttrafik och byns röda tak. Personalen på hotellet var vänliga och tillmötesgående och hjälpte oss med en bra extra säng. Vi sov förvånansvärt bra med tanke på att hotellet ligger så nära centrum, men här var ganska tyst och sängarna väl godkända. Området kring poolen funkade bra för oss och tavernan på andra sidan gatan hängde vi på dagligen; här fick vi bra mat till rimliga pengar och fin service. En avslappnat atmosfär och nära till både centrum och strand.