Playitas resort på Fuerteventura

När åker vi till Playitas igen?

Boxaren Liridon Doni Nuha åkte på en träningsresa till Playitas Resort på härliga Fuerteventura. Här berättar han om fördelarna med hotellet och varför han gärna åker tillbaka till just Playitas Resort

En bra start på dagen!

Poooow! Den underbara känslan av att vakna upp på morgonen, dricka lite uppfriskande vatten och göra sig redo för första passet för dagen.

Jag möts av en och annan personal när jag tar mig till de öppna ytorna. ”- Hola! Buenos días! ¿Que tal?”
Jag svarar glatt tillbaka på spanska så gott som jag kan. ”- Buenos días! Todo fantástico!!! ¿Y tu?”
Jag inser helt plötsligt att jag svarar just så näst intill varenda gång eftersom det känns så bra inombords när jag är på Playitas. Maten, folket, tränings förutsättningarna, auran, kämpaglöden och inte minst den goda vatten- och honungsmelonen!

Så, när åker vi till Playitas igen? 

En av framgångsfaktorerna för sportslig utveckling är kultur och materiella resurser. För mig har Playitas Resort båda delarna och så mycket mer.
Som landslagsman i olympisk boxning behöver jag så ofta som möjligt verka på en elitplattform. Allt detta för att prestera när det väl gäller. Att vara elitidrottare är mitt liv och efter varje gång som jag landar i Sverige ställer jag frågan till mig själv och tränaren; ”När åker vi till Playitas igen?!”

Som Abraham Maslow brukade säga:
” En självförverkligande människa är en sund människa, vars sanna natur har utvecklats.”

Detta är vad Playitas betyder för mig. Här på Playitas Resort känner jag mig sund.

/(Agent) Teimor Alexander Mullazadhe & (boxer) Liridon Doni Nuha


Apollo Sports – träningshotell för alla

Vill du ha en översikt över alla våra sporthotell ska du läsa mer här.

Träningsresor med Apollo Sports

Vi erbjuder Sveriges största utbud av träningsresor och träningsläger som passar alla – från vardagsmotionärer till elitidrottare.

Träningskalender

Våra träningsveckor passar dig som vill fokusera på din favoritaktivitet eller sport, slipa på tekniken och uppleva träningsglädje tillsammans med andra.

Se träningskalendern