Greklands genuina öar

Upptäck en eller flera öar

Greklands genuina och charmiga öar

Kom lite närmare det småskaliga Grekland. Hitta till lokala guldkorn som gör att du känner dig lite mer som någon som bott i Grekland i generationer.​ Res från 3 998 kr i sommar

Karpathos

Varför välja Karpathos

  • Naturskönhet: Spektakulära stränder, kristallklart vatten, imponerande bergslandskap, vandring.
  • Autentisk grekisk atmosfär: Pittoreska byar, traditionell arkitektur, genuin mat, vänliga lokalbefolkningen.
  • Aktiviteter: Windsurfing, kitesurfing, dykning, vandring, utforska antika platser.
Skiathos, Grekland

Skiathos

Varför väja Skiathos som resmål

  • Intim atmosfär med smala gränder och pittoreska små butiker som lockar till promenader genom charmiga byar.
  • Öns många mysiga kaféer och tavernor där du kan njuta av lokala rätter och drycker i en avslappnad miljö, omgiven av vänliga människor och lokal kultur.
  • Utforska gömda stränder och avlägsna platser som ger en känsla av avskildhet och ro, perfekt för att koppla av och njuta av naturen utan att trängas av massor av människor.

Visste du att du kan kombinera resmålen Skiathos med Alonissos. Du kan även kombinera öarna Skiathos och Alonissos. På detta sätt upptäcker du två resmål under en resa.

Symi

Vad du kan förvänta dig av den grekiska ön Symi

  • Symi är känd för sin unika och färgstarka neoklassiska arkitektur, särskilt runt dess pittoreska hamn. Du kan njuta av att promenera genom de charmiga gränderna, beundra de målade fasaderna och utforska de traditionella byggnaderna.
  • Ön erbjuder fantastiska möjligheter för bad och vattensport med sina kristallklara vatten och vackra stränder.
  • Ön har en rik historia, du kan utforska ön arv genom att besöka lokala museer, kloster och traditionella byar samt delta i lokala festivaler och evenemang.

Hitta din resa i priskalendern

Välj datum och se vilka hotell som är tillgängliga.


Inspireras av Grekland pärlor

 

Båtluffa i Grekland

Båtluffa i sommar och upplev det bästa av Greklands övärld. Här kan du välja någon av våra favoritrutter eller sätta ihop din öluff själv. 

Båtluffa i Grekland

Kombinationsresa Grekland

Vill du kombinera din resa med två resmål? Här kan du till exempel kombinera två grekiska öar, som Rhodos med den lilla genuina ön Symi, härligt gröna Samos med Patmos

Vilken ö passar dig bäst?

I Grekland finns en ö för alla smaker, en öde strand, små pittoreska byar, vattensporter, party hela natten eller hotell med stora poolområden. Vad väljer du?