Deluxerum

Deluxerum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i hopvikbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. En flaska vatten per person ingår vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Skrivbord samt ett litet bord med två stolar. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopvikbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. En flaska vatten per person ingår vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Skrivbord samt ett litet bord med två stolar. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Familjerum med balkong, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng och en enkelsäng eller två dubbelsängar och en enkelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa eller i befintliga sängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. En flaska vatten per person ingår vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.