Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 60 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
jättebra frukost och nära till stranden
-
borde ta bort badkaret och enbart ha en dusch och en bättre badrumsmöbel

Bekräftad gäst: 2023-10-22


8 av 10

+
Det var en god frukostbuffé med en underbar utsikt.
-
Små rum

Bekräftad gäst: 2023-09-13


10 av 10

+
Fräscht, stort och rymligt med fantastisk strand och poolområden.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-27


4 av 10

+
Mat
-
Det var inte städad som sagt. Dålig upplysning angående aktiviteter och underhållning.

Bekräftad gäst: 2023-08-13


8 av 10

+
Frukosten
-
Inga förvaringsutrymmen på rummet vi fick ett handikapprum

Bekräftad gäst: 2023-07-30


9 av 10

+
Hotellets strandplatser. Lugnt och avstånd mellan parasoll och stolar.
-
Se avloppet i duschen. SPA´t var ju ohyggligt dyrt. Man behövde betala 20 € för entré även vid behandling. Det blev en stor besvikelse. Wifi-uppkopplingen tappades HELA tiden.

Bekräftad gäst: 2023-07-09


10 av 10

+
Frukostutsikten var fantastiskt . Trevlig personal.
-
Balkongen var svår att överhuvudtaget sitta på eller att ens hänga sin badkläder där pga duvor som bajsade där hela tiden.

Bekräftad gäst: 2023-06-25


8 av 10

+
Restaurangen högst upp är betydligt bättre än den ger sken av.
-

Bekräftad gäst: 2023-06-11


5 av 10

+
Grönskan vid poolområdet på våning 11 samt gymmet även om vi saknade en del utrustning.
-
Det var otroligt mycket ljud utifrån som gjorde det omöjligt att sova på morgnarna. Balkongfönstren/dörrarna borde bytas ut. Personalen var inte alltid tillmötesgående. Men gissar att dom har strikta regler att följa. Hierarkin märktes tydligt. Hotellet ser hyfsat fint ut vid en första anblick. Men det börjar se slitet ut om man tittar närmre. Heltäckningsmattorna i korridoren var smutsiga under hela våran vistelse i form av ludd och hårstrån. Hade även önskat att frukostpersonalen sagt till barnen som sprang runt och skrek i matsalen då föräldrarna inte hade vett att göra det (blir barnfritt hotell nästa gång).

Bekräftad gäst: 2023-05-11


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

3703 omdömen
Utmärkt
 
2244
Väldigt bra
 
919
Bra
 
337
Mindre bra
 
121
Underkänt
 
82

5 senaste omdömen

2024-06-13

av PhEnOmEnOn م Sverige

Lagom som 3 stars

Det var Ok hotell men definitiv inte 5 stars, snarare 3 stars. maten var inte varierande. Damen som kanske var ägaren stod vid matsalens dörr som vakt och hade kontroll på gäster och personal och vad gästerna tog med sig ut och till och med tjatade. Detta var respektlös tyckte vi för i alla fall hade vi betalt för all inklusive hotell. Hon var som rektor i skola. Underhåll i Hotellet var inte så bra. Tennis och strand kostade och var inte inkluderande. Personal i receptionen hade inga informationer om hur man kunde ta sig till Center. Handduk fanns inte alls för poolen och var förbjudet att ta med sig rummets handduk dit. vakten vid poolen var respektlös och otrevligt. När vi satt våra egna handdukar på stolarna vid poolen på morgonen hade han flyttat våra handdukar och väskor till andra ställe och vi blev tvungna att leta efter våra utrustningar helt desperat. Kortköp funkade inte alls varken i hotellet eller buss och andra ställe i Rhodos.

 
2023-05-06

av Sebastian J

Bland det bästa hotellen jag varit på

Väldigt trevligt hotell som har det mesta man kan önska sig. Trevligt personal med väldigt god mat. Rent och snyggt, många sociala ytor både inne och ute. Fint gym, spa, med massage etc etc. Frisör fanns även med om man så ville. Vill man hyra bil fanns det direkt på hotellet och bilarna stod på utsidan.

 
2022-11-06

av mitrolios Göteborg, Sverige

Toppen på alla sätt

Servicen på det här hotellet var utomordentligt. Det var hotellets sista vecka öppet innan det stängde för säsongen och alla gäster blev uppgraderade till Elite suites med privata pooler. Maten var fantastisk och personalen väldigt hjälpsam och trevliga. Rekommenderar starkt!

 
2022-06-28

av Emma S

Slitna rum och störande evenemang

Bott fem nätter på hotellet nu. Det är ganska slitet på en del ställen och vår bungalow har sett sina bästa dagar. Vi bryr oss inte jättemycket om det då vi reser med ett litet barn men det känns inte så fräscht sett till hur mycket man betalar. Två kvällar i rad hölls bröllop vid den övre poolen (där bungalowrummen är) och det ena störde extremt mycket, hade hög livemusik precis utanför till 00.15. Inte så bra när man har ett litet barn med sig. Kommer inte rekommendera det här hotellet. Vi sa vad vi tyckte och fick noll förståelse. Poolerna och stranden är bra och personalen är trevliga. Städningen är sådär, de glömmer tömma papperskorgen och vi fick ingen ny tvål t.ex. Hade vi orkar packa ihop alla grejer hade vi nog tagit våra sista nätter på ett annat hotell.

 
2019-07-14

av 357jensl Stockholm, Sverige

Dålig standard

Hotellet har definitivt sett sina bättre dagar. Ni som är vana att bo på 5-stjärniga hotell med god service, ska INTE boka detta hotell. Det är en sak att exteriör och interiör är perfekt, men när det brister i alla led (förutom i SPA:t) är det under all kritik. Exempel: 1. Barpersonalen (unga personer) gjorde fåniga gester bakom ryggen på dottern efter hennes beställning. Hon är 11 år 2. Vi bodde i en svit i två våningar. Den var trevlig förutom att det inte fanns rinnskydd på duschdörrarna, vilket gjorde att det rann vatten ut i övre rummet som vi torkade upp. 3. Ingen fungerande AC. Vi fick sova i 24 graders värme. Vi fick till svar att dom arbetar på det (ingen återkoppling eller kyla) Utöver detta luktar delar av hotellet unket och kvaliteten på maten är inte vad vi är vana med. Vi reser 3-4 ggr/år och letar oss till hotell med hög standard, service och bra mat. Är du/ni van med stora, opersonliga komplex med service utan hjärta kommer ni förmodligen trivas här. Vi bor inte här ens om vi fick det gratis.