Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 77 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
jättebra frukost och nära till stranden
-
borde ta bort badkaret och enbart ha en dusch och en bättre badrumsmöbel

Bekräftad gäst: 2023-10-22


8 av 10

+
Det var en god frukostbuffé med en underbar utsikt.
-
Små rum

Bekräftad gäst: 2023-09-13


10 av 10

+
Fräscht, stort och rymligt med fantastisk strand och poolområden.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-27


4 av 10

+
Mat
-
Det var inte städad som sagt. Dålig upplysning angående aktiviteter och underhållning.

Bekräftad gäst: 2023-08-13


8 av 10

+
Frukosten
-
Inga förvaringsutrymmen på rummet vi fick ett handikapprum

Bekräftad gäst: 2023-07-30


9 av 10

+
Hotellets strandplatser. Lugnt och avstånd mellan parasoll och stolar.
-
Se avloppet i duschen. SPA´t var ju ohyggligt dyrt. Man behövde betala 20 € för entré även vid behandling. Det blev en stor besvikelse. Wifi-uppkopplingen tappades HELA tiden.

Bekräftad gäst: 2023-07-09


10 av 10

+
Frukostutsikten var fantastiskt . Trevlig personal.
-
Balkongen var svår att överhuvudtaget sitta på eller att ens hänga sin badkläder där pga duvor som bajsade där hela tiden.

Bekräftad gäst: 2023-06-25


8 av 10

+
Restaurangen högst upp är betydligt bättre än den ger sken av.
-

Bekräftad gäst: 2023-06-11


5 av 10

+
Grönskan vid poolområdet på våning 11 samt gymmet även om vi saknade en del utrustning.
-
Det var otroligt mycket ljud utifrån som gjorde det omöjligt att sova på morgnarna. Balkongfönstren/dörrarna borde bytas ut. Personalen var inte alltid tillmötesgående. Men gissar att dom har strikta regler att följa. Hierarkin märktes tydligt. Hotellet ser hyfsat fint ut vid en första anblick. Men det börjar se slitet ut om man tittar närmre. Heltäckningsmattorna i korridoren var smutsiga under hela våran vistelse i form av ludd och hårstrån. Hade även önskat att frukostpersonalen sagt till barnen som sprang runt och skrek i matsalen då föräldrarna inte hade vett att göra det (blir barnfritt hotell nästa gång).

Bekräftad gäst: 2023-05-11


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

3646 omdömen
Utmärkt
 
2200
Väldigt bra
 
915
Bra
 
331
Mindre bra
 
119
Underkänt
 
81

5 senaste omdömen

2023-05-06

av Sebastian J

Bland det bästa hotellen jag varit på

Väldigt trevligt hotell som har det mesta man kan önska sig. Trevligt personal med väldigt god mat. Rent och snyggt, många sociala ytor både inne och ute. Fint gym, spa, med massage etc etc. Frisör fanns även med om man så ville. Vill man hyra bil fanns det direkt på hotellet och bilarna stod på utsidan.

 
2022-11-06

av mitrolios Göteborg, Sverige

Toppen på alla sätt

Servicen på det här hotellet var utomordentligt. Det var hotellets sista vecka öppet innan det stängde för säsongen och alla gäster blev uppgraderade till Elite suites med privata pooler. Maten var fantastisk och personalen väldigt hjälpsam och trevliga. Rekommenderar starkt!

 
2022-06-28

av Emma S

Slitna rum och störande evenemang

Bott fem nätter på hotellet nu. Det är ganska slitet på en del ställen och vår bungalow har sett sina bästa dagar. Vi bryr oss inte jättemycket om det då vi reser med ett litet barn men det känns inte så fräscht sett till hur mycket man betalar. Två kvällar i rad hölls bröllop vid den övre poolen (där bungalowrummen är) och det ena störde extremt mycket, hade hög livemusik precis utanför till 00.15. Inte så bra när man har ett litet barn med sig. Kommer inte rekommendera det här hotellet. Vi sa vad vi tyckte och fick noll förståelse. Poolerna och stranden är bra och personalen är trevliga. Städningen är sådär, de glömmer tömma papperskorgen och vi fick ingen ny tvål t.ex. Hade vi orkar packa ihop alla grejer hade vi nog tagit våra sista nätter på ett annat hotell.

 
2019-07-14

av 357jensl Stockholm, Sverige

Dålig standard

Hotellet har definitivt sett sina bättre dagar. Ni som är vana att bo på 5-stjärniga hotell med god service, ska INTE boka detta hotell. Det är en sak att exteriör och interiör är perfekt, men när det brister i alla led (förutom i SPA:t) är det under all kritik. Exempel: 1. Barpersonalen (unga personer) gjorde fåniga gester bakom ryggen på dottern efter hennes beställning. Hon är 11 år 2. Vi bodde i en svit i två våningar. Den var trevlig förutom att det inte fanns rinnskydd på duschdörrarna, vilket gjorde att det rann vatten ut i övre rummet som vi torkade upp. 3. Ingen fungerande AC. Vi fick sova i 24 graders värme. Vi fick till svar att dom arbetar på det (ingen återkoppling eller kyla) Utöver detta luktar delar av hotellet unket och kvaliteten på maten är inte vad vi är vana med. Vi reser 3-4 ggr/år och letar oss till hotell med hög standard, service och bra mat. Är du/ni van med stora, opersonliga komplex med service utan hjärta kommer ni förmodligen trivas här. Vi bor inte här ens om vi fick det gratis.

 
2019-07-05

av Niklas S Stockholm, Sverige

Hit kommer vi gärna tillbaka !!

Ett väldigt fint och fräscht hotell. Kan börja med att säga att om/när vi åker tillbaka till Rhodos så kommer vi helt klart försöka att få rum här. Vid incheckningen verkar det dock lite rörigt både när vi kommer och när vi såg att det kom andra gäster under våran vistelse. Vi hade dock turen att prata med Filip som erbjöd oss att uppgradera och visade och oss rummet (vi tackade dock nej till erbjudandet). Han tipsade också om restaurang (vi hade ej all inclusive) i Rhodos stad som var väldigt bra. Själva rummen är var väldigt fräscha och rena. Bra storlek på både rum och badrum. Måste nästan vara det första hotellet i Grekland där man får spola ner pappret i toan (eller det stod ingen förbudsskylt iaf), väldigt skönt att slippa lägga papperna i en korg bredvid muggen : ) Rummen med havsutsikt har en fantastisk utsikt som är som balsam för själen. Trevlig också att det står en flaska vatten och ett litet fruktfat som en välkomst present från hotellet. Sängarna var väldigt sköna, inte alls så där hårda som dom annars kan vara på hotellen runt medelhavet. 2 kuddar var och härligt stort täcke. Bra städning varje dag även dom det var lite svårt att veta när dom kom, kändes väldigt slumpmässigt. Hotellet har också en egen liten butik. Butiken har väldigt bra priser, inte alls mkt dyrare än på ett supermarket. Tex 2 euro för ett Pringelsrör. Den är öppen mellan 8-23.30 !! Hotellet har 2 st poolområden, bla ett på taken (vi var aldrig där). Det större poolområdet har en ett övre (vuxenpool) och ett nedre område. På det nedre är det störst och där finns även poolbaren. Var aldrig några problem med att få solsängar (som dessutom är gratis), inte alls någon hysteri som det brukar vara med folk som bokar sängar kl. 7 på morgonen. Någon av dagarna så fanns det tom lediga sängar efter lunch. Själva poolen är stor och aldrig någon trängsel i. Det finns ett aktivitetsteam (4 st) som håller i vattengympa osv. Dom försöker såklart få med alla på sina aktiviteter men dom känns aldrig påträngande utan tar ett nej med ett leende. Det är väldigt bra musik vid poolen. Maten vid poolen är väldigt bra, dock så är det väl lite si och så med servering som är lite långsam och man kan känna sig lite osedd då man får gå fram och beställa. Detta trots att det är rätt många som jobbar. Man har Inte heller riktigt koll på hur drinkarna skall blandas och det blir lätt kö. Vill man ligga vid stranden så detta inget problem, man tar sig enkelt dit via en tunnel under vägen. Där finns det också gratis solstolar som hotellet har. Även dom som håller rent och snyggt och det är verkligen inte mkt att klaga på där heller. Vid poolen ligger också att rätt välutrustat gym som är gratis. Vi hade endast frukost som ingick men den var väldigt bra. Mkt att välja på och allt såg väldigt fräscht ut. Vi åt även middagsbuffén 1 dag. Den var dock inte lika bra men det fanns väldigt mkt att välja på även här. Vi är dock inga "buffé människor" så här är vi kanske lite orättvisa. Det finns även Rhodos största SPA på hotellet. Tjejerna i familjen tog behandlingar och alla var jättenöjda. Själva spat var väldigt fint och fräscht, även här var personalen jättetrevliga. Rumservice finns också dygnet runt. Vi provade när vi kom, då ett av våra rum ej var klart. Vi var klart nöjda med maten och det levererades rätt snabbt. Som helhet så rekommenderar vi verkligen detta hotell !