Karavostasi Beach

Karavostasi Beach ligger i lugna och lantliga omgivningar och bara några steg från den fina stranden i Karavostasi. Hotellet har en fin trädgård och poolen är hotellets gemensamma samlingsplats. Frukostbuffé ingår, köper du till halvpension så har du även middagen fixad. Hotellet passar dig som vill ta det lugnt, sticka i väg på egna upptäcktsfärder för att kanske besöka både Sivota och Parga.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 68 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Poolen är hotellets mittpunkt och här kan du lata dig, svalka dig i poolen och bara njuta av lugnet. I poolen finns en grundade del för barn. Solstolar och parasoller ingår både vid poolområdet och på stranden. Poolen har öppet från morgon till kväll med stänger mellan kl. 14.30 och 16.00. Bar vid poolen.

I hotellets restaurang kan du äta frukost, lunch och middag. Här serveras internationella rätter och det bästa från det grekiska köket från buffé men du kan även beställa rätter från hotellets meny. I hotellets bar kan du ta en tidig frukost och sedan under dagen ta en glass och något svalkande att dricka.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. På hotellet finns även en minimarket och det finns ett begränsat antal cyklar att låna. Smal väg med lokal trafik måste korsas för att komma till stranden. Ca 200 meter till Karavostasi Beach, 1 kilometer till Stavrolimena Beach, 3 kilometer till Arilla Beach, Till centrum av Perdika är det ca 5 kilometer. Hyr du bil finns parkering på hotellet utan kostnad.

Måltider

Intyg:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Frukosten serveras kl. 08.00-10.30 och middagen kl. 20.00-22.00.

Alla hotell, Perdika & Karavostasi

Elix, Mar-Bella Collection

Elix, Mar-Bella Collection är ett snyggt och stilrent hotell, beläget på en höjd och med strålande utsikt över havet från den läckra infinitypoolen. Den riktigt lyxiga semesterkänslan infinner sig om du bokar ett boende med en privat infinitypool. Till stranden är det bekvämast att ta hotellets linbana.

Riviera Perdika Hotel

Omgivet av grönska och bara ett stenkast från stranden i Karavostasi hittar du Riviera Perdika Hotel. Här bor du i luftiga rum eller sviter med restaurang, pool och fri tillgång till wifi på hotellet. Till stranden går du på några minuter och till Perdika är det ca 5 kilometer.

Elina

Elina ligger i lugna omgivningar, mellan havet och de grönskande bergen. Här kan du bada i hotellets pool eller ta en kort promenad till stranden för sköna dagar i havet eller på stranden. I hotellets restaurang kan du njuta av god mat och köp gärna till halvpension så är både frukosten och middagen fixad. Hotellet lånar ut cyklar och de fina omgivningarna med olivlundar kan utforskas med vandringskängorna på eller från cykelsadeln.