Rumstyper på Mykonos Riviera Hotel & Spa

Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass som har havsutsikt samt en jacuzzi på uteplatsen. Dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kostnadsfritt wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin. Smart-tv och Marshall bluetooth-högtalare. Hårtork. Badrockar och tofflor. Deluxerummen har en öppen planlösning mot badrummet som har badkar och dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 39 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass som har havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kostnadsfritt wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin. Smart-tv och Marshall bluetooth-högtalare. Hårtork. Badrockar och tofflor. Dubbelrummen har en öppen planlösning mot badrummet som har badkar och dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass med en jacuzzi och solsängar på uteplatsen. Dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Smart-tv och Marshall bluetooth-högtalare. Kostnadsfritt wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin. Smart-tv och Marshall bluetooth-högtalare. Hårtork. Badrockar och tofflor. Superiorrummen har en öppen planlösning mot badrummet som har badkar och dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 39 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.