Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 72 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,6 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Personalen! Rent o snyggt.
-
Trångt vid solstolarna vid poolen. Många trappor!

Bekräftad gäst: 2023-10-06


9 av 10

+
Personalen de va verkligen trevliga och hjälpsamma
-
Hotell rummen behöver liten ny touch annars va där verkligen inget att klaga på

Bekräftad gäst: 2023-10-06


6 av 10

+
Fint poolområde. Trevlig personal.
-
Bilder av hotellet gav intryck av trevligare balkonger/ uteplatser. Lägenhet var torftigt utrustad.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


9 av 10

+
Området var trevligt . Nära till havet. Mysigt
-
Fler solsängar vid poolen

Bekräftad gäst: 2023-09-15


4 av 10

+
Frukostbuffén
-
Dagen vi kom till hotellet fick vi vänta 2 timmar på att få rummet. Vi va 3 familjer som fick vänta medans resten fick sina rum direkt. Stranden såg inte alls ut som på bilden när man bokade. Det var mycket mer stenigt i verkligheten. Alla solstolar var i skuggan vid poolerna så om man ville ha sol fick man flytta runt solstolarna hela tiden varje dag.

Bekräftad gäst: 2023-09-08


10 av 10

+
Rent och snyggt med trevlig personal.
-
Brist på solsängar vid poolerna vid några tillfällen. Koder till Wifi kunde funnits på rummen för att slippa gå och fråga efter koder i receptionen. Även säkerhetsbox borde ingått i priset för hotellet.

Bekräftad gäst: 2023-06-30


7 av 10

+
Trevlig personal.
-
För lite solsängar runt poolerna för antalet bäddar. Slitet, håller inte efter omgivningarna, stranden sunkigt.

Bekräftad gäst: 2023-06-23


7 av 10

+
Trevlig personal.
-
För få solstolar om man vill ha solstol vid poolen så måste man vara tidigt ute.

Bekräftad gäst: 2023-06-23


6 av 10

+
Trevlig personal. Nära stranden
-
Solstolar för nära poolen. Folk som låg i solstolarna blev irriterade på barnen i poolen då det kunde skvätta på dem. Gästerna hade hög ålder. Ev borde det vara ett hotell för enbart äldre vill ha lugn o ro och inte barnfamiljer då de äldre stör sig på barnfamiljer som är högljudda / leker

Bekräftad gäst: 2023-06-23


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

100 omdömen
Utmärkt
 
60
Väldigt bra
 
23
Bra
 
8
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-07-16

av jesperm840 Bromma, Sverige

Värdelöst

Helt kasst! Dålig städning, värdelöst wi-fi och kostar 10€ för 7 dagar per telefon som är så dåligt att man inte ens kan söka på Google eller något annat! Ser inte alls ut som på bilderna! Tre restauranger i närheten annars krävs bil.

 
2018-07-10

av Eva E Granbo, Gävleborgs Län, Sweden

Bra hotell

Fint hotell i lugn miljö. Stort och bra rum. Städningen var väl inte dagligen men det funkade för oss. Rymlig badrum. God mat serverades både till lunch och middag. Personalen super trevlig. Det tråkiga är dessa gäster som alltid ska "paxa" solstolar och sen försvinner i flera timmar.

 
2023-08-26

av Kenny H

Good😎

Exellent hotel. 2 Nice pools, clean and refreshing and beach nearby.50m) Breakfast could be a littlebit better. Good food and service! Exellent spaghetti-carbonara and spring-rolls! Martin in the bar makes the greatest mojito😎

 
2023-06-26

av Shahla M Lilleström, Norge

Fantastic family hotell with amazing staff !)

We have had a fantastic experience throughout our stay in South Coast. The area is not filled with tourists, compared to other places in Crete. We felt very welcomed during our time spent, and felt like we knew many people in the hotel after a week. It was very clean, and the staff were amazing and helpful. We have 4 children, and everybody enjoyed staying in the hotel. The buffet wasn’t the biggest, but everything was very tasty and delicious. Else, there are very nice taverns close to the hotel where you can enjoy tasty seafood, greek wine and coffee. Beach is just 50 meters away. Great place to completely relax in the warm sun. We recommend to rent a car (the staff is very helpful with it) and take a trip to Ierapetra (less tourists and more locals)), Knossos. If else, recommend also an excursion to Spinalonga !:) We will definitely be coming back to South Coast ! Thank you guys for amazing experience !

 
2021-09-25

av 367Dalius London, Storbritannien

Lovely, homely and quite place to enjoy your holiday

This, family run hotel is well presented, clean and stays in very quiet Greek village. Staff is very friendly and helpful. There is private beach near by. Food was home made- simple but very nice. I would recommend this hotel for those who value quite environment and homely atmosphere. Strongly recommend to hire a car to explore Southern part of Crete.