Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 82 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Vår tvårumslägenhet som hade två balkonger. Servicen i receptionen. Städningen, även om det bara var varannan dag.
-
Att betala för strandstolar som tillhörde hotellet och var i dåligt skick. Åkte till annan strand pga all sten. Köksutrustningen. Fanns endast två kaffekoppar med fat och assietter till. En gryta och ett stekjärn. Två små glas. Inga bestick. Fick hämta en tesked i baren för att göra Nescafé. Fräsch toalett och dusch. Övriga lägenheten i behov av uppfräschning.

Bekräftad gäst: 2024-06-14


8 av 10

+
Toppen läge
-

Bekräftad gäst: 2024-06-14


8 av 10

+
Fräscht hotellrum och fint poolområde
-
Stranden på bilderna såg mycket finare ut än i verkligheten. Ganska litet utbud på frukosten.

Bekräftad gäst: 2024-05-31


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-31


7 av 10

+
Personalen! Rent o snyggt.
-
Trångt vid solstolarna vid poolen. Många trappor!

Bekräftad gäst: 2023-10-06


9 av 10

+
Personalen de va verkligen trevliga och hjälpsamma
-
Hotell rummen behöver liten ny touch annars va där verkligen inget att klaga på

Bekräftad gäst: 2023-10-06


6 av 10

+
Fint poolområde. Trevlig personal.
-
Bilder av hotellet gav intryck av trevligare balkonger/ uteplatser. Lägenhet var torftigt utrustad.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


9 av 10

+
Området var trevligt . Nära till havet. Mysigt
-
Fler solsängar vid poolen

Bekräftad gäst: 2023-09-15


4 av 10

+
Frukostbuffén
-
Dagen vi kom till hotellet fick vi vänta 2 timmar på att få rummet. Vi va 3 familjer som fick vänta medans resten fick sina rum direkt. Stranden såg inte alls ut som på bilden när man bokade. Det var mycket mer stenigt i verkligheten. Alla solstolar var i skuggan vid poolerna så om man ville ha sol fick man flytta runt solstolarna hela tiden varje dag.

Bekräftad gäst: 2023-09-08


10 av 10

+
Rent och snyggt med trevlig personal.
-
Brist på solsängar vid poolerna vid några tillfällen. Koder till Wifi kunde funnits på rummen för att slippa gå och fråga efter koder i receptionen. Även säkerhetsbox borde ingått i priset för hotellet.

Bekräftad gäst: 2023-06-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

104 omdömen
Utmärkt
 
64
Väldigt bra
 
23
Bra
 
8
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-07-16

av jesperm840 Bromma, Sverige

Värdelöst

Helt kasst! Dålig städning, värdelöst wi-fi och kostar 10€ för 7 dagar per telefon som är så dåligt att man inte ens kan söka på Google eller något annat! Ser inte alls ut som på bilderna! Tre restauranger i närheten annars krävs bil.

 
2018-07-10

av Eva E Granbo, Gävleborgs Län, Sweden

Bra hotell

Fint hotell i lugn miljö. Stort och bra rum. Städningen var väl inte dagligen men det funkade för oss. Rymlig badrum. God mat serverades både till lunch och middag. Personalen super trevlig. Det tråkiga är dessa gäster som alltid ska "paxa" solstolar och sen försvinner i flera timmar.

 
2024-06-03

av Michael F

Schöner Urlaub im schönen Hotel South Coast

Tolles Hotel in ruhiger Lage mit schönem Strand. Super freundliches Personal und toller Service. Wir sind in der Nacht gegen 3:00 Uhr angekommen und hatten einen üppigen Mitternachtssnack im Kühlschrank. Die Zimmer sind modern und neu renoviert. Toller Ort um die Ruhe und Sonne zu genießen.

 
2023-08-11

av Κατια Λ

Μέτριο

Δυστυχώς ήταν κάτι που δεν περιμέναμε! Έχει δύο κτίρια ένα παλιό και ενα καινούργιο.. Το δωμάτιο μεγάλο αλλά πολύ παλιό! Το φαγητο του μπουφέ στο βραδινο χωρίς πολλές επιλογές.. Για επιδόρπιο είχε μόνο πεπόνι!

 
2023-08-06

av 119betinaskov Vemmelev, Danmark

Vi glæde os til forhåbentligt gensyn.

Tre stjerner ⭐️⭐️⭐️ men 1 klasses ferie oplevelse. Nød en uge i disse dejlig omgivelser. Blev hjerteligt budt velkommen. Skønt sted, søde menesker. Føltes hurtigt som hjem. Her er rent og pænt. Dejlige pools. Skøn udsigt Det lille lokal samfund omkring hotellet er med til at skabe rammen om en en skøn ferie. Dejlig strand, dog med sten, med badesko. Intet problem. Vandet er skønt. Giver hotellet vores bedste anbefaling.