Resor till Tigaki & Marmari

  • Surfa i Marmari
  • Långgrunda sandstränder
  • Högklassiga hotell

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

De charmiga badorterna Tigaki & Marmari på Kos passar dig som vill njuta av lugn atmosfär och sköna bad, samtidigt som det finns gott om möjligheter att utforska omgivningarna. De två orterna möts i en av Kos allra vackraste sandstränder som fortsätter flera kilometer längs kusten.Fakta om Tigaki & Marmari

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Från Kos flygplats till hotellen i Marmari tar det ca 20 min och till Tigaki tar det ca 30 min.

På grund av ombyggnationer av huvudgatan under maj månad så kommer vi eventuellt att få lägga om rutten för transferbussen. Detta kan innebära att transfern kan ta längre tid på ankomst och avresa.

Stränder

Långgrund och barnvänlig strand med vattensporter och tavernor.

Mer fakta

Väder

jan 16°c
feb 15°c
mar 16°c
apr 18°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 20°c
dec 17°c
8,0 av 10 Tigaki & Marmari
Våra gästers betyg, baserat på 540 omdömen

Alla orter Kos

Kos stad

En resa till Kos stad gör få besvikna. Den härliga stranden Lambi Beach och sommarens nattliv är mycket uppskattat bland många. Men Kos stad är också rikt på kulturskatter som du kan utforska med hyrbilen eller genom att följa med på någon av våra utflykter.

Lambi

Norr om Kos stad ligger mysiga Lambi, där du kan se fram emot en charterresa som bjuder på lata stunder i solstolen, cykelburna sightseeingturer och timslånga tavernamiddagar. Här trivs du som uppskattar närheten till Kos stad men ändå gärna vill bo på behörigt avstånd från de livliga barstråken.

Psalidi

En semester i Psalidi passar livsnjutaren. I Psalidi får du det lugnt och skönt och kan ägna krafterna åt att läsa favoritboken vid poolen, njuta av den slående havsutsikten eller ta ett uppfriskande dopp vid någon av de fina sten- och klapperstensstränderna i närheten.

Kardamena

Välkommen till en semester vid Kos längsta strand! Trots sin mindre storlek är Kardamena en livlig ort där det finns mycket att göra. Efter en härlig dag med sol och bad kan du slå dig ner vid någon av de många restaurangerna eller strosa runt och shoppa i stans butiker. Vill du lämna plånboken på rummet erbjuder vi många hotell med All Inclusive som dessutom är familjevänliga.