Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,1 av 10 baserat på 84 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,1 / 10
Städning
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,3 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,3 / 10
Service
 
6,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Service och lägenheten
-
För litet poolområde

Bekräftad gäst: 2024-06-08


1 av 10

+
När vi lämnade det varje dag samt åkte hem, tyvärr.
-
Se tidigare svar punkt 5.

Bekräftad gäst: 2024-05-31


8 av 10

+
läge priset balkong
-
att lägenhet har mera kokmöjligheter och utensiler

Bekräftad gäst: 2024-05-24


8 av 10

+
Litet, trevligt och familjärt. Bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-17


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-13


9 av 10

+
Mycket trevlig och hjälpsam personal!
-

Bekräftad gäst: 2023-09-22


1 av 10

+
Att det var dyrt,vi var i händerna på dom,fanns inget billigt Tälle i närheten,en i e tea kostade 2euro,i Sverige 12 kr,en öl på erToe 3.5 euro,Sverige 12kr.jag vR dåligt upplyst pm bagage,fik bet 1200kr.och 500 för eget transport till flygplatsen.
-
Priser på allting var tok dyrt

Bekräftad gäst: 2023-09-08


1 av 10

+
Inget
-
Ac var trasig och fick först på femte dagens kväll en ny som fungerade, och det efter påstötning varje dag, om att den var trasig. Hårda sängar, platt hård kudde. Minimalt badrum, som luktade kloak. Lokalbefolkning hade fest på hotellets bar, med gapande och hög musik till långt in på nätterna. Ingen städning.

Bekräftad gäst: 2023-08-25


6 av 10

+
Bra läge och bra storlek på rummet
-
Tog upp det med hotellet och det är som vanligt på de flesta hotell så är det sängarnas kvalitet. Kändes som att man låg på golvet för dom var väldigt hårda. Hittade på en egen lösning med hjälp av hotellet så det blev en dräglig vistelse

Bekräftad gäst: 2023-08-19


5 av 10

+
Poolområdet
-
Kunde varit trevligare bemötande samt service. Kändes mest trötta och oengagerade.

Bekräftad gäst: 2023-08-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

63 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
11
Bra
 
11
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2018-09-25

av Susann B

Prisvärt

Trevligt hotell men enkelt. Rent och trevlig personal. Inte så mycket folk vid poolen och baren tyvärr då både pool och bar var fräsch...Helt ok om man vill ha det enkelt men fräscht. Kan tänka mig att bo här igen då det är nära till centrum.

 
2024-05-29

av Linda852 Moss, Norge

Ikke helt fornøyd.

Vi bodde her en uke i mai. Hotellet er enkelt, og det er det vi liker. Men, det var harde senger. Hvis man skal bruke sengen på kjøkkenet så er dette ikke lydisolert. Det er også veldig,lytt, så man hører godt lyder fra de andre rommene. De spiller veldig ofte høy musikk i resepsjonen. Så det kan være vanskelig å sitte der og ta en prat. De som driver hotellet og de som jobber på hotellet er veldig hyggelige og service-minded. Vi hadde bestilt med frokost, og denne var deilig med toast, ost og skinke,egg, syltetøy og litt grønnsaker og gresk youghurt. Når det gjelder rengjøringen så kunne dette vært bedre. De gjorde rent hver annen dag, men ifølge vår bestilling skulle det rengjøres hver dag. Vi trenger ikke nye håndklær eller nyvasket rom hver dag, men hadde satt pris på at søppel ble tømt hver dag. Hotellet ligger et stykke fra stranden så jeg anbefaler å leie sykler, det er deilig å ha når man skal hjem fra stranden. Ligger nærme gamlebyen og havnen, ca 10 minutter gange så det var bra. Så,er det småting som at dusjholderen detter av veggen og dorullholderen er skjev så den kan ikke brukes. Dette er småting som er så enkelt å fikse.

 
2024-03-16

av Ειρηνη Λ

Καθόλου καλό ξενοδοχείο

Είναι το χειρότερο ξενοδοχείο που έχω μείνει.Το δωμάτιο αρκετό μικρό δεν έχει ζεστό νερό, το αιρκοντίσιον χαλασμένο, το μπάνιο πολύ μικρό έπισης, σε κάποια δωμάτια είναι χαλασμένες οι βρύσες και πολλά αλλά πράγματα. Ο τρόπος του υπευθύνου και η συμπεριφορά του ήταν αδίστακτη, και τέλος καθόλου φιλόξενο για να μείνει κάποιος ποσο μάλλον οικογένεια.

 
2023-10-02

av maybrittd2020

Siste utvei tenker jeg...

Her er ingen heis, 3 etg med blytung koffert i 30 gr var ingen fornøyelse for en dame at ingen tilbød seg å hjelpe var ett stort minus!! Rommet var bedre enn forventet, men det hjelper lite når rengjøring er elendig. Langt til Lambistranden 800 - 900 meter vei med mye trafikk så veldig anmasende tur 4 ganger hver dag. Prisen jeg betalte var rimelig, men hadde jeg visst så hadde jeg helt klart valgt å legge på litt for ett bedre hotell med heis...

 
2023-09-30

av Line Olsøybakk B Gjövik, Norge

Vi liker oss på 2 stjerners i Hellas🇬🇷 Enkelt og greit😊

Vi kom hjem nylig fra Erato apartment. Første gang i Kos. Et bra apartment hvis man ikke er opptatt av glitter & glamour. Hard, men gode senger. Mange av rommene har "trist" utsikt, men rommets størrelse veier opp😊 Vi hadde heller ikke innsyn fra andre hotellrom eller lignende. Ikke mye sol på balkongen, men det var bare godt i varmen. Gratis airconditon. Stort kaldt kjøleskap med fryser. Personale var behjelpelig. Det var spesielt godt da min mann ble plutselig syk og måtte ha ambulanse. Hotellets beliggenhet er god, men det er som å bo midt i en labyrint😬 Vi hørte ikke støy fra gata, men det var veldig lytt generelt. Noe stive priser i resepsjon/bar. 4 € for en pinneis uten sukker😳 Ta med deg romnøkkelen når du går ut på kvelden. Resepsjonen stenger kl 23. Jeg har lært at hvis man ikke har noe godt å si så skal man la være. Så da velger jeg ikke å kommentere renholdet, og spesielt ikke den ene eldre renholderen. Har brukt en god del tid og mange skritt🚶‍♂️🚶‍♀️Begynte å bli "kjent" i området mot slutten av uken. Derav kommer vi gjerne igjen. PS: Ser det er noen som anbefaler rom over resepsjonen/bar. Dette er familierom med soverom.