Kundomdömen om Continental Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 56 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Balkong och utsikt
-
Stor ekande skramlig matsal En vattenkokare på rummet hade varit bra

Bekräftad gäst: 2023-09-22


9 av 10

+
Trevligt personal och god frukost.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-22


6 av 10

+
Trevligt o bra personal.
-
Hårda sängar med överkast som täcke. Inga bäddmadrasser

Bekräftad gäst: 2023-09-01


10 av 10

+
Jättegod frukost
-
För hög musik vissa kvällar

Bekräftad gäst: 2023-09-01


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-01


10 av 10

+
Service personal frukost personal från Grekland
-
Inget

Bekräftad gäst: 2023-08-25


3 av 10

+
Balkongen
-
Ni pratade med dom, och dom skulle erbjuda oss att byta rum och ordna det som var trasigt. MEN dom pratade aldrig med oss, inte ett ljud

Bekräftad gäst: 2023-08-25


7 av 10

+
Mat var fantastisk, dock inte dryck - se nedan, annars skulle mat få 10. Reception - perfekt.
-
Juice var nästan katastrof och man var tvungen att betala dyrt för vanligt vatten - det var inte bra, kaffet var så där. Förbättra gärna dryck-delen. Lite dåligt sköt omgivning.

Bekräftad gäst: 2023-08-04


8 av 10

+
Städningen och servicen i hotellets bar.
-
Servicen vid poolen var den sämsta jag varit med om. Satt 15 minuter och fick inte en meny. 1 servitör sorterade ketchup o majonäsen olika högar, en plockade upp glas på en bricka, 1 tittade på mobilen och den fjärde Stig bara och såg ut som ett fån. I salladen vi beställde hittade vi en spindel, lämnade tillbaka den och när vi skulle betala fick jag säga till att de skulle dra av för den. Fick inte en ursäkt ens.

Bekräftad gäst: 2023-08-04


6 av 10

+
Städningen och damerna i receptionen var väldigt trevliga.
-
Bilderna på hemsidan är gamla. Det var mycket som inte ser ut likadant. Behöver uppdateras. Minigolfbana? Äta frukost ute vilket vi älskar att göra gick inte. I så fall fick man bära kaffet runt halva hotellet. Trampolin vid poolen fanns inte. Väg behöver korsas för att komma till stranden stämmer bra. Men att det är en större mycket trafikerad led stod inte. Olustigt att korsa varje gång. Stranden med alla solstolar på bilden stämde inte heller. Det var en strand men inte mer. Poolens vatten var blått och fint nästa dag grönt med bruna grejer i. Ingen skyltning eller att den var trasig. Tre dagar tog det att laga.

Bekräftad gäst: 2023-07-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

591 omdömen
Utmärkt
 
169
Väldigt bra
 
205
Bra
 
142
Mindre bra
 
47
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2018-09-11

av svempaj Luleå, Sverige

Strunta i halvpensionen

Hotellet som sådant var helt OK, med bra rum, fungerande AC, helt ok sängar och poolområde... Men köp inte in er på halvpensionen, ät hellre på restaurangerna i närheten och framför allt på Taverna Lithino som ligger 200 m till vänster in mot stan. Då får ni mycket godare mat och godare vin och slipper betala dom 175 spänn som hotellet tar för en mycket medioker flaska vin. Buffémat blir dessutom tråkigt inne på tredje dagen.

 
2013-05-23

av kos2012

Mycket bra service & trevlig personal

Underbar service, god mat(dock nästan bara kolhydrater), massor med goda efterrätter. Fina rum, nära stranden och inte allt för långt in till kos stad. Finns cyklar man kan hyra om man inte orkar gå. Svalkande pool med en lunchbar precis brevid. Många solstolar och man kunde välja om man ville ligga i skuggan eller solen.

 
2011-06-19

av Epple

Enkla hotellrum men med stor pool o trädgård samt bra läge.

Prisvärt hotell. Enkla rum, men toppenläge. Vi hyrde cykel (som alla andra) o cyklade in till stan på 10 min längs strandkanten. Stor fin pool o trädgård. Bra städning. Frukostbuffen föll dock inte oss i smaken. Den var stor men kändes inte hälsosam o fräsch. Åk till Kos - ett underbart resmål som överträffade mina förväntningar!

 
2023-11-05

av Elizabeth I

Lovely clean hotel and friendly staff

Lovely hotel and friendly staff throughout the hotel. Really nice people. Went with my teenage daughter for October half term. The weather was fab 26 degrees plus most days we were lucky. . The hotel was clean, fresh towels and sheets every day. The half board food was good. There was a range of breakfast cereals, Greek yoghurt, fruits, bread and a selection of processed meats, cheese etc I had a cooked breakfast every morning. Plus fruit. The evening meal catered for everyone. So there would be something there that someone would like. We went on a 3 island tour from Koz harbour and went to also watch the sunset at Zia. The hotel is well located across the street from a shingle beach which was lovely and very picturesque which also had a wheelchair ramp into the sea. There is also a marina opposite with lovely cafes and restaurants. Koz Harbour in the town is walkable approx 20 minute stroll. We walked there and back most nights for two weeks. When it wasn’t hot! It was lovely and breezy at night but not cold. Nearby restaurants to the hotel which were not all open as end of the season but there is a bicycle shop and supermarket next to the hotel. The hotel pool snack bar was excellent. For burgers, salads, gyros, chips, drinks etc and reasonably priced. We had a thoroughly enjoyable holiday. Very chilled out hotel environment. I had read all bad reviews before going and to be honest I can only say that the hotel was clean, well maintained with very hard working and loyal staff that have been working there for years and n the busier months there is entertainment provided in the evening.

 
2023-10-26

av colin w Ramsbottom, Storbritannien

Fine hotel, very well run

Very impressive hotel, fantastic staff. Very very clean and comfortable, very high standards. Staff lovely and friendly, went the extra mile to help when I thought I had lost my wallet. I would have given 5 stars, but the meals were a little disappointing, buffet service being what it is, the menu’s got to feel a bit “samey”. Hotel is in a lovely position next to the yacht marina, just a 15 minute stroll from the beautiful old historic town of Kos. Regular bus service to town, practically outside the hotel. All in all a lovely hotel, well worthy of the stars.