Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

609 omdömen
Utmärkt
 
225
Väldigt bra
 
278
Bra
 
76
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2020-01-12

av Elisabeth B

Litet och charmigt

Väldigt mysigt familjärt hotel med suverän personal. Små ytor men överlag rent och fräscht Aten är fräschoch vällagad. Utanför finns lite affärer och några få restauranger. Stranden är nära och helt magisk. Men man ska veta vad man reser till också, allt är inte bara vackra stränder och fina hotelområden. Fattigdomen är närvarande överallt och tätt inpå en. Det är hjärtskärande att se. Men samtidigt kan man passa på att hjälpa en familj med tex ris och kläder.

 
2019-12-28

av SclSweden Sundbyberg, Sverige

En riktigt härlig oas

Detta är inget lyxhotell och det är en stor del av charmen! Rummet var rymligt och rent, maten var jättegod och personalen fantastiskt trevlig och välkomnande. Här trivs alla! Man bor i en underbart lugn och grön miljö, med ett mysigt poolområde. Det finns tre restauranger- alla är bra och halvpension kan absolut rekommenderas! Två minuter promenad till den underbara stranden!

 
2019-12-12

av perantonsson5 Jönköping, Sverige

Bra hotell

Lagom stort hotell med närhet till andra restauranger och stranden. Wifi fungerade sådär, och endast i närheten av receptionen. God frukost med 3 olika menyer att välja på. Fina rum och bra städning varje dag.

 
2019-11-08

av Christian_Martensson Löddeköpinge, Sverige

Mysigt litet hotell

Härligt litet hotell med mycket grönska. Nära till strand och bad. Serviceminded personal, kändes väldigt familjärt. God mat på hotellet, speciellt fisken. Apor och sköldpadddor på området, vilket barnen älskade.

 
2019-05-15

av Pegahkhani Stockholm, Sverige

Härligt hotell förhöjer semestern

Stort och fint hotell. Bungalow och två våningshus. Pool och trädgård, samt fågelåskådning. Finns även vildapor och sköldpaddor. Bra resturang med god middag. Lättare frukost. Trevlig personal. Finns ingen aircondition dock kan man hyra fläkt. Nära till stranden men många försäljare så fort du sätter foten utanför hotellet. Precis bredvid hotellet finns en växlingskontor. I helhet är vi nöjda med vistelsen!