Kundomdömen om Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,8 av 10 baserat på 6 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,8 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
10,0 / 10
Mat och dryck
 
9,7 / 10
Rum/lägenhet
 
10,0 / 10
Service
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Renligheten och servicen
-

Bekräftad gäst: 2023-01-18


9 av 10

+
service,utsikt,städning
-

Bekräftad gäst: 2022-12-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

6817 omdömen
Utmärkt
 
5767
Väldigt bra
 
735
Bra
 
189
Mindre bra
 
80
Underkänt
 
46

5 senaste omdömen

2020-03-08

av amir718

Amazing

Hotellet var helt fantastiskt. Allt i från personalen till hotellets faciliteter. Stora och rymliga rum med fantastisk utsikt från 43 våningen. Ett stort plus var att de hade en liten strand som man kunde nyttja. Rekommenderas!

 
2017-05-21

av matt_johnsson jakobstad

Utmärkt men inte för alla.

Utmärkt service, standard,man känner sig viktig,vilket jag antar att man strävar efter... servicen och bemötandet kan inte vara bättre,och det är som jag skrev i rumsraporten jag tror det är väldigt svårt att förbättra något,,det är mer fråga om att upprätthålla det som dom gör... rumspriset för det man får är faktiskt mycket förmånligt,,135e/ natt + skatt, tillägg..så det blir ca 180e/ natt.. vilket är helt ok för vad man får... varför skriver jag då att det inte passar alla...det är allt runt omkring som gör det dyrt,,det finns inga små lokala restauranger i närheten för billig dining,, dom restauranger som finns på hotellet är gourmet restauranger, räkna med 40e och uppåt per person om ni äter där,då gäller det endast huvudrätten...vad det blir för en familj så ser ni själva... därför passar det kanske inte för medelresenären med familj.. däremot 2-3 dagar för att uppleva det är mera för en normal ekonomi...

 
2017-04-25

av Thomas L Stockholm, Sverige

Fint hotell

Hotellet ligger vid en egen strand med ett stort poolområde. Fina rum och god frukost och mat. Prisvärt för att vara lyxhotell. Nära marina mall shoppingcenter. Det som är mindre bra är den dåliga wi-fi kopplingen. Inte ok!

 
2016-04-09

av tonafishy Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell!

Helt fantastiskt hotell med mycket bra restauranger på hotellets området och barer likaså. Jättefint poolområde. Dock var den lilla stranden som ligger nedanför poolen lite tråkig eftersom de håller på att bygga på andra sidan vattnet en bort bort. Servicen är top notch. Kan verkligen rekommendera både Rays Grill på 63e våningen och Rays bar på 62a.

 
2015-12-30

av KhaledSahli88 Malmö, Sverige

Lyx & service på en helt annan nivå

Jag är nyss hemkommen från detta fantastiska hotel. Vi fick en tidig incheckning och bodde på 59 våningen i en Grand club king room. Vackert rum med underbar utsikt. Vi hade tillgång till loungen på 45 våning där dom serverar frukost lunch Afternoon Tea och middag. Jag och min fru älskade maten och kan bara säga att denna va jätte gott. Jag rekommenderar även att ni beställer färsk pressad äpple eller apelsin juice. Servicen på detta hotell håller en mycket hög klass och du känner dig mycket välkommen så fort du kommer in i detta hotel. Poolen är super bra och stranden är väldigt liten men helt okej förvänta dig ingen speciellt. Wi-fi i hela hotellen! Marina mall ligger endast några minuter taxi resa från hotellet. Det finns även ett mall i hotellet med exklusiva märken. Vi hade även en sen ut checkens. Jag ser redan fram emot att komma tillbaka nästa gång