Kundomdömen om Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,9 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,9 / 10
Städning
 
9,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,9 / 10
Mat och dryck
 
9,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,8 / 10
Service
 
9,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Personalen.
-
Lite långsam service vid rumsservice.

Bekräftad gäst: 2023-03-13


10 av 10

+
Renligheten och servicen
-

Bekräftad gäst: 2023-01-18


9 av 10

+
service,utsikt,städning
-

Bekräftad gäst: 2022-12-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

7723 omdömen
Utmärkt
 
6623
Väldigt bra
 
769
Bra
 
194
Mindre bra
 
85
Underkänt
 
55

5 senaste omdömen

2023-12-08

av Kalle L Malmö, Sverige

Varken kallt eller varmt

Lyxigt och exceptionellt hotell i hjärtat av staden, med spektakulär utsikt över havet. Lyxiga tjänster till ett rimligt pris, jag gillade entrén och loungerna. Hotellets styrelse och mötesrum är lyxigt för företag. Terrasserna och de otroliga poolerna, jag tror att det är ett sant paradis i en oas av sand och öken. Hotellets luftkonditionering är ett konstverk.

 
2023-09-20

av nancyfA770SP Funchal, Portugal

Room Service

Medarbetaren Mohsin gav oss en middag på rummet som vi sent skall glömma. Servitören Basantel kom med en överraskningstallrik med snittar. På frukostmatsalen Rosewater arbetade Lizza och hennes team och gjorde frukostupplevelserna oförglömliga. De var alltid glada och önskade oss en trevlig dag. En kväll kom Garbindey och rättade till en felinställning på TVn på rummet.

 
2023-03-13

av 757petrim Danderyd, Sverige

Lyxigt hotell med fantastisk personal

Ett mycket exklusivt hotell med fantastisk personal som fångar upp individen. Personalen gör hotellet helt fantastiskt. De strävar efter att göra vistelsen oförglömlig och lyckas verkligen med det. Bekvämt och underbart hotell att komma till efter att gjort roliga aktiviteter i Abu Dhabi. Personalen på hotellet är supergulliga och håller världsklass. Bo här om du besöker Abu Dhabi.

 
2020-03-08

av amir718

Amazing

Hotellet var helt fantastiskt. Allt i från personalen till hotellets faciliteter. Stora och rymliga rum med fantastisk utsikt från 43 våningen. Ett stort plus var att de hade en liten strand som man kunde nyttja. Rekommenderas!

 
2017-05-21

av matt_johnsson jakobstad

Utmärkt men inte för alla.

Utmärkt service, standard,man känner sig viktig,vilket jag antar att man strävar efter... servicen och bemötandet kan inte vara bättre,och det är som jag skrev i rumsraporten jag tror det är väldigt svårt att förbättra något,,det är mer fråga om att upprätthålla det som dom gör... rumspriset för det man får är faktiskt mycket förmånligt,,135e/ natt + skatt, tillägg..så det blir ca 180e/ natt.. vilket är helt ok för vad man får... varför skriver jag då att det inte passar alla...det är allt runt omkring som gör det dyrt,,det finns inga små lokala restauranger i närheten för billig dining,, dom restauranger som finns på hotellet är gourmet restauranger, räkna med 40e och uppåt per person om ni äter där,då gäller det endast huvudrätten...vad det blir för en familj så ser ni själva... därför passar det kanske inte för medelresenären med familj.. däremot 2-3 dagar för att uppleva det är mera för en normal ekonomi...