Single's Day

11:e november 2024

Singles Day semestererbjudanden den 11:e november

Varje år är Singles Day den 11:e november. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här nedan så du får tillgång till många andra fina erbjudanden under året. På så vis kommer du också först till årets Singles Day hos oss på Apollo! 

Vad är Single's Day?

 

Glöm sökandet efter din drömpartner. Fira ditt singelliv och boka din drömresa istället!

Trots att det är 2023 fungerar vårt samhälle fortfarande som en tandemcykel. Det mesta runt omkring oss är designat för två. Ironiskt nog så toppar dessutom Sverige världslistan över antalet enpersonshushåll.

Trots att världen fortfarande kretsar kring paret tycker många av oss faktiskt om att vara singel. Med goda skäl! Forskning visar att ensamstående ofta har bättre hälsa, är mer självständiga och är bättre både när det gäller vänskap och ekonomi. Dessutom är singlar oftast mer utvilade, även om det kan vara mysigt att sova ihop med någon kan det också kosta dig hela 49 minuters sömn per natt.

Så varför inte fira singlarnas dag med en gåva till dig själv – från dig själv!

11/11: Single's Day!

I början av 90-talet gick ett ljus upp för några kinesiska studenter: varför fanns det bara helgdagar och firanden för kärleken mellan två människor, när kärleken till oss själva är minst lika viktig? Resultatet blev Single's Day – och vi älskar det!

Den här dagen handlar om individen – om att ta hand om själv och sätta sina egna behov först och att göra något för sig själv.

För vissa kan det innebära en efterlängtad ledig dag borta från alla måsten. Det kan handla om att sitta på ett café med din favoritbok i timmar, eller åka på en fisketur mitt i veckan. För andra är det den perfekta dagen att unna sig det där lilla extra; Frisörtiden som du skjutit upp. Den senaste smartklockan. Den efterlängtade resan till Paris... eller Kreta?

Vad det än betyder för dig är budskapet detsamma: Du är tillräcklig. Och du förtjänar det bästa. För den här dagen handlar om dig - och resten av gänget kan vänta till Black Friday, eller Cyber Monday.

Apollos Single's Day

Som researrangör bär vi en del av ansvaret för att gynna paren. För även om världen idag består av långt fler singlar än icke-singlar så finns det tyvärr långt fler hotellrum anpassade för två än för en. Och eftersom hotellen arbetar med priser för själva rummet och inte antalet individer får man ofta betala för hela rummet – även om man bara upptar halva dubbelsängen. Tokigt? Vi vet. Frustrerande? Absolut.

Därför firar vi Apollo Single's Day med bra rabatter för dig som reser ensam – med eller utan barn. Vi vill göra det enklare och mer prisvärt för dig att resa ensam, för det finns inget bättre sätt att fira dig själv på än genom att unna dig ett oförglömligt äventyr! På vår hemsida hittar du därför flera utvalda hotell där vi tagit bort enkelrumstillägget. Dessutom har vi lanserat Soloresor för dig som vill resa på egen hand – men inte ensam.

Så glöm sökandet efter din drömpartner. Låt hen hitta dig, medan du uppfyller dina semesterdrömmar!Tips & inspiration

Apollo Sports Solo

För dig som gillar en aktiv semester. En vecka fylld med träning, härliga möten och avkoppling. Följ med till Grekland i sommar eller Fuerteventura i vinter. Det finns flera datum och hotell att välja mellan. Boka din plats redan nu. 

Läs mer och boka

Hitta din nästa träningsresa

Passar inte någon av avresorna ​på Apollo Sports Solo? I vår träningskalender väntar över 100 träningsresor! Träffa nya vänner, upplev ett nytt resmål samtidigt som du yogar, cyklar, vandrar - eller gör precis det du känner för.

Läs mer och boka

Tips för dig som reser ensam

Allt fler väljer att resa på egen hand, inte minst på träningsresor, en trend som Apollo mött med konceptet Apollo Sports Solo. Här kan du läsa mer om våra tips på resmål och vad som är bra att tänka när du reser ensam.

Läs mer

Hitta din resa