Cyber Monday

Cyber Monday på Apollo

Cyber Monday är en ganska ny företeelse som skapades i början av 2000-talet, och kom till Sverige runt 2010. Dagen ses som en start för julhandeln på internet och inträffar första måndagen efter Thanksgiving. Fenomenet är störst i USA, men finns i flera länder tex i England där det kallas Maniac Monday. 

Cyber Monday på apollo.se

Missa inte  måndagen den 29/11 publicerar vi våra Cyber Monday-erbjudanden för 2021. Apollo har sedan 2018 erbjudit riktigt bra deals under Cyber Monday, såsom vinterresor till allt från Hurghada till någon av Kanarieöarna till riktigt förmånliga priser.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här nedan så du får tillgång till många andra fina erbjudanden under året. På så vis kommer du också först till års Cyber Monday hos oss på Apollo! 

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev.

Hantering av personuppgifter

När du väljer att prenumerera på Apollos nyhetsbrev samlar vi in ditt namn och din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev till dig. Vi samlar också in uppgifter om vilka mail du väljer att läsa, vad du klickar på samt vilka erbjudanden du är intresserad av. 

Apollo strävar alltid efter att erbjuda den perfekta resan för just dig. Uppgifter om din resehistorik, dina preferenser samt hur du använder nyhetsbrevet används därför för att anpassa innehållet i utskicken till dig. I det här arbetet tar vi hjälp av vår partner Fresh Relevance. På så vis kan Apollo ge dig relevant information och erbjudanden som passar just dina intressen.

Vi använder också uppgifterna vi samlar in för att analysera, utveckla och förbättra vår kommunikation och våra produkter och tjänster. 

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Apollo sparar bara dina kontaktuppgifter och skickar nyhetsbrev till dig så länge som du själv vill.

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter?  Läs vår fullständiga personuppgiftspolicy här


Fler erbjudanden & tips

Ta del av våra erbjudanden, se alla nyheter eller signa upp dig till vårt nyhetsbrev.

Aktuella erbjudanden

Här hittar du alla våra billiga resor, bästa erbjudanden och aktuella kampanjer just nu.

Se alla våra erbjudanden

Nyheter

Här har vi samlat härliga resmål, hotell, restyper och sportresor som är nya för 2022. Boka idag och börja längta!

Se alla nyheter

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här