Apollo Solo: Res själv – inte ensam

Med Apollos nylanserade koncept Apollo Solo har det aldrig varit enklare eller roligare att resa iväg på egen hand. Slipp kompromissa om lediga veckor, val av resmål och dagsplaner – boka en soloresa och bestäm själv.

Vad är Apollo Solo? Under utvalda veckor i sommar förvandlas våra Apollo Mondo-hotell till hotell med fokus på resenärer som reser själva. Vårt Apollo Mondo Family-hotell erbjuder förmånliga resor till soloföräldrar som på egen hand vill resa iväg med sina barn. Detsamma gäller även Apollo Mondo Duo-hotell för vuxna som blir Apollo Mondo Solo-hotell och erbjuder reducerade priser för soloresenärer. Även Apollo Sports tolkar solokonceptet och anordnar under året träningsresor fyllda med rolig träning och aktiviteter för alla soloresenärer som vill resa och träffa nya träningskompisar. 

Apollo Mondo Family Solo

För dig som reser själv med barn och vill träffa andra soloföräldrar på semestern.

Avresa vecka 31

Läs mer och boka

Mondo solo

Apollo Mondo Solo

För dig som vill resa på egen hand och njuta av lugn och ro eller träffa nya vänner på ett barnfritt hotell. 

Avresa vecka 38

Läs mer och boka

Apollo Sports Solo

För dig som gillar en aktiv semester. En vecka fylld med träning, härliga möten och avkoppling.

Avresa vecka 34 och 47

Läs mer och boka


Erbjudanden för soloresor

Inga enkelrumstillägg på La Pared under hela sommaren

Passa på att skämma bort dig själv med en resa till en plats perfekt för träning! Res själv till det härliga sporthotellet La Pared powered by Playitas i sommar till ett extra förmånligt pris. För resor fram till och med september månad kan du boka detta hotell för en person utan enkelrumstillägg.

Boka

Familjepaket

Förmånliga sommarlovsresor för olika typer av familjer

Blir det en semester på tu man hand med sonen i sommar? Eller reser ni tillsammans med hela syskonskaran? Familjer kan se olika ut – semestern likaså. Därför har vi satt ihop ett gäng olika familjepaket till riktiga fyndpriser under sommarlovet! Se utvalda hotell och priser nedan. Begränsat antal platser.

Boka