Soloresor med Apollo

Apollo Solo: Res själv – inte ensam

Med Apollos koncept Apollo Solo har det aldrig varit enklare eller roligare att resa iväg på egen hand. Slipp kompromissa om lediga veckor, val av resmål och dagsplaner – boka en soloresa och bestäm själv.
 

Vad är Apollo Solo? Under utvalda veckor förvandlas våra Apollo Sports-hotell till hotell med fokus på resenärer som reser själva. Under året anordnar vi träningsresor fyllda med rolig träning och aktiviteter för alla soloresenärer som vill resa och träffa nya träningskompisar. Självklart väljer du själv vad du vill delta i - allt från morgonyoga, bubbel vid poolen eller surfing i världsklass!

Apollo Sports Solo

För dig som gillar en aktiv semester. En vecka fylld med träning, härliga möten och avkoppling. Följ med till Grekland i sommar eller Fuerteventura i vinter. Det finns flera datum och hotell att välja mellan. Boka din plats redan nu. 

Läs mer och boka

Löpning på semestern

Hitta din nästa träningsresa

Passar inte någon av avresorna ​på Apollo Sports Solo? I vår träningskalender väntar över 100 träningsresor! Träffa nya vänner, upplev ett nytt resmål samtidigt som du yogar, cyklar, vandrar - eller gör precis det du känner för.

Läs mer och boka

 

Tips för dig som reser ensam

Allt fler väljer att resa på egen hand, inte minst på träningsresor, en trend som Apollo mött med konceptet Apollo Sports Solo. Här kan du läsa mer om våra tips på resmål och vad som är bra att tänka när du reser ensam.

Läs mer