Soloresor med Apollo

Apollo Solo: Res själv – inte ensam

Med Apollos koncept Apollo Solo har det aldrig varit enklare eller roligare att resa iväg på egen hand. Slipp kompromissa om lediga veckor, val av resmål och dagsplaner – boka en soloresa och bestäm själv.

Vad är Apollo Solo? Under utvalda veckor i förvandlas våra Apollo Sports-hotell till hotell med fokus på resenärer som reser själva. Under året anordnar vi träningsresor fyllda med rolig träning och aktiviteter för alla soloresenärer som vill resa och träffa nya träningskompisar. Självklart väljer du själv vad du vill delta i - allt från morgonyoga, bubbel vid poolen eller surfing i världsklass!

Apollo Sports Solo

För dig som gillar en aktiv semester. En vecka fylld med träning, härliga möten och avkoppling Följ med till Grekland i sommar eller Fuerteventura i vinter. Boka din plats redan nu. 
Pris från: 7 998:-

Läs mer och boka

Hitta din nästa träningsresa

Passar inte någon av avresorna ​på Apollo Sports Solo? I vår träningskalender väntar över 100 träningsresor! Träffa nya vänner, upplev ett nytt resmål samtidigt som du yogar, cyklar, vandrar - eller gör precis det du känner för.

Läs mer och boka

 

Träna på hemmaplan

Nu erbjuder vi träning runt om i Sverige! Haka på ett av våra bootcamps, testa yoga för första gången eller delta på ett av våra intensiva day camps. Perfekt för dig som vill träna med likasinnade! 

Läs mer och boka