Soloresor med Apollo

Apollo Solo: Res själv – inte ensam

Med Apollos nylanserade koncept Apollo Solo har det aldrig varit enklare eller roligare att resa iväg på egen hand. Slipp kompromissa om lediga veckor, val av resmål och dagsplaner – boka en soloresa och bestäm själv.

Vad är Apollo Solo? Under utvalda veckor i vinter förvandlas våra Apollo Sports-hotell till hotell med fokus på resenärer som reser själva. Under året anordnar vi träningsresor fyllda med rolig träning och aktiviteter för alla soloresenärer som vill resa och träffa nya träningskompisar. Självklart väljer du själv vad du vill delta i - allt från morgonyoga, bubbel vid poolen eller surfing i världsklass!

Apollo Sports Solo

För dig som gillar en aktiv semester. En vecka fylld med träning, härliga möten och avkoppling Föilj med till Playitas Resort i mars 2021 Boka din plats redan nu. Pris från: 7 998:-

Läs mer och boka

Nya vänner? Följ med på Friendcation x Apollo!

Friendcation är ett nätverk för kvinnor, drivet av Joanna och Louise, som anordnar allt från resor, event, staycations och träningspass. Under 2020 kommer Apollo tillsammans med Friendcation att skräddarsy minnesvärda resor för nätverkets medlemmar. 

Läs mer och boka

 

Hitta din nästa träningsresa

Passar inte någon av avresorna ​på Apollo Sports Solo? I vår träningskalender väntar över 100 träningsresor! Träffa nya vänner, upplev ett nytt resmål samtidigt som du yogar, cyklar, vandrar - eller gör precis det du känner för.

Läs mer och boka

Liveaboard – träningsresor på båt

Välkommen till Liveaboard – en annorlunda träningsresa där vårt hotell är en båt. Under en vecka seglar vi på den fullt utrustade båten och genomför inspirerande träningspass både på land och till havs. Följ med du också!

Läs mer och boka