Soloresor med Apollo

Apollo Solo

Res själv – inte ensam

Resor bara för dig

Föredrar du att resa på dina egna premisser? Med Apollo Solo har det aldrig varit enklare att resa på en singelresa. Slipp kompromisserna om semesterveckorna, val av resmål och dagsprogrammet – beställ en soloresa och bestäm själv!

Vad är Apollo Solo?

 

Under utvalda veckor förvandlas våra Apollo Sports-hotell till hotell med fokus på resenärer som reser själva. Under året anordnar vi träningsresor fyllda med rolig träning och aktiviteter för alla soloresenärer som vill resa och träffa nya träningskompisar. Självklart väljer du själv vad du vill delta i - allt från morgonyoga, bubbel vid poolen eller surfing i världsklass!

Fördelar med att resa själv:

En singelresa ger dig möjligheten att utforska nya platser och möta nya människor utan att behöva anpassa dig till andra medresenärer. Du väljer själv vad du vill göra och du kan vara spontan i dina beslut, det ger dig tid att reflektera, koppla av och uppleva saker på dina egna villkor. Du kan prova på aktiviteter och ge dig ut på äventyr som du kanske inte skulle våga göra annars. Dessutom är det ett perfekt tillfälle att skapa nya vänskapsband med likasinnade resenärer. 

Singles day

Varje år firar vi Singles Day den 11:e november. Den här dagen handlar om individen – om att ta hand om själv och sätta sina egna behov först och att göra något för sig själv. Vi firar dagen med extra bra priser för dig som reser ensam, med eller utan barn.

Läs mer om Singles Day

Apollo Sports Solo

Här har vi tagit det bästa ur två världar och blandat charterresans trygghet och gemenskap med den lite äventyrliga och spännande känslan av att ge sig iväg på egen hand. På dessa resor upptäcker vi nya resmål och hotell, åker på spännande utflykter och tränar tillsammans. 

Läs mer om Apollo Sports Solo

Apollo Silver

Resor som särskilt riktar sig till dig som är 55+, har krav på valfrihet, kvalitet och önskar sol och värme. Resan passar oavsett om du reser på egen hand eller i sällskap. Apollo Silver är i grunden en traditionell paketresa med alla dess fördelar, men med ett anpassat resekoncept i tillägg.

Läs mer om Apollo Silver

Tips till dig som reser på egen hand

Vi tipsar om vad du ska tänka på och var du kan resa när du vill ge dig iväg på egna äventyr. Vi ger dig våra bästa tips och resmål för dig som vill resa på egen hand. 

Läs våra tips för soloresenären