Constantinou Bros Athena Beach

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Strax ovanför havet och stranden i Paphos på sydvästra Cypern ligger Constantinou Bros Athena Beach, ett stort och fräscht hotell med flera pooler, många restauranger och aktiviteter för både stora och små. Frukostbuffé ingår i priset men du kan köpa till halvpension eller All Inclusivie, och du kan välja att bo med i en juniorsvit med privat pool eller i superiorrum med utgång till en delad pool.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 2-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Superiorrum med delad pool för 2-3 personer. Familjesvit för 2-4 personer, varav 2 barn. Juniorsvit med privat pool för 2-3 personer. Kampanjrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Vänlig och serviceinriktad personal. Maten och drycken. Övriga gäster trevliga och lättsamma (nästan enbart britter).
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4685 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Constantinou Bros Athena Beach har flera härliga pooler, varav en bara för vuxna och två separata barnpooler med olika vattenlekar och splashområden. Alla över 120 cm kan dessutom leka loss i de två vattenrutschkanorna som finns på hotellet. Jacuzzi finns också i poolerna. Solstolar, parasoller och poolhanddukar finns att låna. Stranden nedanför hotellet är en sandstrand med inslag av stenar och klippor.

Restaurang Atrium dukar upp sina bufféer till frukost, lunch och middag. Restaurang Zephyr är bara för vuxna och serverar en frukostbuffé och middag från en á la carte-meny. Både Adonis Mediterranen och dem italienska restaurangen Leda serverar lätta, eleganta luncher, snacks, sötsaker och glass på eftermiddagarna samt utvalda smaker från köken runt Medelhavet respektive Italien från en á la carte-meny vid middagen. Vid stranden finns Helios Beach Bar som serverar lättare lunchrätter och snacks på eftermiddagarna. När törsten sätter in kan den stillas i Nectar, hotellets cocktailbar, i Helios Beach Bar eller i poolbaren. Det finns också en poolbar bara för vuxna. Bordsbeställning krävs i à la carte-restaurangerna. I á la carte-restaurangerna är klädkoden för män långbyxor, stängda skor och t-shirt med ärm vid middagarna. I bufférestaurangen tillåts knälånga shorts.

Hotellet har ett härligt spa som erbjuder bland annat bastu och ångbastu och en rad olika behandlingar mot avgift. Det finns i anslutning därtill också en inomhuspool samt ett gym med konditionsmaskiner och fria vikter att använda utan kostnad. Bordtennis, boccia och shuffleboard ingår. Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år med engelsktalande personal.

Wifi ingår på hela hotellet.

Måltider

Ingår:

 • Frukostbuffé

Mot tillägg:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Vid All Inclusive Ultra ingår:

 • Frukostbuffé i restaurang Atrium, kl. 07.30-10.30
 • Frukostbuffé, endast för vuxna, i restaurang Zephyr, kl. 08.00-11.00
 • Lunchbuffé i restaurang Atrium, kl. 12.30-14.30
 • Lättare lunch i bufférestaurangen Ledra eller i à la carte-restaurangen Adonis, kl. 12.00-16.00
 • Snacks i Helios Beach Bar, kl. 12.00-17.00
 • Eftermiddagsfika och glass i restaurang Ledra, kl. 12.30-16.00
 • Eftefmiddags och glass i restaurang Adonis - om vädret tillåter, kl. 12.00-16.00
 • Snacks i Helios Beach Bar, kl. 12.00-17.30
 • Middagsbuffé i restaurang Atrium, kl. 18.30-22.00
 • En á la carte-middag två gånger per vecka i restaurangerna Zephyr eller Ledra, kl. 19.00-23.00, sista beställning kl. 21.30
 • Obegränsat med lokala samt vissa internationella förfriskningar, öl, vin och drinkar i någon av hotellets barer, kl. 10.00-00.30
 • Vid sen ankomst serveras snacks i restaurang Ledra med sista beställning kl. 00.45

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Paphos

Dionysos Central

Dionysos Central ligger i hjärtat av Paphos på Cyperns sydvästra kust. Koppla av vid hotellets poolområde och planera för dagens och veckans aktiviteter. För den golfintresserade så kan man prova på någon av de golfbanor som finns i närheten. Hotellet har flera restauranger och utanför hotellet hittar du ännu fler restauranger och barer. Frukost ingår och för en bekvämare semester kan du köpa till halvpension.

Veronica Hotel

Veronica Hotel ligger strax utanför Paphos med både promenadavstånd till hamnen och borgen. Runt hotellet finns flera restauranger och affärer och stranden Pachyammos når du efter några minuter. Frukostbuffé ingår och halvpension finns att köpa till.

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel är ett elegant och snyggt hotell direkt vid stranden och med egen strand och ett stort och härligt poolområde med två pooler. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 16 år. Det finns flera restauranger och barer på hotellet och väljer du till hel- eller halvpension eller All Inclusive väntar ett stort utbud av restauranger med god mat och service på topp. Du kan spela tennis och ta en stund för dig själv i hotellets spa.