Kundomdömen om Constantinou Bros Athena Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Tennisbanan
-
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


10 av 10

+
Trevligt och fräscht hotell med trevlig omgivning.
-
Servicen var jättebra. De borde gå över rummen för att se att saker fungerar. Vi fick lagat spolningen på toaletten. Sänglampan där fick lampsladdar bytas ut. Kaffemaskinen gick sönder. Men de lagade det otroligt snabbt.

Bekräftad gäst: 2023-10-22


10 av 10

+
Läget och att det var rent och snyggt.
-
?

Bekräftad gäst: 2023-10-22


10 av 10

+
Mycket hög servicenivå hos personalen. En synnerligen trevlig och kundorienterad attityd. Mat i toppklass.
-
Kommer inte på några oinfriade förväntningar.

Bekräftad gäst: 2023-08-28


9 av 10

+
Att det låg nära havet och nära Pafos. Hotellet i stort var väldigt fräscht och personalen i receptionen mycket vänlig och hjälpsam.
-
Vår balkong vätte snett åt gatan så öppnade man balkongen blev ljudet för högt, tyvärr. Skulle vara bra om man visste detta innan eller hade en valmöjlighet.

Bekräftad gäst: 2023-08-13


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-07


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

4551 omdömen
Utmärkt
 
2951
Väldigt bra
 
1054
Bra
 
361
Mindre bra
 
114
Underkänt
 
71

5 senaste omdömen

2012-11-02

av Swedanes

Ytterst vänlig och hjälpsam personal, härliga pooler och fina restauranger mycket nära.

Som sagt ett bra hotell, mkt fina pooler och supertrevlig personal överallt, i receptionen, städpersonalen och på restaurangerna. Bra standard, toppenfina badrum, sköna sängar. Ett minus är att wifi inte är gratis. Fri wifi borde ingå på ett ****hotell år 2012. Förbindelsen var dessutom långsam och mycket ostabil. Poolerna var fina men stranden ganska hopplös. Det fanns en liten sandremsa men bara någon meter ut i vattnet var det stenigt, med stora och vassa stenar. Själv skar jag mig under foten. Det fanns i och för sig en brygga men det är inte samma upplevelse att bara doppa sig därute, i alla fall inte för mig. Dessutom fanns det en hel del cigarettfimpar lite här och där i sanden. Man borde göra en insats för att förbättra sandstranden och badmöjligheterna där.

 
2012-08-13

av AfterSunNorrbotten Norrbotten

bruna men inte värt vad det kostade

Ett stort hotell med internationell atmosfär med havet, palmer, blommor och gräsmattor inpå knuten. Rummen var nästintill enligt beskrivningen men du var tvungen att lägga en deposition om du ville nyttja värdeskåpet samt att det var heltäckningsmatta (fläckig) Maten var lite ensidig och relativt smaklös med undantag för den grekiska aftonen. Vid middags buffen var det alltid lång väntetid på beställningen av dryck. Då det var A la carte-lunch så blev det vissa tider långa köer och relativt lång väntan på beställd mat, tex hamburgare. Vi hade valt All Inclusive och kände att det var inte värt pengarna. Något armband, som Apollo uppgivit att man skulle bära som identifikation för sitt All Inclusive , använde de sig inte av. Vi fick däremot varsitt plastkort med magnetremsa samt ett papperskort ( med namn och rumsnummer) som var för sig kunde användas vid all mat/dryck inköp samt att du måste skriva under ett kvitto varje gång. Vid beställning av dryck till middagen / hotell baren så tog det med sig ditt plastkort för registrering av dina beställningar och där vi flera gånger fick påtala att vi inte hade fått tillbaka vårat kort.Det kändes lite olustigt när personalen även tog emot beställningar med bara ett muntligt uppgivet rumsnummer( ffa strandbaren).Vi kollade ett par gånger vårat konto så att det inte var belastat med något vi inte hade beställt. Stranden bestod av grovkornig sand och sten. Att avnjuta ett härligt bad i havet från stranden var i princip omöjligt. Detta då stora och vassa stenar i kombination med vågor utgjorde en fara för ofrivilliga sårskador och som inte heller framkom i Apollos beskrivning. Vi badade uteslutande endast därför bara från flytbryggan där djupet var ca 2,5 meter. Det som inte heller framkom i Apollos beskrivning , var att hotellet/stranden legade precis vid en "trafikled" (dag som natt), för inkommande och utgående flygplan och innebar därför mycket buller och många gånger en stark lukt av flygbränsle.

 
2012-07-02

av MikaelC383 Lerum, Sverige

Ett fantastiskt hotel på strandpromenaden i pafos

Ett stort men väldigt trevligt hotel med en fantastisk service av trevliga människor. Maten var riklig och väldigt god. Gott om utrymme mellan solstolarna på den stora gräsmattan. Hit åker vi igen.

 
2011-09-14

av WestMidlandsSandra west midlands

Underbart, värt 5 stjärnor.

Jag älskar det här, det finns ingenting att klaga på, fantastisk mat, rum, läge, promenader, vin - du måste prova det. Inte för barn, det är bara avkopplande och mycket bra kvalitet på hotellet. Kvällskryssningen med Wave Dancer var en utmärkt kvällsutflykt. Vädret var mycket varmt i september, barer utanför, gott om bra restauranger.

 
2010-01-11

av Messlingen Uppsala, Sverige

upptaga anpassa förbättra

Mycket med RT, lite stelbent, väldigt turistiskt, barn ej välkomna