Rumstyper på Constantinou Bros Athena Beach

Deluxerum

Deluxerum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin - kapslar ingår inte men kan köpas på hotellet. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd för tredje person. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin - kapslar ingår inte men kan köpas på hotellet. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/2-3 personer.

Familjesvit

Familjesvit med balkong och havsutsikt. Ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin - kapslar ingår inte men kan köpas på hotellet. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrockar och tofflor. Två badrum, båda med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 47 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit med privat pool

Juniorsvit med privat pool, markterrass med solstolar och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin - kapslar ingår inte men kan köpas på hotellet. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 31 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Athena Beach, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar och möjlighet till en extrabädd för en tredje person. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin - kapslar ingår inte men kan köpas på hotellet. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum med delad pool

Superiorrum med markterrass och utgång till delad pool. En dubbelsäng eller två enkelsängar och möjlighet till en extrabädd för en tredje person. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin - kapslar ingår inte men kan köpas på hotellet. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.