Sunrise Pearl

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Sunrise Pearl är ett elegant hotell med bästa tänkbara läge direkt vid stranden i Fig Tree Bay. Här finns ett stort poolområde med möjlighet att reservera sin egen solstol. Stort poolområde med såväl barnpool som pool enbart för vuxna, fina restauranger och ett spa som erbjuder sköna behandlingar. Köp till måltider och få möjlighet att äta på utvalda restauranger i Fig Tree Bay.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Deluxerum för 1-2 personer. Juniorsvit med delad pool för 1-3 personer. Juniorsvit för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1684 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 750 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På lyxiga Sunrise Pearl finns ett stort poolområde med fyra pooler, varav en endast för vuxna. Det finns även en separat barnpool. Vid ankomst reserveras solstol och parasoll vid poolområdet eller trädgården som blir din plats under hela vistelsen. Poolbar som även serverar lunchrätter.

Hotellets huvudrestaurang med fin utsikt över havet har öppet för frukost och middag. På hotellet finns även en fisk- och skaldjursrestaurang. På gångavstånd från hotellet, i hotellets regi, finns en grekisk, en italiensk och en amerikansk restaurang, öppna för middag. Middagsklädsel herrar: långbyxor och överdel med ärm. Lounge bar.

Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Lekplats. Spa med flera olika inomhuspooler, bastu, snörum, behandlingar och mycket mer. Granne med hotellet ligger Aquarius Health Club, dit hotellets gäster är välkomna för att nyttja gym, inomhuspool, squashbana och bordtennis. Tennisbanor finns på systerhotellet Sunrise Beach Hotel. Vattensporter på stranden.

Gratis wifi över hela hotellet. Reception som är bemannad dygnet runt. Lokal trafik. Ljud från närliggande restauranger kan tidvis uppfattas som störande.

Måltider

Frukostbuffé ingår. Halvpension och helpension finns mot tillägg. (Måltidsdryck ingår inte.)

Halv- och helpension innebär frukost och lunch på hotellet och middag (fasta menyer) antingen på hotellets huvudrestaurang eller på utvalda restauranger i Protaras. Reservation krävs minst en dag i förväg. En gång per vistelse har du möjlighet att äta på den grekiska restaurangen Kyklos, en gång per vistelse på den italienska restaurangen Marcello's och en gång per vistelse på den asiatiska restaurangen Lemongrass, en gång per vistelse på den amerikanska grillrestaurangen, en gång per vistelse på den brasilianska restaurangen Braseiro Rodizio. Vill du äta på hotellets fiskrestaurang, Fishbone, har du 15 euro rabatt.

Alltid på våra exklusiva hotell

  • Klassificering minst 5
  • Hög kundnöjdhet
  • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
  • Exklusivt poolområde