Träning

Träning med Apollo

Workout with Apollo på Malama Beach Holiday Village

På Apollo brinner vi för sport och träning. Och vi tror att upplevelsen blir ännu starkare om man kan varva passen med pooldopp, nyttig mat och spabesök. Malama Beach Holiday Village är hotellet med lite extra av allt – även när det kommer till aktiviteter. Här kan du gå på gruppträningspass, träna på egen hand på hotellets välutrustade gym eller ta en löp- eller cykelrunda längs markerade leder.

Gruppträning

På Malama Beach Holiday Village kan du välja bland flera olika träningspass varje dag under högsäsong. Under lågsäsong utgår lördagspassen. Gruppträningen leds av erfarna och utbildade skandinavisktalande instruktörer. För att det ska vara lätt att träna även för dig som reser med barn är barnklubbstiderna anpassade till träningspassen. Välj bland pass som yoga, core, cirkelträning, boot camp med mera. Läs mer om våra träningspass, träningsschema och klassbeskrivningar här.

Aktiviteter som ingår

  • Gym
  • Gruppträningspass enligt programmet
  • Beach volley
  • Squash (mot deposition)

Löp- och cykelrundor

Urban Tribes har kartlagt de bästa löprundorna och det före detta multisportlaget team Peak Performance har kartlagt de bästa cykelrundorna runt Malama Beach Holiday Village. Löprundorna är utmarkerade med färgkoder runt anläggningen och vi vågar lova en löpupplevelse utöver det vanliga!

Kartor

Förbered dig redan nu och ladda ner våra löp- och cykelkartor: