Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 1098 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-25


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-25


8 av 10

+
Fin strand med klippor och möjlighet att snorkla. Allmänt fint och mysigt hotell. Bokning av solstolar va toppen.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-25


10 av 10

+
Allt lika bra
-

Bekräftad gäst: 2023-09-25


8 av 10

+
Servicen, rent och snyggt överallt, kändes gemytligt, skönt med egen solsäng vid poolen. Fantastisk personal överallt.
-
Skulle önskat fler solsängar på stranden.

Bekräftad gäst: 2023-09-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-25


10 av 10

+
Allt! Vi blev så positivt överraskade av allt från mat till fräscha rum, till läget och framförallt den fantastiska personalen.
-
Det enda vi hade önskat som resande med barn var en pool där barnen kunde hoppa från kanten och kanske även en rutschkana. Men annars var allt toppen!

Bekräftad gäst: 2023-09-25


10 av 10

+
Servicen, maten, katterna (enligt barnen), närheten till havet.
-
Vi saknade melon och ananas vid måltiderna.

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
Rent, fräscht och mycket bra utbud av olika maträtter.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


9 av 10

+
Smidigheten att ta sig mellan pool och havet. Att ha reserverade solstolar hela veckan. Den fina stranden med klippor och möjlighet att snorkla.
-
Hade lite strul med AC. katterna skötte väl sig hyfsat men luktade lite kattkiss på altanen och ville inte ha dörren öppen med risk att släppa in katterna.

Bekräftad gäst: 2023-09-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

1407 omdömen
Utmärkt
 
860
Väldigt bra
 
425
Bra
 
81
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2023-09-08

av JNeslrot

Högljutt

Öl och vin bra. Drinkar inte bra. Maten god. Buffén var inte så stor men vägdes upp av fräsch al la carte. Problematiskt dock med långsamma köer till stationerna. Borde kunna göras smartare och snabbare. Stort plus för att man bokade solstolar och parasoll för hela veckan vid poolen. Plus också för närheten till havet. Bara en trappa ner. Personalen var överlag trevliga. Rummet var större än väntat. Tillräckligt rent och fräscht. Det som drar ner helhetsbetyget är att det var alldeles för högljutt för oss. Vi bodde i närheten av poolen och det var musik och/eller skrik varenda natt fram till åtminstone midnatt. Jätteroligt för somliga. Inte för oss. Skrikande tonåringar efter att musiken tystnat kunde kanske hänvisats någon annanstans.

 
2023-08-26

av Lyckopuffen Stockholm, Sverige

Mycket bra hotell utanför Fig Tree Bay

Det bästa med hotellet var maten. Den tillagades på beställning i stationer, och orkade man inte köa fanns det buffé att hämta inomhus. Frukosten är god om man gillar korv, ägg och söta bakverk. Personalen vad mycket trevlig, en extra eloge till Nicos som gav ett mycket fint bemötande. Rummen var fräscha, men vi hade stopp i avloppet i duschen som inte åtgärdades, små myror och flugor i badrummet samt stenhårda sängar och kuddar. Några till fönster hade inte heller skadat, men balkongen var fin. Poolerna var fina, men överbefolkade, liksom den smala strandremsan nedanför som var fullproppad av lokalbefolkningen. Att gå ned för ett dopp var dock mycket skönt i värmen, vattnet är varmt och lätt grumligt med mjuk sand, men akta för sjöborrar längs klipporna. Poolbaren är bra men man får säga till om större glas, de fyller bara de små glasen till hälften, sen saknar jag lättare snacks som pommes frites. Egna solstolar under vistelsen var jättebra för vår del, då slipper man stressen på morgonen, men hade vi tilldelats platser längre bort från poolområdet hade det inte varit kul. Showerna är helt ok, men man måste vara på plats i god tid för att få en plats. Barndrinkarna är inte så goda, be om extra kokos så smakar de bättre. Området är vackert med fin utsikt mot havet, många vackra katter som stryker längs borden i hopp om en matbit. Hyr gärna trampbåt så att ni kan komma längre ut där vattnet är klart, eller ta en båtutflykt för omväxling. Blå lagunen har fint vatten men är inte mycket att se egentligen, behållningen är båtresan i sig där det fläktar skönt.

 
2023-08-15

av reseelin Sundsvall, Sverige

Mysigt hotell

Rent och fräscht hotell som ligger nära havet men med en strand för allmänheten som är fullpackad med folk. Stranden är liten vilket gör att det är svårt att få plats. Däremot fint hav och fin snorkling. Maten var god men då de tillagar vissa rätter på beställning kan det ta tid att få sin mat och alla i sällskapet kan inte äta tillsammans. All-inclusive snacksen var inte så roliga och det kunde ta tid att få. Svårt att hitta på hotellområdet till en början då det är dåligt med skyltar. Man får ha samma solstolar under hela vistelsen vilket gör att man slipper stressen för att paxa däremot var det många solstolar som stod tomma men som man då inte kunde använda för de var bokade. Poolerna är små och allt görs i dem samtidigt såsom dykning, vattengympa, lek osv. Man får inte hoppa från kanten eller ha uppblåsbara madrasser och dylikt i poolerna. Fullproppade pooler hela tiden vilket inte var så kul. Rekommenderar inte Alexander på dykcentret på hotellet. Fruktansvärt otrevlig och opedagogisk människa. Min familj hade det mysigt och vi är nöjda trots förbättringsområden.

 
2022-09-12

av L6536TBmariah

Näste resa hit redan bokad ☀️🐢

Ett komplett hotell med mycket av allt utan att det blir ett stordrift. Fina rum, gröna områden runt husen. Träning i både grupp och gym. Med maten uppskattade vi mest att det gick att beställa olika rätter. Alla mycket smakliga. Toppkvalitet! Helt okej snorkling utanför viken och upp mot nästa vik. Rekommenderar verkligen detta hotell. Barnen 7 år/9 år och vi trivdes mycket bra. Vi har bokat in oss igen nästa höst☀️

 
2022-09-07

av Lars E

Pensionär

Kanonställe, bra med reserverade solsängar. Bra mat och och en fantastisk chef i restaurangen ( Panikos ). Fjärde gången vi varit där och det blir flera. Allt bra, fina lägenheter och bra städning. Nära till stranden.