Kundomdömen om Malama Beach Holiday Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 678 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Fina fräscha lägenheter, jätte god mat goda sallader,mycket variation
-
Fler matalternativ i baren. Det fannas endast toast.

Bekräftad gäst: 2021-08-01


9 av 10

+
Närheten till stranden
-

Bekräftad gäst: 2021-08-01


9 av 10

+
Hotellet är mycket rent och snyggt
-
När det gäller alkoholhaltiga drycker är den inte på önskad nivå

Bekräftad gäst: 2021-08-01


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-01


8 av 10

+
Fräscha rum med fullt utrustad kök, fin strand precis nedanför hotellet!
-
Utbudet av mat var inte alls bra, det var för lite variation att välja mellan. Restaurangerna var inte öppet samtidigt, pasta restaurangen var endast öppet 2 gånger på våra 7 dagar där. Det saknades även ett utbud av vegetarisk alternativ. Om man är kräsen med mat så ska man nog inte välja denna hotell.

Bekräftad gäst: 2021-08-01


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-25


9 av 10

+
Allt
-
Lite mer aktiviteter

Bekräftad gäst: 2021-07-25


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-25


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-25


9 av 10

+
Rummen var finns. Fint pool område. Alla fick tillgång till solstol.
-
Barnen tyckte det var tråkigt att man inte ens på det djupa delen av poolen fick man inte ens hoppa eller dyka från kanten. Man fick inte ha luftmadrass i poolen. Skulle haft ett större utbud av snacks/ mat under dagen som ingick all inklusive.

Bekräftad gäst: 2021-07-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

1293 omdömen
Utmärkt
 
780
Väldigt bra
 
400
Bra
 
77
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2020-02-23

Inlägg av EmmaJ2419 Svedala, Sverige

Underbart

Allt var perfekt. Massor av mat att välja mellan, även för den som är kräsen! Nya goda desserter varje kväll! Mysiga fräscha lägenheter och supertrevlig personal! Många aktiviteter på hotellområdet! Nära till stranden! Bara +++++

 
2019-10-26

Inlägg av Majet03 Lindome, Sverige

Nyrenoverat fräscht hotell med "egen" strand.

Vi hade ett fint dubbelrum med havsutsikt. Hårda sängar.Städningen var perfekt. Maten var mycket bra, med olika matstationer. Det fanns allt man kunde önska sig i matväg. All personal var väldigt serviceinriktade, trots att det var slutet på turistsäsongen. Enda negativa var poolområdet, en del av området var täckt av sand, där solstolar fanns. Den sanden kunde ersättas med stora klinkers i stället. Gräsområdet med bl.a. fotbollsplan var slitet och skulle behöva fräschas upp.

 
2019-10-15

Inlägg av tomasfolkerudf Warszawa, Polen

Värt ett besök

Hotellet är utspritt över ett större område och byggt i mindre moduler med ett antal lägenheter/ rum i varje modul. Lägenheterna är mycket fräscha. Polområdet är stort och polerna känns nyrenoverade. Vi åkte med all inclusive och maten var fräsch och god med olika teman varje dag. Allt från nygrillad fisk och kött till pasta för barnen. Hotellet har ett gym som för att vara ett hotellgym är stort. Det finns en squashbana och flera tennisbanor.

 
2019-10-09

Inlägg av MikaelO164

Bra hotell

Bra hotell med ”egen” strand. Tyvärr rätt så mycket ryssar på hotellet (de måste ha tolk till allting) som drar ner betyget. Trevliga rum och maten som serveras i All-inclusive är klart godkänd. Hade varit trevligt med en ”vuxenpool” som man simma lite längre i. Trevlig personal.

 
2019-10-06

Inlägg av 270fredrikl

Rent och fräscht

Ett nyrenoverat hotell där allt är jättefräscht. Rum, restauranger, barer och pooler är jättefina. Trevlig personal och god mat. Vi åker gärna dit igen. Vill man aktivera sig är gymmet förhållandevis välutrustat. Squashhallen är fin men tennisbanorna har några hål i mattan som inte påverkade mig på min nivå av spel ;) Rent och snyggt.