Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 751 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Maten var över förväntan! Vid buffén fanns stationer där man i princip kunde beställa á la carte-rätter som tillagades efter beställning. Riktigt goda och välgjorda. Älskar att man fick boka sin solstol för hela vistelsen. Närheten till stranden och det kristallklara vattnet (glöm inte snorkel) Vacker grönska på hela området. Trevlig personal. Bra hårtork på rummet och bra tryck i duschen. :)
-
Lägg till fler drinkar på All Inclusive-listan och erbjud en cava som går att dricka. Täckena i rummet var väldigt smala. Håller med om att sängarna var lite hårda som fler skrivit, men inte SÅ hårda.

Bekräftad gäst: 2021-11-08


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-11-08


9 av 10

+
Dykcentret
-
Värma vattnet i poolerna

Bekräftad gäst: 2021-11-08


9 av 10

+
Läget. Mysig känsla.
-

Bekräftad gäst: 2021-11-08


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-08


8 av 10

+
Tyckte det var väldigt bra med bokningen av solstolar. Du bokar för hela veckan men kan byta. Du slipper stressa.
-
Bättre utbud under lunch i poolbaren.

Bekräftad gäst: 2021-11-08


7 av 10

+
Dykinstruktören Priamos som har sin verksamhet på området. Han gjorde att mig och min son med vårt första dyk blev en fantastisk upplevelse. Gör gärna reklam för hans verksamhet i er hotelbeskrivning och kanske upprätta ett samarbete
-
En a´la carte restaurang på området hade varti trevligt. Restaurangen vid havet nedanför hotellet är otroligt trevligt men tyvärr stänger köket redan kl17, i alla fall såhär års.

Bekräftad gäst: 2021-11-07


7 av 10

+
Bra mat, fint rum
-
Att man kan stänga sol parasollet då de skuggade alla solbäddar. Var inte bra då man blev tilldelad en solbädd som sen var i skuggan halva dagen. Inte bra als!

Bekräftad gäst: 2021-11-06


9 av 10

+
Miljön
-
Rum städning

Bekräftad gäst: 2021-11-06


8 av 10

+
Maten
-
Städningen

Bekräftad gäst: 2021-11-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

1322 omdömen
Utmärkt
 
799
Väldigt bra
 
407
Bra
 
79
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2021-11-06

av Partysara Stockholm, Sverige

Pool, strand, träning och aktiviteter

Detta hotell rekommenderas varmt för den fina miljön och den närliggande stranden. Intill stranden finns en mysig restaurang med mycket god mat tex på lunch eller drinkar och juicer. Jag uppskattade träningspassen mycket. Det finns många pass varje dag tex morgonyoga. Gymmet var flyttat pga corona så det var litet men fräscht. Tyvärr var spa stängt pga corona. God varierad frukost med bl.a. omelett efter egna önskemål. Du får hyra en solstol för hela veckan vilket fungerade mycket bra. Tvättmaskin och torktumlare finns för liten kostnad. Det finns en affär precis i närheten och bra restauranger. Om du vill shoppa behöver du ta dig iväg med buss. Till Larnaca var det långt med buss och taxi men gick bra. Till Fig Tree bay går bussarna oftare. Busshållplatsen ligger intill ett fint bageri. För oss tog det ett tag innan vi hittade rätt busshållplats. Bussarna går åtminstone 2 ggr i timmen. Yogamattorna var trasiga och väldigt slitna. En enkel sak att göra något åt. Torktumlaren var inte rengjord och det är också något enkelt att förbättra tänker jag. Trevlig personal och fina rum även om vi hade mest skugga på vår balkong. Helhetsupplevelsen var mycket bra och ett boende här rekommenderas varmt.

 
2020-02-23

av EmmaJ2419 Svedala, Sverige

Underbart

Allt var perfekt. Massor av mat att välja mellan, även för den som är kräsen! Nya goda desserter varje kväll! Mysiga fräscha lägenheter och supertrevlig personal! Många aktiviteter på hotellområdet! Nära till stranden! Bara +++++

 
2019-10-26

av Majet03 Lindome, Sverige

Nyrenoverat fräscht hotell med "egen" strand.

Vi hade ett fint dubbelrum med havsutsikt. Hårda sängar.Städningen var perfekt. Maten var mycket bra, med olika matstationer. Det fanns allt man kunde önska sig i matväg. All personal var väldigt serviceinriktade, trots att det var slutet på turistsäsongen. Enda negativa var poolområdet, en del av området var täckt av sand, där solstolar fanns. Den sanden kunde ersättas med stora klinkers i stället. Gräsområdet med bl.a. fotbollsplan var slitet och skulle behöva fräschas upp.

 
2019-10-15

av tomasfolkerudf Warszawa, Polen

Värt ett besök

Hotellet är utspritt över ett större område och byggt i mindre moduler med ett antal lägenheter/ rum i varje modul. Lägenheterna är mycket fräscha. Polområdet är stort och polerna känns nyrenoverade. Vi åkte med all inclusive och maten var fräsch och god med olika teman varje dag. Allt från nygrillad fisk och kött till pasta för barnen. Hotellet har ett gym som för att vara ett hotellgym är stort. Det finns en squashbana och flera tennisbanor.

 
2019-10-09

av MikaelO164

Bra hotell

Bra hotell med ”egen” strand. Tyvärr rätt så mycket ryssar på hotellet (de måste ha tolk till allting) som drar ner betyget. Trevliga rum och maten som serveras i All-inclusive är klart godkänd. Hade varit trevligt med en ”vuxenpool” som man simma lite längre i. Trevlig personal.