Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 758 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Mat, service, träningsmöjligheter, trevlig personal!
-
Att ha samma solstolar hela veckan då många gäster fick stolar en bit bort från poolen medan andra blev tilldelade bättre sängar med havsutsikt. Inte ok! Bättre vattentryck i duscharna vore önskvärt. Bättre wifi!

Bekräftad gäst: 2023-11-06


10 av 10

+
Läget och personalen, inkl Apollos värdar!
-

Bekräftad gäst: 2023-11-06


8 av 10

+
Trevlig personal och god mat
-

Bekräftad gäst: 2023-11-06


10 av 10

+
Familjärt och tryggt. Trevlig personal och bra aktiviteter. Fin strand och bra poolområde. Toppen att man har samma solstol hela veckan.
-

Bekräftad gäst: 2023-11-06


9 av 10

+
Maten var riktigt bra, bra att det fanns stora valmöjligheter vid varje måltid och anpassat för barn. Väldigt trevlig personal i det stora hela. Stort och fint hotell med bra aktiviteter för barnen.
-
Nyckelkorten till rummet slutade fungera minst en gång varje dag och det gick inte att komma in. Fick då gå till receptionen och fixa det. Väldigt tröttsamt att gå dit hela tiden och inte veta om det gick att komma in i rummet. Fjärrkontrollen till AC.n i ena rummet fungerade inte. Det hade gärna fått vara lite varmare vatten i poolen.

Bekräftad gäst: 2023-11-06


10 av 10

+
Maten!
-
Kanske lite varmare i poolen.

Bekräftad gäst: 2023-11-06


9 av 10

+
Bra service och variation på maträtterna.
-

Bekräftad gäst: 2023-11-06


9 av 10

+
God mat och trevlig personal.
-
För hårda sängar.

Bekräftad gäst: 2023-11-06


9 av 10

+
Trevligt med alla små hus istället för ett stort hotell. Trevligt med underhållning på kvällen. Finns något för alla att göra.
-

Bekräftad gäst: 2023-11-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

1415 omdömen
Utmärkt
 
865
Väldigt bra
 
428
Bra
 
81
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2024-04-06

av Aringblom Tyresö, Sverige

Mycket bra hotell att resa till med barn

Ett mycket bra hotell när man reser med barn, pooler för alla åldrar och nära till en liten strand. Maten fanns för alla smaker och bra matbuffé för barnen. Trevlig personal och rent och fint på rummen och i området. Barnklubbens personal var helt fantastiska och bra med barnen Åker vi familjen igen så kommer vi tillbaka hit

 
2023-10-05

av nicklaso823

I'll be back 👊

Hit kommer vi tillbaka. Super all inklusive. Stora fina rum o modernt. Mycket trevlig personal o alla glada. Super fina drinkar på kvällen i riktiga glas. Super. Reserverade solstolar under hela din vistelse,ingen stress att leta solsäng,perfekt !! Restaurangen var kanon,bra variation på maten o efter 2 veckor har man inte tröttnat. Stort plus till den glada personalen!!

 
2023-09-08

av JNeslrot

Högljutt

Öl och vin bra. Drinkar inte bra. Maten god. Buffén var inte så stor men vägdes upp av fräsch al la carte. Problematiskt dock med långsamma köer till stationerna. Borde kunna göras smartare och snabbare. Stort plus för att man bokade solstolar och parasoll för hela veckan vid poolen. Plus också för närheten till havet. Bara en trappa ner. Personalen var överlag trevliga. Rummet var större än väntat. Tillräckligt rent och fräscht. Det som drar ner helhetsbetyget är att det var alldeles för högljutt för oss. Vi bodde i närheten av poolen och det var musik och/eller skrik varenda natt fram till åtminstone midnatt. Jätteroligt för somliga. Inte för oss. Skrikande tonåringar efter att musiken tystnat kunde kanske hänvisats någon annanstans.

 
2023-08-26

av Lyckopuffen Stockholm, Sverige

Mycket bra hotell utanför Fig Tree Bay

Det bästa med hotellet var maten. Den tillagades på beställning i stationer, och orkade man inte köa fanns det buffé att hämta inomhus. Frukosten är god om man gillar korv, ägg och söta bakverk. Personalen vad mycket trevlig, en extra eloge till Nicos som gav ett mycket fint bemötande. Rummen var fräscha, men vi hade stopp i avloppet i duschen som inte åtgärdades, små myror och flugor i badrummet samt stenhårda sängar och kuddar. Några till fönster hade inte heller skadat, men balkongen var fin. Poolerna var fina, men överbefolkade, liksom den smala strandremsan nedanför som var fullproppad av lokalbefolkningen. Att gå ned för ett dopp var dock mycket skönt i värmen, vattnet är varmt och lätt grumligt med mjuk sand, men akta för sjöborrar längs klipporna. Poolbaren är bra men man får säga till om större glas, de fyller bara de små glasen till hälften, sen saknar jag lättare snacks som pommes frites. Egna solstolar under vistelsen var jättebra för vår del, då slipper man stressen på morgonen, men hade vi tilldelats platser längre bort från poolområdet hade det inte varit kul. Showerna är helt ok, men man måste vara på plats i god tid för att få en plats. Barndrinkarna är inte så goda, be om extra kokos så smakar de bättre. Området är vackert med fin utsikt mot havet, många vackra katter som stryker längs borden i hopp om en matbit. Hyr gärna trampbåt så att ni kan komma längre ut där vattnet är klart, eller ta en båtutflykt för omväxling. Blå lagunen har fint vatten men är inte mycket att se egentligen, behållningen är båtresan i sig där det fläktar skönt.

 
2023-08-15

av reseelin Sundsvall, Sverige

Mysigt hotell

Rent och fräscht hotell som ligger nära havet men med en strand för allmänheten som är fullpackad med folk. Stranden är liten vilket gör att det är svårt att få plats. Däremot fint hav och fin snorkling. Maten var god men då de tillagar vissa rätter på beställning kan det ta tid att få sin mat och alla i sällskapet kan inte äta tillsammans. All-inclusive snacksen var inte så roliga och det kunde ta tid att få. Svårt att hitta på hotellområdet till en början då det är dåligt med skyltar. Man får ha samma solstolar under hela vistelsen vilket gör att man slipper stressen för att paxa däremot var det många solstolar som stod tomma men som man då inte kunde använda för de var bokade. Poolerna är små och allt görs i dem samtidigt såsom dykning, vattengympa, lek osv. Man får inte hoppa från kanten eller ha uppblåsbara madrasser och dylikt i poolerna. Fullproppade pooler hela tiden vilket inte var så kul. Rekommenderar inte Alexander på dykcentret på hotellet. Fruktansvärt otrevlig och opedagogisk människa. Min familj hade det mysigt och vi är nöjda trots förbättringsområden.