Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och med havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i hopvikbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong eller terrass. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar soffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare samt enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Två badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 88 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller markterrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar soffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare samt enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 41 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter superior

Tvårumslägenheter superior med balkong eller markterrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddbar soffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare samt enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.