Träna på semestern

I Bulgarien finns gott om möjligheter för den aktiva. Packa med vandrarkängor och ta en tur i de närliggande bergen eller ta med familjen och vännerna på go-cart. 

Tennis

Tennis är den perfekta sommarsporten och samtidigt ett trevligt sätt att umgås. Hotell Park Continental har en tennisbana där du kan tillbringa några härliga timmar. Tidsbeställning och betalning görs på plats.

Vattensporter

Gillar du stranden men vill inte ligga i en solstol hela dagen? På flera ställen finns olika typer av vattensporter. På stranden i Sunny Beach kan du till exempel testa på både paragliding och paddelbåt. 

Gymma utomhus

För dig som vill hålla igång på semestern kan ett utomhusgym passa bra. Framför hotellen Vigo och Sol Marina Palace i Nessebar hittar du gratis träningsmaskiner i parken med utsikt mot havet. Utomhusgymmet är öppet hela dygnet, så du kan verkligen anpassa träningen efter dina egna tider och vanor.

Vandra i Balkanbergen

Varför inte snöra på vandringskängor och ta en tur i de fina Balkanbergen? I utkanten av byn Obzor går det stigar upp bakom byn som leder upp till berget. En bit in på stigen finns en fontän med friskt dricksvatten där du kan släcka törsten.

Gokart i Varna

Vill du känna lukten av bränt gummi och adrenalinet pumpa i ådrorna är det till gokartbanan i Varna du ska ta dig.

Adress: Vinitza, Varna 9000, Bulgarien