Träna på semestern

I Bulgarien finns gott om möjligheter för den aktiva. Packa med vandrarkängor och ta en tur i de närliggande bergen eller ta med familjen och vännerna på go-cart. 

Tennis

Tennis är den perfekta sommarsporten och samtidigt ett trevligt sätt att umgås. Hotell Park Continental har en tennisbana där du kan tillbringa några härliga timmar. Tidsbeställning och betalning görs på plats.

Vattensporter

Gillar du stranden men vill inte ligga i en solstol hela dagen? På flera ställen finns olika typer av vattensporter. På stranden i Sunny Beach kan du till exempel testa på både paragliding och paddelbåt. 

Utomhusgym

För dig som vill hålla igång på semestern kan ett utomhusgym passa bra. Framför hotellen Vigo och Sol Marina Palace i Nessebar hittar du träningsmaskiner i parken med utsikt mot havet. Utomhusgymmet är öppet hela dygnet och kostar inget att använda, så du kan verkligen anpassa träningen efter dina egna tider och vanor.

Vandra i Balkanbergen

Varför inte snöra på vandringskängor och ta en tur i de fina Balkanbergen? I utkanten av byn Obzor går det stigar upp bakom byn som leder upp till berget. En bit in på stigen finns en fontän med friskt dricksvatten där du kan släcka törsten.

Gokart i Varna

Vill du känna lukten av bränt gummi och adrenalinet pumpa i ådrorna är det till gokartbanan i Varna du ska ta dig.

Adress: Vinitza, Varna 9000, Bulgarien


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Bulgarien, hitta och boka en resa till Bulgarien eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Bulgarien

Vill du veta vilken ort som passar dig bäst, vilka de bästa stränderna är eller kanske få tips på restauranger och utflykter? Här har vi samlat våra bästa restips inför din resa till Bulgarien!

Se alla restips för Bulgarien

Bulgarien

  • Fantastiska sandstränder
  • Spännande utflyktsmål
  • Vacker natur
Se alla resor till Bulgarien

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här