Resor till Phan Thiet

  • Genuin atmosfär
  • Sol och bad vid den vackra stranden Mui Ne

Apollo Service Line

På resmål med Apollo Service Line kan du, dygnet runt, komma i kontakt med oss via telefon, sms och mejl, som besvaras av skandinavisk- och engelsktalande Apollo personal. Aktuellt telefonnummer till Apollo Service Line får du via sms kort inpå din utresa.

Till Phan Thiet åker du om du föredrar lugna dagar på stranden och utflykter i vackra omgivningar. Här njuter du av sol och bad i hotellets pool eller vid den vackra Mui Ne-stranden. Strax utanför staden ligger också en av landets bästa golfbanor.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »Fakta om Phan Thiet

Valuta

Dong (VND).

Transfer

Transfer från flygplatsen till hotellen i Phan Thiet tar ca 3 timmar.

Ankomst och avresa
I ankomsthallen möts du av en Apollorepresentant med en Apolloskylt som ger dig mer information. Transfertid för hemresan får du senast 2 dagar innan det är dags att resa hem.

Stränder

Phan Thiet har flera fina stränder med vit sand. Stor skillnad på ebb och flod, vid högvatten blir stranden mycket smalare. Ofta höga vågor och starka vindar. Solstolar och parasoller finns inte på allmän plats på stranden. Hotellen som ligger i direkt anslutning till stranden brukar dock ställa ut solstolar och parasoller på stranden för sina gäster.

Mer fakta

Väder

jan 30°c
feb 30°c
mar 31°c
apr 32°c
maj 32°c
jun 32°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 31°c
okt 31°c
nov 31°c
dec 30°c
8,9 av 10 Phan Thiet
Våra gästers betyg, baserat på 20 omdömen

Alla resmål Vietnam

Saigon

Res till Saigon där gammalt möter nytt i en mix av kultur, historia, lyx och modernitet. Upplev staden som aldrig står still där du blir en del av myllret och snart finner dig själv med att springa över vägen med lokalbefolkningen och pruta på ett fynd på marknaderna.