Resor till Playa de Palma

  • Fantastisk strand
  • Trendiga strandbarer & läckra fiskrestauranger
  • Samarbete med populära HM Hotels

Apollo Service Line

På resmål med Apollo Service Line kan du, dygnet runt, komma i kontakt med oss via telefon, sms och mejl, som besvaras av skandinavisk- och engelsktalande Apollo personal. Aktuellt telefonnummer till Apollo Service Line får du via sms kort inpå din utresa.

Vill du spendera en avkopplande semester med sol och bad på en av Palmabuktens bästa sandstränder ska du resa till Playa de Palma. Den populära semesterorten ligger inte långt från shopping och stadsliv i Palma och är en bra utgångspunkt för egna strövtåg.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »Fakta om Playa de Palma

Transfer

När du reser hit landar du på Palma de Mallorca flygplats. Transfer från Palma de Mallorca flygplats till Playa de Palma tar ca 15 minuter.

Stränder

Lång, vit och barnvänlig sandstrand i Ca'n Pastilla med goda möjligheter till vattensporter.

Mer fakta

Väder

jan 15°c
feb 15°c
mar 17°c
apr 19°c
maj 23°c
jun 27°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 27°c
okt 23°c
nov 19°c
dec 16°c
7,8 av 10 Playa de Palma
Våra gästers betyg, baserat på 25 omdömen

Alla orter Mallorca

Alcudia & Playa de Muro

Alcudia och Playa de Muro på Mallorcas nordkust är barnfamiljernas absoluta favoritresmål med en sagolik sandstrand som är hela en och en halv mil lång. Sköna omgivningar, många aktiviteter och gångavstånd till det mesta gör våra resor till Alcudia och Playa de Muro mer populära än någonsin.

Cala Millor

Semesterorten Cala Millor ligger på Mallorcas östkust och lockar med en av Mallorcas bästa stränder, ett livligt nattliv och ett brett utbud av härliga aktiviteter.

Palma

Res till Palma de Mallorca, de Baleariska öarnas huvudstad, en liten storstad med stor personlighet! Dagarna i Palma stad kan fyllas med allt från svalkande bad, underbar shopping och smarriga tapas – allt finns i staden med smeknamnet Medelhavets pärla. Boka flyg och hotell till Palma stad med Apollo och bestäm själv hur länge du vill vara borta.

Puerto de Sóller

En resa till Puerto de Sóller bjuder på avkopplande dagar på stranden varvade med naturvandringar bland citron- och apelsinlundar och utflykter till närliggande byar. Välkommen till en av Mallorcas vackraste platser!

Palma Nova & Magaluf

Vill du njuta av fina stränder, god mat, härliga strandpromenader och ett pulserande nattliv ska du resa till Palma Nova och Magaluf på Mallorcas sydkust. Här finns allt du behöver för en komplett semester!