Fakta om Playa de Palma

Transfer:

När du reser hit landar du på Palma de Mallorca flygplats. Transfer från Palma de Mallorca flygplats till Playa de Palma tar ca 15 minuter.

Stränder:

Lång, vit och barnvänlig sandstrand i Ca'n Pastilla med goda möjligheter till vattensporter.

Nöjen:

Playa de Palma erbjuder ett bra nöjesliv med barer, nattklubbar och restauranger.

Kommunikationer:

Väl utvecklat bussnät över hela ön. Stort utbud av taxibilar och hyrfordon.

Aktiviteter:

Mallorca har mycket att erbjuda den sportintresserade. Stort utbud av vattensporter, t ex windsurfing, paragliding, vattenskidor och dykning. Tennis, golf, ridning, cykling och vandring.

Bra att veta:

På Mallorca är det inte tillåtet att dricka alkohol på öppen gata. Bryter du mot detta förbud kan det medföra dryga böter. Förbudet innefattar inte platser som uteserveringar eller balkongen/terrassen på ditt hotell.

De lokala myndigheterna på Balearerna har beslutat om en skatt på hotellövernattningar från och med 1 juli 2016. Läs mer om hotellskatten på Mallorca här.

Extra bagage, exempelvis cykel, golfbag och surfbräda, kostar ca 30 euro tur/retur att ta med på transferbussen (det går inte att boka bara en väg). Avgiften betalas direkt på flygplatsen till våra agenter. Eftersom utrymmet på bussen är begränsat måste du alltid kontakta Apollos resmålspersonal en vecka före ankomst. Telefonnummer står på biljetten.