Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 153 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-16


7 av 10

+
Läget, dusch i st f badkar, stor balkong, sköna sängar
-
Ljudnivån vid poolen Uselt wifi Soffbord

Bekräftad gäst: 2021-12-12


8 av 10

+
allt bra !
-
0

Bekräftad gäst: 2021-12-12


9 av 10

+
Fräscha och stora lägenheter.
-
Påläggen i frukostbuffén.

Bekräftad gäst: 2021-12-05


5 av 10

+
Läget och fin lägenhet
-
Frukosten. Väldigt kall pool. Låg kvalitet på mat överlag. Väldigt lyhört med störande ljud långt in på natten

Bekräftad gäst: 2021-12-05


7 av 10

+
Läget rent fräscht Value for money Vad jag betalade Van med mer klass men detta var prisvärt
-
Smaklös juice kaffe Schampoo och poolhandukar saknas Men det är ju en standardfråga

Bekräftad gäst: 2021-12-05


10 av 10

+
Rummet så fräsch och terassen.
-
Kanske ett gym

Bekräftad gäst: 2021-12-05


6 av 10

+
läget mycket bra nyrenoverat och fräsht stora rum bra balkong
-
sterilt inrett rum och opersonlig öde lobby saknade möbler inne, tex soffbord fick flyttas in från hallen, ingen förvaring på toaletten hårda sängar gav ryggont dyr mat i poolbaren som var delvis dålig poolen var för kall för att kallas uppvärmd Helhet inte värt 4 stjärnor, bara som Ving och Tui som klassar 3.

Bekräftad gäst: 2021-12-05


5 av 10

+
Läget
-
Frukost

Bekräftad gäst: 2021-12-05


8 av 10

+
Rummen och personalen
-
Maten, VIDRIG lunch! Frukosten va också under all kritik förutom frukt/bröd.

Bekräftad gäst: 2021-11-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

3444 omdömen
Utmärkt
 
1483
Väldigt bra
 
1197
Bra
 
499
Mindre bra
 
164
Underkänt
 
101

5 senaste omdömen

2021-11-05

av Climber62263576195

Bra läge, lyhört till tusen!

Nyrenoverade lägenheter. Trevlig personal. Rummen ok men saknar AC. Takfläkt i tre rum men går inte att styras separat. Ett j- liv runt om hotellet. Fick byta rum efter första kvällen. Engelsmännenens stora intresse för karaoke blir inte lätt att sova till. Mäter upp hela 60 decibel i sovrummet med stängda dörrar. Dörrar o fönster till rummen är som draperier. I övrigt bra lägenmen skulle absolut välja ett annat hotell om jag fick chansen.

 
2020-01-12

av Mikael J

Bra hotell för den som gilla vara ute sent..

Ett hotell med ett bra lägge till stad och strand. Vissa rum är nog ganska så nyligen renoverade och vissa håller dom på att renovera. Vi fick rum 25 som är en trerumslägenhet på botten plan som troligen ganska så nyligen renoverad. På den negativa listan skulle jag sätta 1. Mycket hög live musik från gatan nedanför hotellet. 2. Svinkall pool som inte gick att bada i 3. Vi hade myror på rummet och även om vi så till som märkte vi inte av någon åtgärd.

 
2020-01-10

av Annelore W Asarum, Sverige

Bra hotell men väldigt lyhört

Hotellet är bra med rymliga rum men väldigt lyhört och högljudd musik till långt in på nätterna. Sängarna är stenhårda men om man ber om det får man något mjukare madrasser. Dessa var dock inte särskilt mjuka heller men bättre än inget alls. Frukosten är nog den bästa vi varit med om . Där fanns allt man kunde önska, från grovt bröd till frukt och kakor för den som gillar sånt. Stekta och kokta ägg, jättegod gröt m.m. Polen är inte uppvärmd så något bad blev det inte. Städningen var bra vissa dagar och andra knappt märkbar. Personalen i receptionen är otroligt hjälpsamma och trevliga och gjorde allt för att tillmötesgå en när man bad om något. Vi fick hjälp att boka utflykter och noga beskrivet var vi skulle möta upp bussarna och vid vilken tid. Mycket bra service.

 
2019-12-11

av bogr2017 Kungsör, Sverige

Bra hotell med utmärkt läge

Hotell med helt ok rum. Fint poolområde med fräsch uppvärmd pool och med solstolar som inte reserverades tidigt på morgonen. Mycket bra frukost med stort urval, bra mat även till lunch och middag. Läget på hotellet mycket bra med närhet både till centrum och fina stränder.

 
2019-11-26

av V8509TTandersh

Massage och hotell

Gretas massage vid poolen räddade min semester. Hon är en mycket duktig massör plus att hon erbjuder beauty. Trivsamt hotel med mycket val till frukost ,rent och snyggt. Centralt beläget med fina stränder och många bra restauranger Tack Greta