Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 167 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget, frukost men och servicen
-

Bekräftad gäst: 2024-03-31


10 av 10

+
Service med hög standard i matsal!
-
Topphotell, fräscht och trivsamt med otroligt fin interiör och hög standard!

Bekräftad gäst: 2024-03-24


7 av 10

+
Fina rum
-
Bullrigt runt poolen med hög musik. Sena kvällen även hög musik

Bekräftad gäst: 2024-03-17


8 av 10

+
Bra läge, stor balkong, allt kändes fräscht, nyrenoverat rum.
-

Bekräftad gäst: 2024-03-03


9 av 10

+
Helnöjda
-
Sängarna är dåliga. Enkelsängar som glider isär motsvarar inte hotellets f.ö. höga standard.

Bekräftad gäst: 2024-02-26


10 av 10

+
Området och mat
-
Inget

Bekräftad gäst: 2024-02-26


5 av 10

+
Läget
-
Tråkig personal i receptionen

Bekräftad gäst: 2024-02-18


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-11


5 av 10

+
Läget
-
Städningen måste förbättras. Det fanns 4 sällskap som storbråkade mitt i natten 2 dagar i följd och väckte alla. Inte ok.

Bekräftad gäst: 2023-12-24


10 av 10

+
Nytt å fräscht god frukost
-

Bekräftad gäst: 2023-12-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

3763 omdömen
Utmärkt
 
1639
Väldigt bra
 
1293
Bra
 
541
Mindre bra
 
179
Underkänt
 
111

5 senaste omdömen

2023-01-13

av Johanna L

Boka detta!

Kanonhotell! Var där med två tonåringar och vi alla tyckte hotellet var mycket bra. Nyrenoverat överallt och mycket rent. Hade all inklusive och maten var vi jättenöjda med. Läget är även bra. Väldigt centralt. Upplever inte att det var störande musik mm från omgivningarna. Kommer definitivt åka hit igen.

 
2022-12-27

av Snjezana Z Göteborg, Sverige

Bra läge, fresha lägenheter

Jag var nöjd med nästan allt! Bara: Det fanns en herre "typ arbetsledare i grön skorta" vid frukostserveringen som behöver gå på nytt vissa kurser när det gäller service. Eller gå i pension. Högljud, gapande mot gäster och sin egen personal. Springer runt och skapar stress situation helt onödigt. Det var så skön när han hade day off.

 
2022-01-25

av TravelgirlSthlm Stockholms län, Sverige

Smokefree hotel/rökfritt hotell men underbar service/mat!

Efter 2 år borta pga pandemin, så var man åter tillbaka. Fick en underbar vecka med återigen, god mat och dryck! Samma kock är kvar, samma servicepersonal så ingen av den 5 stjärniga service har ändrats. Nästan hela hotellet är renoverat. Vi fick rum 426, som inte var helt renoverat. Belysning i köket fungerade inte riktigt, golvet snett, dörrar gick inte att öppna helt och fullt. Sen har hotellet blivit rökfritt förutom på balkongerna! Så INGEN rökning i baren ute vid poolen eller när ni ligger och solar! Det kan vara bra info till er rökare :-) Gäller även ute på barer och restauranger i bl a Los Cristianos, rökförbud utomhus, endast vid hänvisade rökrutor

 
2021-11-05

av Climber62263576195

Bra läge, lyhört till tusen!

Nyrenoverade lägenheter. Trevlig personal. Rummen ok men saknar AC. Takfläkt i tre rum men går inte att styras separat. Ett j- liv runt om hotellet. Fick byta rum efter första kvällen. Engelsmännenens stora intresse för karaoke blir inte lätt att sova till. Mäter upp hela 60 decibel i sovrummet med stängda dörrar. Dörrar o fönster till rummen är som draperier. I övrigt bra lägenmen skulle absolut välja ett annat hotell om jag fick chansen.

 
2020-01-12

av Mikael J

Bra hotell för den som gilla vara ute sent..

Ett hotell med ett bra lägge till stad och strand. Vissa rum är nog ganska så nyligen renoverade och vissa håller dom på att renovera. Vi fick rum 25 som är en trerumslägenhet på botten plan som troligen ganska så nyligen renoverad. På den negativa listan skulle jag sätta 1. Mycket hög live musik från gatan nedanför hotellet. 2. Svinkall pool som inte gick att bada i 3. Vi hade myror på rummet och även om vi så till som märkte vi inte av någon åtgärd.