Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 40-45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet i bungalow

Tvårumslägenhet med markterrass och ingång via terrassen. På terrassen finns bord och stolar samt två solstolar. Lägenheterna ligger i bungalower. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Tv med internationella kanaler i båda rummen. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50-54 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumsvilla

Tvårumslägenhet med markterrass. Lägenheterna ligger i en villa med två lägenheter. Privat trädgård med bord och stolar, solstolar och en jacuzzi. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök samt ett badrum med hårtork, dusch och wc. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. En trappa upp finns ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med hårtork, badkar och wc. En tv med internationella kanaler på varje våning. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 53 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.