Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter med separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. I vardagsrummet finns möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Alla lägenheter har kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 40-45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet i bungalow

Tvårumslägenheter som ligger i bungalow, med separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. I vardagsrummet finns möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Alla lägenheter har kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler i bägge rummen. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Markterrass med ingång via terrassen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50-54 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumsvilla

Tvårumslägenheter, som ligger i en delad villa, med privat trädgård med solstolar och jacuzzi. Lägenheten har ett separat sovrum på övervåningen samt kombinerat vardagsrum och minikök på bottenplan. I vardagsrummet finns möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Alla lägenheter har kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrum med badkar och wc på övervåningen. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka.Markterrass.

Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.