Kundomdömen om H10 Conquistador

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 39 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
Placeringen av hotellet på kartan.
-
Hotellet ska ha genomgått renovering, vilket inte kan stämma då det var slitet och nedgången. Vid tre tillfällen bäddades sängar med trasiga lakan. Hotellet har inga aktiviteter för barn vilket borde tas bort från er sida. Det finns heller ingen lekpark så de bilderna borde också tas bort. Det finns poolhandukar mot avgift vilket borde framgå att det är mot kostnad. Denna avgift ska betalas kontant. Servicen behöver förbättras kraftigt. Jag har aldrig varit med om så otrevlig personal. Hotellet försäkte ta betalt för saker som inte skrivit upp på rummet och efter att jag blivit riktigt arg upptäckte de att notan var på "fel" rum och tillhörde ett annat rum. Det är kackerlackor i matserveringen och i det öppna köket - så äckligt. Många saker var så dåligt och vi fick inte byta rum, vi fick inte byta hotell. Uppriktigt en förstörd semester.

Bekräftad gäst: 2022-02-06


7 av 10

+
Nära strandpromenaden.
-
Attityden hos personalen! Mycket regler, rutiner och system för mig som gäst att följa, dvs VI skulle anpassa oss efter dem. Om man hade en fråga eller önskemål kunde man ofta känna sig som om man störde eller var krånglig. Apollos värdar Lassa och Olivia som vi kontaktade ang. att vi inte trivdes, var rara och villiga att hjälpa men kunde i praktiken inte göra något för oss. Dåligt av Apollos ledning!

Bekräftad gäst: 2022-02-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-09


10 av 10

+
Mycket bra mat och service
-
De borde ha bäddmadrass som i Sverige, där måste man dra upp täcket när man ska sova, lite jobbigt.

Bekräftad gäst: 2021-12-26


9 av 10

+
Det mesta är bra - speciellt den fina och rymliga lobbyn där man kan sitta ner och ta något att dricka.
-
I badrummet är t ex toalettstolen ganska låg att sitta på. Dessutom tömde den dåligt med bara en spolning,

Bekräftad gäst: 2021-12-12


8 av 10

+
Läget. Maten.
-
Gym under all kritik. 6 av 7 maskiner ( cyklar, walkband etc) ur funktion! Tunt m utrustning i övrigt.

Bekräftad gäst: 2021-11-28


7 av 10

+
Ordning på att vi alla skulle tänka på att vi var där i en pandemi! God mat!
-
AC funkade inte, trots att vi påtalade detta=Jättevarmt varje natt!! Städningen i hallarna var obefintlig!!! Väldigt svårt att få veta vad som hände på hotellet, dvs underhållning, gym osv! Vi missade mkt på grund av detta!!!

Bekräftad gäst: 2021-11-21


9 av 10

+
Rent och snyggt, bra service.
-
Inte mycket, i stort bra.

Bekräftad gäst: 2021-11-21


7 av 10

+
Personalens service.
-
Dörrlåset/kodlåset alternativt kortet fungerade inte alls fast vi påpekade detta vid 2 tillfällen. Vid ett tillfälle fick vi föra in kortet 80 ggr innan dörren öppnades! Korridoren var dåligt dammsugen och rengjord. AC:n fungerade inte alls. Ställ in termostaten på 5, 10, 15 eller 20 grader , resultatet blir ändå 22,5-25 grader i rummet.

Bekräftad gäst: 2021-11-21


9 av 10

+
Ordning o reda
-
Möjlighet att dämpa ljudnivån i matsalen

Bekräftad gäst: 2021-11-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

7712 omdömen
Utmärkt
 
4292
Väldigt bra
 
2155
Bra
 
815
Mindre bra
 
283
Underkänt
 
167

5 senaste omdömen

2019-12-10

av csrlaxels

Pensionär

**** 1 dec - 22 dec Bra hotell fräscht rum mycket bra städning varje dag Mycket bra poolområde med gott om plats en pool uppvärmd till 27 C den andra stora 21 C Möjlighet att hyra solhandukar 15 E vid byte 1 E per gång Hade halvpension med frukost och middag Mycket att välja på för alla smaker och vällagad Nära till allt runtomkring Uppträdande varje kväll själv inte varit där ännu men skall göra det Enklare rätter i snackkaffe för den som inte vill ha en hel lunchbuffe Mycket handikapvänligt Kan verklig rekommenderas OBS Enda nackdelen är 4 st hissarna som är för få på.en central plats ger därför endast 4 stjänor istället för 5 å Borde vara fler på.fler ställen till 485 rum och 8 vån högt Safteybox att hyra på rummet 17 E / vecka

 
2019-11-18

av Bertil623 Lund, Sverige

Hotell med utescen

Vi hade bokat Privilege Rooms med All Inclusive och var besvikna på såväl rummet, som var väldigt litet och saknade sittgrupp, som matalternativet. Bufférestaurangen, Tirinaste, saknade den finess som vi är vana vid på H10 och vi tvingades att äta Kvällsmål 3 kvällar på Tirinaste och bara 4 på de andra Restaurangerna. Kan rekommendera La Bell É Bella, som hade ypperlig service och god mat. I vanliga fall får man med vår bokning en egen del vid poolen med solstolar, nu låg denna på 6:e våningen och långt från poolen. Det var svårt att njuta kvällarna på vår lilla balkong, då det fram till 2230 var ljudlig "underhållning" från utescenen. Fanns ingen möjlighet att njuta av havets brus. Ett stort plus till det lilla cafét, Mikés Coffee och till inomhus baren Drago. Läget var perfekt i centrum av Playa de las Americas.

 
2019-01-10

av bora61 Kristinehamn, Sverige

Rekomenderad

Varit här med 3 ung barn och frun. Mitt i centrum Playa de las Americas. Ny renoverat rum,bra personel,god restorans med all inklusive variant är bra för barn familjer. Ligger närheten av allt man behöver för semester. Rekomenderad

 
2018-05-04

av Arian M

Ett väldigt vackert hotell

Vi var där med familjen. Det är ett väldigt fint hotell och det var nära till stranden och affärer. I den allmänna handikapptoaletten saknades det handtag på ena sidan. Rampen ner till restaurangen var lite för brant så det skulle vara bra om det fanns handtag på båda sidorna till rampen. De hade roliga aktiviteter både på dagarna och kvällarna. Personalen var underbart trevliga och roliga, det kändes som att man var en stor familj.

 
2018-03-03

av Magnus V Haninge, Sverige

Slitet stort hotel

Stort hotell med 4st rätt sega hissar var av minst en inte klarar fyra personer! ( må vara att vi var rätt så feta! Men ändå!?) Tog ofta trapporna. Hotelllet är slitet och behöver omfattande ytrenovering. Vickande klinkerplattor, kantstötta slitna möbler på rummen. Show/uppträdande på hotellets gård, poolområde som slutar vid ca: kl22,00. Gymmet om man vill träna är ett skämt! Två crosstrainermaskiner, två cycklar något gåband och en typ multi dragmaskin. Thats it! Nothing else! Poolområdet är välskött och fint med planteringar och palmer. Entre’n är stor och ger en lyxig känsla. Endast mellanstora poolen var uppvärmd till ca 22 grader. Vakterna mätte ytvattnet som då blev 24 grader. Men man mäter väl åtminståne en halv meter ner! Vi hade rum med utsikt över poolområdet och havet som var magnifik. Buffe’matsalen var stor med platser både inom och utomhus. Kvaliten på maten var helt ok (så pass att man går upp i vikt) men inte lika bra som på båtarna i karibien. Finns två andra restauranger på hotellet som vi besökte. En italiensk och en Asiatisk som var si så där. Visst med reduserat pris helt ok. På det stora hela ett rätt så bra hotell men inget himmelrike. Testar nog ett annat nästa gång.