Rumstyper på Landmar Playa la Arena

Deluxerum

Deluxerum med balkong och begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar placerade bredvid varandra. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka. I denna rumstyp räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

  • Vattenflaska vid ankomst
  • Tre valfria à la carte-middagar/vecka - bordsreservation krävs

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Deluxerum Plus

Deluxerum Plus bara för gäster över 16 år. Balkong med havsutsikt. En dubbelsäng och liten sittgrupp. Kuddmeny. Espressomaskin, vattenkokare samt kaffe och te. Minibar som är fylld vid ankomst - påfyllning mot avgift. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

  • Gäster i deluxerum plus har All Inclusive inkluderat i priset + tillgång förmånerna i Platinum Club som bland annat innehåller en infinitypool och en jacuzzi bara för vuxna, VIP-lounge med snacks och dryck, snackbaren The View samt en avskild del av bufférestaurangen.
  • Vattenflaska vid ankomst
  • Poolhanddukar
  • Sju à la carte-middagar per vecka - bordsbeställning krävs

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Litet kylskåp (som kan fyllas på som minibar på förfrågan och då mot avgift). Vattenkokare samt kaffe och te. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

  • En flaska vatten vid ankomst
  • En valfri à la carte-middag per vecka - bordsreservation krävs

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.