Rumstyper på Landmar Playa La Arena

Dubbelrum

Ljusa dubbelrum med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp (som kan fyllas på som minibar vid efterfråga och då mot avgift). Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrum med badkar, dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Ljusa familjerum med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Espressomaskin samt minibar som är fylld vid ankomst. Playstation finns att låna i receptionen mot deposition. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Morgonrock och tofflor för hela familjen. Badrum med badkar, dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 1-2 barn.

Superiorrum, för vuxna över 16

De ljusa och moderna superiorrummen, belägna på våning 7 och 8, är bara för gäster över 16 år. Tv med satellitkanaler. Kuddmeny. Espressomaskin samt minibar som är fylld vid ankomst. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrock och tofflor. Badrum med badkar, dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Gäster boendes i superiorrummen har tillgång till en avskild del av poolområdet med deluxe-solstolar, en avskild del i restaurangen och till en VIP-lounge med dagstidningar och fika.

Rumsstorlek: Ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.