Rumstyper på Landmar Playa la Arena

Deluxerum

Ljusa och moderna deluxerum med en dubbelsäng eller två separata sängar placerade bredvid varandra. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrum med badkar med dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Deluxerum Plus

Ljusa och moderna deluxerum plus bara för gäster över 16 år. En dubbelsäng och liten sittgrupp. Kuddmeny. Espressomaskin samt minibar som är fylld vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrock och tofflor. Badrum med badkar, dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Gäster i deluxerum plus har All Inclusive Ultra inkluderat i priset + tillgång förmånerna i Platinum Club som bland annat innehåller en pool bara för vuxna, VIP-lounge med snacks och dryck, snackbaren The View samt en avskild del av bufférestaurangen.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Ljusa dubbelrum med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp (som kan fyllas på som minibar vid efterfråga och då mot avgift). Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrum med badkar, dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.