Kundomdömen om Landmar Playa la Arena

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 128 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Helheten
-

Bekräftad gäst: 2022-11-27


9 av 10

+
Den stora pampiga byggnaden.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-20


8 av 10

+
Allt var super. Trevlig underhållning varje dag både vid polen och på kvällen.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-13


9 av 10

+
Läget nära stranden med vacker utsikt över havet, mysig liten stad, Alltid plats vid poolen, stort och luftigt hotell o trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


8 av 10

+
Uppgradering till Platinum club!
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


9 av 10

+
Alltid lediga solstolar vid poolen.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


4 av 10

+
Stort, bra service och god mat. Roliga aktiviteter.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-11


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-03


9 av 10

+
Läget, det nya rummet efter uppgradering samt den trevliga personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-04-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

7071 omdömen
Utmärkt
 
3213
Väldigt bra
 
2517
Bra
 
893
Mindre bra
 
265
Underkänt
 
183

5 senaste omdömen

2021-11-08

av 702johant

Underbart fint hotell

Härligt stort hotell. Mycket fint och välstädat. Rummen lagom stora med balkong mot havet. Lite hårda sängar men det går att få extra madrass så det blir mjulkare för de som vill det. Poolområdet fint med många solstolar. Varmt vatten i de två pooler vi provade. En lite lungnare och en för bollkastning och flytmadrasser. etc. Aktiviter i den poolen varje dag. Aquagym och Vattenpolo. Mycket kul och underhållande. Mycket mat och dryck att välja på i All Inclusive. Mycket gott i början men man tröttnade lite på det i slutet på veckan. Kanske lite dålig variation. Läget superbra med mindre än 50 m till mysig strand med svart lavasand. Bra löpning om man springer söderut längs havet. Ganska för mycket kuperat om man inte springer längst havet. Inte jättebra shopping men det vanliga turistsakerna finns förstås. Längtar tillbaka.

 
2019-03-24

av Emelie V

Generös all inclusive, lungt läge vid stranden

Vi hade en jättebra avkopplande vecka, god frukost och middag, ok lunch, gott om vegetariskta alternativ. Generöst med alternativ med och utan alkohol. Välstädat och omskött. Trevlig personal. Vi var mest på stranden, solstol och parasolll ingår. Går att gå efter kusten till andra byar. Mysig miljö.

 
2019-01-11

av Stefan H

Frukansvärt hotell

Ett av de sämsta hotell jag varit på. Smutsigt, dålig hygien, en byggarbetsplats och sen blir man sjuk av att äta där. Under vår vistelse så spyde folk överallt. I hissen, vid poolen och på rummen. Vi blev alla magsjuka. Restaurangen serverar dåligt stekt kyckling och hanterar öppet rå och tekt kyckling med amma verktyg och händer. Hotellet är en byggarbetsplats och delar av poolerna var avstängda under hela veckan. Servicen är obefintlig med otrevlig och stressad personal. Maten är förutom direkt ohygeniskt, tråkig och smaklös. Städningen är dålig och det finns myror och insekter på rummen. Hotellet är slitet och rummen omorderna och slitna. Sängarna är nog de håradste jag upplevt. Dålig nattsömn och ont i kroppen efter en natt i dessa sängar. Nycklarna till rummen fungerade inte och man fick flera gånger om dagen gå ner till receptionen för att byta. Hissarna var slitan och fungerade dåligt. De var också smutsiga och flera gånger med spyor i. Hotellet har inget intresse att hjälpa gästerna och servicen är under all kritik. ÅK INTE HIT!

 
2018-12-11

av Livethelifeyoulove74 Skåne län, Sverige

Super fint hotel :)

Super fint hotel och maten va ok. På lunchen va pool barens mat super god pommes hamburgare sallad lökringar m.m :) Drinkarna var också bra där... sex on the beach o ölen va bäst ! på dom andra barerna va dom inte goda tyckte vi . Vi önskade att bo högt upp o med poolutsikt och de fick vi .. var ett kanon rum är väldigt glad att vi inte betala upp för att få ett lite större rum plus ligga på inhängnat pool område ?? när man såg de så tänkte man ju direkt tur man inte betala för de :) Plus i matsal var där specialla platser för dom men va skulle de hjälpa ? var ju lika mycke oväsen ändå haha :) vi satt där ute o de var super mysigt. Och vi låg vid poolen där dom hade lite aktiviteter o musik de va super bra ! Frukosten va absolut de bästa :) Kan varmt rekmendera detta hotell :) Obs. Tennis va oxå kanon !

 
2018-11-04

av 581ssson Göteborg

Fint poolområde med dålig service

Hotellet har ett fint och rent poolområde och vattnet håller kall men helt ok temp. Det var inga problem att få solstolar!Vattenrutechkanan är kul för mindre barn, men har bara öppet 2x2h per dag. Teen club är kul för barn mellan 7-12 år och engelska fungerar bra! De har kul aktiviteter och det finns saker att göra för alla tex minigolf, vattengympa och vattenpolo. Hotellet är dock lite slitet, hål i lakan, skavanker här och där men rummen är rena och fina. Däremot är de gemensamma toaletterna inte fräscha och jag tror aldrig det fanns någon tvål på tjejernas någon av de gånger jag var där. Matsalen är slamrig och högljudd. Personalen är stressad och kastar bestick och porslin. Sitt ute på den fina verandan! Där är sett tar och vackert. En dag städade personalen av våra drickor innan vi ätit klart. En annan dag blev vi aldrig erbjudna dryck under hela middagen! Maten är helt ok för all inclusive. Varierade teman varje dag. Försök inte få service från manlig personal i receptionen. De är rakt otrevliga och har ingen känsla för service. Jag kan inte heller förstå varför man måste ha deposition på handdukar och golfklubbor på all inclusive.