Kundomdömen om Landmar Playa la Arena

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 136 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-08


8 av 10

+
Utsikten
-
Dålig info om in- och utgångar samt var hissarna gick. Dåligt system för poolhanddukar.

Bekräftad gäst: 2024-04-07


10 av 10

+
Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2024-03-31


10 av 10

+
Ett superhotell. Det bästa hotell jag bott på, snyggast också!
-

Bekräftad gäst: 2024-03-24


10 av 10

+
Mkt bra service, mat, boende, poolområde, centralt beläget hotell. Fint hotell. Jag är jättenöjd.
-

Bekräftad gäst: 2024-02-26


10 av 10

+
Luftigt trevliga allmänna utrymmen
-

Bekräftad gäst: 2024-02-25


10 av 10

+
Toppen
-

Bekräftad gäst: 2024-02-18


9 av 10

+
Bra klass
-
Bättre än förväntat

Bekräftad gäst: 2024-02-18


9 av 10

+
Inget specifikt
-
Diskning. Dåligt wifi

Bekräftad gäst: 2024-02-05


8 av 10

+
Bra poolområde och god mat.
-
Dom hade något som kallades för premium club som kändes lite begränsande.

Bekräftad gäst: 2024-02-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

7670 omdömen
Utmärkt
 
3652
Väldigt bra
 
2626
Bra
 
922
Mindre bra
 
278
Underkänt
 
194

5 senaste omdömen

2024-02-04

av Tourist36501490524 Eslöv, Sverige

Platinum - vistelse.

Mycket angenäm vistelse. Vi hade platinum sviy och därmed tillgång till många förmåner, som infinitypool med fria drinkar,eget frukost och middagsområde med premiumviner, vip lounge med förfriskningar. Vi är väldigt nöjda med vistelsen och en av höjdpunkterna var a la carte i "street-food" - restaurangen.

 
2023-03-28

av Tourist36501490524 Eslöv, Sverige

Härlig vecka i Platinum-delen.

Bra bemötande och service från första minuten. Incheckning i Platinumavdelning med ett glas Cava och info om hotellets faciliteter och Platinumfördelar. Vi fick ett rum på 8 vån. med stor fin balkong. Njöt av mat och dryck varje dag och blev speciellt förtjusta i servicen vid Platinumpoolen och dess bistro. Serverades goda drinkar vid solsängen kl. 11.30 varje dag, samt glass kl 15.30. Härligt. Tror man ska boka Platinum för att bli riktigt nöjd.

 
2023-01-21

av Nickan7

Skön lyx med extra allt

Bokade Deluxerum plus. Skön lyx med eget poolområde med Adult only. Fräscht och snyggt med självservering i baren. Snax och frukt/tilltugg samt bakverk och goda sallader till lunch. Stort utbud på både vin/sprit och alkoholfritt. Fin service av trevlig och proffsig personal. Vi kände oss som kungligheter med all den fina service. Städning perfekt och ett plus med eget område på Platinum club i buffé restaurangen. Skön avkoppling och en perfekt semester! Tack!

 
2021-11-08

av 702johant

Underbart fint hotell

Härligt stort hotell. Mycket fint och välstädat. Rummen lagom stora med balkong mot havet. Lite hårda sängar men det går att få extra madrass så det blir mjulkare för de som vill det. Poolområdet fint med många solstolar. Varmt vatten i de två pooler vi provade. En lite lungnare och en för bollkastning och flytmadrasser. etc. Aktiviter i den poolen varje dag. Aquagym och Vattenpolo. Mycket kul och underhållande. Mycket mat och dryck att välja på i All Inclusive. Mycket gott i början men man tröttnade lite på det i slutet på veckan. Kanske lite dålig variation. Läget superbra med mindre än 50 m till mysig strand med svart lavasand. Bra löpning om man springer söderut längs havet. Ganska för mycket kuperat om man inte springer längst havet. Inte jättebra shopping men det vanliga turistsakerna finns förstås. Längtar tillbaka.

 
2019-03-24

av Emelie V

Generös all inclusive, lungt läge vid stranden

Vi hade en jättebra avkopplande vecka, god frukost och middag, ok lunch, gott om vegetariskta alternativ. Generöst med alternativ med och utan alkohol. Välstädat och omskött. Trevlig personal. Vi var mest på stranden, solstol och parasolll ingår. Går att gå efter kusten till andra byar. Mysig miljö.