Kundomdömen om R2 Bahia Kontiki Beach

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

483 omdömen
Utmärkt
 
285
Väldigt bra
 
118
Bra
 
49
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-04-20

av Ulf F Landskrona, Skåne Län, Sweden

Mycket bra lägenhetshotell

Ett rent, fräsch hotell med bra läge. Hotellet har bra läge precis ovanför stranden och strandpromenaden. Det är nära till allt och har fin utsikt i nästan hela hotellområdet. Det enda negativa med läget är att det är en väldigt brant backe upp till hotellet från strandpromenaden. Men det är inget större problem om man inte har svårt för att röra sig. Hotellområdet är rent och fräscht överallt. Rummen är stora och fina. Fräsch och snygg inredning. Vi bodde i en lägenhet med ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum och kokvrå. Sängen var stor och bekväm att sova i. Vardagsrummet stor och rymligt. Kokvrån tillräckligt stor och välutrustad för att kunna laga enkla rätter. AC både i vardagsrum och sovrum. Likaså TV i både sovrum och vardagsrum. Safety box finns i lägenheten och det var gott om förvaringsutrymme för kläder. Vi hade rum med markterass mot poolområdet. Beroende på var rummet är placerad har man sol på olika tider om dagen och olika utsikter. Hade i förväg mailat hotellet och bett om att få terrass mot poolområdet, gärna med kvällssol. De hade ordnat precis det åt oss men pga av problem med just det rummet så fick vi ett annat med terrass mot poolen. Tyvärr var det inne i hörnan så det var ingen sol alls på dagen och ingen utsikt heller. Efter ett par dagar bad vi om att få byta rum och de fixade ett nytt åt oss med perfekt läge. Vi var mycket nöjda med det. Ett rum i rätt läge ger en bättre upplevelse av vistelsen. Frukosten var bra. Mycket att välja mellan och bra lagat med viss variation. Det fanns det mesta man behöver. Varm mat lagades på begäran. Likaså gjordes kaffe/te efterhand. Lunchservering var också bra med hyggliga priser. Poolen var lagom stor. Ren och behaglig att bada i. Poolområdet var något litet och solstolarna lite för få och står väldigt nära varandra. Har man otur så är alla solstolarna upptagna, så det gäller att vara ute i god tid för att inte bli utan. Det är nog det enda negativa med hotellet. All personal på hotellet är väldigt trevliga och hjälpsamma. Väldigt bra service. Önskar man något så är det bara att be om det så gör de sitt bästa för att lösa det. Personalen i receptionen anstränger sig lite extra för att lösa alla problem. Oftast lyckas de. Vi är mycket nöjda med vår vistelse och hade gärna bott där igen. Kan rekommendera hotellet om man ska åka till Lanzarote.

 
2019-01-10

av 752annet Luleå, Sverige

R2 Bahia Kontiki

Vi är mycket nöjda med vårt val av hotell. Stora och fina lägenheter. Läget är perfekt, nära stranden, äldre och nyare delen av stan. Området och hotellet är lugnt. Från strandpromenaden är det en brant backe upp till hotellet, men inget som var ett problem för oss. Hela hotellområdet är rent och fräscht och underhålls hela tiden. Det finns många olika områden på hotellet där det går att njuta av solen. Personalen är tillmötesgående och trevliga. Vi har inget att klaga på och återvänder gärna.

 
2024-04-16

av pascalrP2314QH

Au Top

Hôtel très propre et bien situé pour visiter Lanzarote. Proche de la plage et des commerces.Le personnel est super sympa et accueillant. Ménage fait tout les deux jours. Les appartements ont été rénovés et disposent de tout le confort. 2 télés à disposition, une dans le salon et une dans la chambre.

 
2024-03-18

av Jean Paul M Saint-Andre-sur-Vieux-Jonc, Frankrike

Appartement, avec prestations hôtelières.

Réservé par l'intermédiaire de Leclerc voyages, départ de Lyon avec easyJet. Bel ensemble d'appartements donnant directement sur la rembla. Les appartements sont repartis sur plusieurs niveaux avec des escaliers. La literie est très bonne, téléviseur dans la chambre, quitchinette équipée, salon avec téléviseur grand écran, frigo et table de cuisson. Balcon terrasse avec deux chaise et une table. Ensemble très calme, on n'entend pas les bruits de la rue. Il faut impérativement demander une chambre vue mer, pour éviter d'être côté rue, car il y a un dépôt de poubelles et verres à côté. Nombreux restaurants dans la rue en contre bas. Asiatique, Texmex, de viandes rouges grillées, pas de spécialités Espagnoles, la clientèle est surtout anglo-saxonne, allemande et hollandaise, pas de menu en Français et peu de serveurs parlent Français.

 
2024-03-14

av Wander543602

Très bel hôtel au calme

L'hôtel Bahia Kontiki est très bien placé, au coeur de Puerto del Carmen, près de tous les commerces et restaurants. Il est au calme, très agréable et très bien entretenu. La piscine et le rooftop sont magnifiques ! A savoir : avoir de bonnes jambes car la rue de l'hôtel est très pentue.