Dubbelrum

Rymliga dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Mikrovågsugn och kylskåp som på begäran kan fyllas som minibar (då mot avgift). Vattenkokare. Gratis wifi och luftkonditionering (under sommaren och värme under kalla perioder). Deponering mot avgift och deposition. Hårtork. Bad/dusch och wc. Klinkergolv. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30-35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit

Fina juniorsviter belägna på andra våningen. Ett sovrum och en separat loungedel med bäddsoffa och tv med satellitkanaler. Mikrovågsugn och kylskåp som på begäran kan fyllas som minibar (då mot avgift). Kaffemaskin och vattenkokare. Gratis wifi och luftkonditionering (under sommaren och värme under kalla perioder). Deponering mot avgift och deposition. Hårtork. Bad/dusch och wc. Klinkergolv. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Rymliga superiorrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Mikrovågsugn och kylskåp som på begäran kan fyllas som minibar (då mot avgift). Kaffemaskin och vattenkokare. Gratis wifi och luftkonditionering (under sommaren och värme under kalla perioder). Deponering mot avgift och deposition. Hårtork. Bad/dusch och wc. Klinkergolv. Balkong eller terrass mot Playa de los Pocillos med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30-35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.