Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

1251 omdömen
Utmärkt
 
797
Väldigt bra
 
339
Bra
 
86
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2020-01-21

av Palmis56 Halmstad, Sverige

Trevligt hotell, men

Vi bodde här två veckor i December 2019, generellt ett bra hotell med mycket trevlig och hjälpsam personal. Vi hade halvpension Frukosten var bra, middagarna blev enformiga av buffe typ, ingen lunch serveras , du hänvisas till poolbaren. Rummen och sängarna var bra,lite hårda men bäddmadrasser kunde lånas i receptionen. dock var det lyhört, vi hade oturen att få en granne som envisades med att sätta på tv klockan halv sju på morgnarna på hög volym. tv hängde på väggen så det gick rakt genom vår vägg. Vissa rum har en mycket trist placering i området, inklämt utan någon som helst utsikt. Kylskåp,safebox och micro fanns på rummet. Det förekom också ett läckage från ett takfönster på toaletten. Det ska nämnas att det bodde cirka 75 % Tyskar på hotellet, så det gäller att ha vassa armbågar. Hotellet ligger precis vid stranden, lugnt för övrigt. Mittemot hotellet ligger en Hiper Dino affär som har det mesta. En bit att gå utmed huvudgatan för att komma till centrala PdC Kvälls underhållningen var inte mycket att ha förutom en Cubanska som spelade gitarr och sjöng, hon var fantastisk. Annars är det bara att gå till hotell Vik San Antonio en bit ner på gatan för att se deras shower. Sammanfattningsvis ett ok hotell

 
2017-05-13

av kent_C6613XI Callao Salvaje, Spanien

Super bra, lugnt läge.

Trevlig personal, rent och fräscht. Nära till strand. Super lyxig frukost. Bra och förmånlig lunch. Finns gym på hotellet, men även ett utomhus gym precis utanför hotellet. Supermarket på andra sidan gatan. Åker gärna dit igen😉

 
2017-02-24

av Lillis50 Stockholm, Sverige

Det är här man ska bo!

Det bästa hotell vi haft på länge, beträffande service, komfort och läge. Las Costas är välplanerat med stor omtanke för gästens behov. Personalen mycket vänlig och hjälpsam. Sängarna mycket komfortabla och frukosten riklig och vällagad, med omeletter på beställning. Från poolområdet kommer man direkt ut på stranden med utegym och liten lekplats. Kort sagt toppen och om vi besöker Puerto del Carmen igen är det ingen tvekan om hotellvalet!

 
2014-08-28

av Trisse-sussie Nacka, Sverige

Bättre får man eta efter

Underbara lägenheter, nära havet och en bra pool. Nära shopping och fina restauranger. Vad som är så suveränt är att det jämna låga breda trottoarer. Väldigt bra personal på hotellet. Var här även i december 2012 vädret kan vara lite dåligt i december, men det är så fint så det mindre bra vädret glömdes bort.

 
2014-04-07

av soligen Stockholm, Sverige

Fint, strandnära hotell

Mycket behaglig vistelse på Las Costas. Rent, bekvämt, modernt. En av oss fyllde år (ojämna) och blev uppvaktad med en flaska champagne insatt på rummet. En mycket trevlig oväntad gest! Läget är utmärkt om man inte vill bo mitt i centrum. Det är ändå promenadavstånd eller så tar man bussen som stannar strax utanför. Taxi är ju också billigt om man vill ta sig till restaurang på kvällen. Bor väldigt gärna på Las Costas igen.