Rumstyper på Caybeach Meloneras

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. Två enkelsängar. Wifi och luftkonditionering ingår - fjärrkontroll mot deposition. Deponering mot avgift. Minibar. Vattenkokare. Tv med internationella kanaler - fjärrkontroll mot deposition. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 14 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong. Två enkelsängar. Wifi och luftkonditionering ingår - fjärrkontroll mot deposition. Deponering mot avgift. Minibar. Vattenkokare. Extra kuddar och poolhanddukar samt mousserande vin och nötter finns i rummet vid ankomst. Tv med internationella kanaler - fjärrkontroll mot deposition. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 14 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong eller terrass. Lägenheten är i etage och består av en tvårumslägenhet på nedre plan med terrass och ett dubbelrum på övre plan med balkong. På terrassen finns solstolar samt bord och stolar. På entréplan finns ett sovrum med två enkelsängar, ett badrum med hårtork, dusch och wc samt ett kombinerat vardagsrum med minikök med möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. En trappa upp finns ett sovrum med två enkelsängar och badrum med hårtork, dusch och wc. Nivåskillnader finns i lägenheten med två trappsteg till dörren som leder upp till övre plan. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering finns i sovrummen och ingår - fjärrkontroll mot deposition. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler - fjärrkontroll mot deposition. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 58 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer, varav 3 barn.

Trerumslägenhet superior

Trerumslägenhet superior med balkong eller terrass. Lägenheten är i etage och består av en tvårumslägenhet på nedre plan med terrass och ett dubbelrum på övre plan med balkong. På terrassen finns en soffa, solstolar samt bord och stolar. På entréplan finns ett sovrum med två enkelsängar, ett badrum med hårtork, dusch och wc samt ett kombinerat vardagsrum med minikök med möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. En trappa upp finns ett sovrum med två enkelsängar och badrum med hårtork, dusch och wc. Nivåskillnader finns i lägenheten med två trappsteg till dörren som leder upp till övre plan. Extra kuddar och poolhanddukar samt mousserande vin och nötter finns i lägenheten vid ankomst. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering finns i sovrummen och ingår - fjärrkontroll mot deposition. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler - fjärrkontroll mot deposition. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 58 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer, varav 3 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med markterrass. På terrassen finns solstolar samt stolar och bord. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering finns i sovrummet och ingår - fjärrkontroll mot deposition. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler - fjärrkontroll mot deposition. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med markterrass. På terrassen finns solstolar, soffa, fåtölj samt stolar och bord. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Extra kuddar och poolhanddukar samt mousserande vin och nötter finns i lägenheten vid ankomst. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering finns i sovrummet och ingår - fjärrkontroll mot deposition. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler - fjärrkontroll mot deposition. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.