Kundomdömen om Caybeach Meloneras

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 28 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Ligger när centrum och strand
-
var inte nöjd med placeringen

Bekräftad gäst: 2024-03-30


7 av 10

+
Vårat rum 411 de var jättebra men sängarna var katastrof..
-
Bra för barn trevligt område.

Bekräftad gäst: 2024-03-10


6 av 10

+
Rent
-
Det kändes inte som ett fyrstjärnigt hotell.

Bekräftad gäst: 2023-11-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

607 omdömen
Utmärkt
 
192
Väldigt bra
 
244
Bra
 
118
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2024-04-15

av 496bengt_ Stockholm, Sverige

Dåligt Hotell

Vi är två familjer med med två vuxna i den ena och två vuxna med ett litet barn i den andra, Vi hade bett att bungalows bredvid varandra så vi kunde hjälpas åt med barnet, det fick vi inte. När vi frågade receptionen om möjligheten att bo bredvid varandra blev vi avfärdade på ett mycket otrevligt sätt. Det fanns överhuvudtaget ingen vilja att försöka hjälpa till. På den vägen var det, så fort vi frågade receptionen om något så blev vi bemötta på ett otrevligt sätt. Vi blev kontinuerligt tvungna att kontakta receptionen pga dörrar inte fungerade, WIFI inte fungerade och för att det saknades utrustning i köket. Vid incheckningen fick vi skriva under ett dokument som beskrev alla förbud på anläggningen och att vi skulle bli betalningsskyldiga om vi bröt mot dessa förbud. Vi fick lägga deposition på allt, 10 eur för en fjärrkontroll och 10 eur för en badhandduk som höll på att falla isär. Första som vi från första början blivit behandlade som om vi vore kriminella. Vi har aldrig blivit så illa bemötta tidigare på någon resa. Sängarna och poolen var ok men vi kan tyvärr inte rekommendera detta hotell.

 
2023-10-07

av Kicki M Boden, Sverige

Lugnt och Trevligt hotell

Vi hade bokat ett superior room och vi var mycket nöjda. Stora sköna sängar, bra förvaring för kläder och stort badrum. Fin stor balkong med egna solsängar. Vi hade frukost och middag på hotellet. Vi var väldigt nöjda med maten. Läget är perfekt just ovanför strandpromenaden i Meloneras. Allt fanns på hotellet, restaurang, liten affär som hade det mesta, gym, padel, minigolf, spa. Vi är nöjda och skulle gärna

 
2023-04-07

av 482evan

Helt OK

Bra lägenhet med solstolar på terrassen och bra utrustat kök. Mycket högt skammel från städerskornas vagnar och högt prat (skrik) mellan städerskorna. Poolen vid restaurangen var inte avkopplande p.g.a. skrammel från diskavplockning. Den andra poolen var lugn och behaglig. Det är en bit att gå till restauranger och nöjen men på en fin strandpromenad.

 
2023-01-30

av BackPacker794559 Vassmolösa, Sverige

Härligt semesterhotell

Trevlig ljus 2rumslägenhet med rejäla sängar, både komfort och storlek. Lyxigt att ha egna solstolar på terrassen. Personalen är mycket vänliga och frukosten flöt på jätte bra. Utmärkt utbud och alltid påfyllt och fräscht. Läget är i ytterkant med fördel att det är lugnt.

 
2023-01-18

av Roland O Helsingborg, Sverige

Toppenhotell för flera generationer.

Ett utmärkt alternativ för en barnfamilj. Vi bodde 3 generationer i en två våningslägenhet typ B. Allt var perfekt. Köpte till halvpension, vilket vi inte ångrar. Flera pooler för alla önskemål, och speciell barnklubb för de minsta. Utöver det var där vattengympa, bingo, och bra underhållning på kvällarna.