Resor till Costa Calma, Tarajalejo & La Pared

Costa Calma

  • Bo mitt på Sotavento – kitesurfarnas strand
  • Många vattensporter att välja på
  • Nytt Apollo Sports-hotell vid stranden

Apollo service

Här möter du Apollos duktiga utlandspersonal. Du och dina medresenärer har vår personal inom räckvidd när du behöver information eller goda tips och när du behöver hjälp.

Res hit i sommar! Till Apollo Sports-hotellet La Pared – powered by Playitas kan du resa året runt. Perfekt för dig som älskar vågsurfing, löpning, cykling, gruppträning med mera – eller som bara vill ladda batterierna med havet och sanddynerna runt hörnet.


Tycker du om sol och bad och längtar efter att koppla av, ska du resa till Costa Calma. Stranden är hela tre mil lång och följer Jandiahalvön ned mot sydspetsen. Är du ute efter en aktiv semester passar orten La Pared och Apollo Sports-hotellet La Pared - powered by Playitas perfekt! Till Tarajalejo reser du för att koppla av och bo bra.

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala
 

Håll mer avstånd och få ökad komfort!

Nu kan du lägga till ett tomt säte bredvid dig på flyget för 1500:- per person. Kontakta vår kundservice på 0771-37 37 37 så hjälper vi dig!
Gäller på våra resor inom Europa och till Egypten med avresa fram till 31/3 2021 (gäller ej skollov).

Populära hotell – Costa Calma, Tarajalejo & La Pared

Poolområde på R2 Rio Calma Hotel & Spa i Costa Calma, Fuerteventura.

R2 Rio Calma Hotel & Spa

Från 8 172 SEK

Melia Fuerteventura

Från 6 593 SEK

Fakta om Costa Calma, Tarajalejo & La Pared

Äta ute

Medelpriset för en tvårätters middag exklusive dryck är ca 150 kr per person.

Transfer

Från flygplatsen till Tarajalejo tar det ca 1 timme, till Costa Calma ca 1 timme och 30 min, till La Pared ca 1 timme och 40 min och till Playa Barca ca 1 timme och 45 minuter. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Avgift tillkommer för specialbagage som till exempel cykel, surfutrustning och golfbag. Du kan förboka plats i transferbussen (tur och retur) för specialbagaget till en kostnad av 300 kronor eller betala 35 euro vid ankomst.

Stränder

Fuerteventura är känt för sina många milslånga sandstränder med vit finkornig sand och kristallklart vatten. Det finns även en del svarta lavastränder. På ön kan man hitta en alldeles egen orörd strand.

Starka strömmar och tidvatten förekommer, speciellt på den norra och västra sidan, vilket medför att sanden ibland delvis försvinner från stränderna.

Det är inte ovanligt att man solar och badar naken på stränderna i Costa Calma. Den 900 meter långa, naturliga sandstranden i La Pared är idealisk för vågsurfing. Starka strömmar gör att stranden inte är lämplig för simning.

Mer fakta

Väder

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
maj 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
dec 21°c
8,2 av 10 Costa Calma, Tarajalejo & La Pared
Våra gästers betyg, baserat på 865 omdömen