ILUNION Fuengirola

ILUNION Fuengirola är ett snyggt och stilrent hotell direkt ovanför den långa och härliga sandstranden i Fuengirola. Njut av avkopplande bad i poolen eller spendera dagen på stranden. Mot kvällen kan du välja mellan att äta en god middag på hotellet och ta det lugnt eller tar en promenad längs strandpromenaden in mot Fuengirola och för att frestas av de spanska klassiska rätterna, kanske är det dags för en tapaskväll?


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2156 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

ILUNION Fuengirola ger dig flera möjligheter till bad, från sandstranden och ner i Medelhavets vågor eller i hotellets pool. Oavsett vad du väljer så är det bara några steg till att ett svalkande bad. Solstolar ingår vid poolområdet. Pool- och strandhanddukar mot deposition.

I hotellets restaurang serveras en frukostbuffé och under dagen dukas det upp till både lunch och middag, från en buffé eller så beställder du från en meny. Välj till halvpension eller helpension för en bekväm semester. Bar i lobbyn.

Under vintersäsongen har hotellet en uppvärmd inomhuspool och en bastu som får användas utan avgift. Det finns även en tennisbana, belysning mot avgift.

Wifi ingår. Roomservice kl. 12.00-22.00. Parkering mot avgift. Väg måste korsas för att nå stranden. Ca 2 kilometer till centrum av Fuengirola.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukostbuffé
  • Halvpension (frukostbuffé och middag)
  • Helpension (frukostbuffé, lunch och middag)

Lunch och middag kan serveras som buffé eller från en trerätters meny, beroende på säsong.

Frukosten serveras kl. 07.30-10.30, lunch kl. 13.30-15.00 och middag kl. 19.30-22.00.