Resor till Sivota

  • Genuint resmål med storslagen natur
  • Greklands klaraste vatten
  • Passar upptäcktsresenären

Apollo service

Här möter du Apollos duktiga utlandspersonal. Du och dina medresenärer har vår personal inom räckvidd när du behöver information eller goda tips och när du behöver hjälp.

Den lilla hamnbyn Sivota passar både livsnjutare som vill uppleva mer än sol och bad och naturälskare som söker lugn och ro. Kanske är det just därför paren trivs allra bäst här. Sivota är omgivet av vackra kustremsor åt båda håll. Och det finns faktiskt få platser i Europa som erbjuder en så storslagen kontrast mellan övärld, gröndraperade berg och kristallklart vatten som Sivota gör.

Populära hotell – Sivota

Poolområdet på Sivota Diamond Spa Resort, Grekland.

Sivota Diamond

Från 6 393 SEK
Poolen på hotell Villa Marie i Sivota, Grekland.

Villa Marie

Från 3 998 SEK
Pool på hotell Costa Smeralda, Sivota i Grekland.

Costa Smeralda

Från 4 043 SEK
Utsikt från hotell Filakas i Sivota, Grekland.

Filakas

Från 3 298 SEK

Fakta om Sivota

Äta ute

En tvårättersmiddag exklusive dryck kostar ca 150 kronor per person.

Stränder

Ca 10 minuter från centrala Sivota med hyrbil ligger Bella Vraka-stranden, badskor rekommenderas och taverna saknas. I närheten ligger också Karvono Beach med kristallklart vatten. Strax utanför Sivota väntar Drafi Beach med ett större urval av vattensporter. Längs den stora vägen mot Parga och Preveza finns flera mindre stränder som nås med hyrbil eller scooter. Det finns också en stenstrand som heter Zeri som ligger i norra delen av Sivota, ca 2 kilometer från Sivota centrum. Där finns en stor poolbar och vattenrutschkanor. Det går att ta båttaxi till Karvouno, en fin strand belägen i en liten bukt med kristallklart vatten.

Mer fakta

Väder

jan 10°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 16°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 15°c
dec 11°c
Läs mer om vädret