Krakow restips

Restips för Krakow

Här hittar du våra bästa Krakow-tips inför din resa. Låt dig inspireras av allt som finna att se och göra i Krakow. Vi hjälper dig att hitta guldkornen bland Krakows sevärdheter, aktiviteter och nöjesliv.

Boka din resa till Krakow

Restauranger i Krakow

I Krakow finns det mycket att välja bland och det är tätt mellan de olika restaurangerna, kaféerna och barerna längs med gatan. Provsmaka dig genom det polska köket eller besök en spännande bar! 

Läs mer

Shopping i Krakow

Krakow är en mysig stad fylld med små personliga butiker där du kan handla allt från vackra bärnstenssmycken till traditionellt godis. Dessutom är priserna lägre än i Sverige! 

Läs mer

Sevärdheter i Krakow

Ska du resa till Krakow och undrar över vilka som är de bästa sevärdheterna i staden? Det finns gott om historiska föremål, platser och byggnader både i och utanför Krakow. 

Läs mer

Varför resa till Krakow?

Sitter du i valet och kvalet om weekendresan ska bära av till Krakow? Vi säger: kör! Krakow är en klassisk weekendstad som växer i popularitet för varje år som går – och det är inte så konstigt.

Läs mer

Göra i Krakow

Ta en promenad i medeltiden, picknicka i Plantyparken eller besök en gammal Saltgruva - på semester i Krakow finns det massor av intressanta saker att göra. Här har vi samlat några favoriter.

Läs mer