Liveaboard - träningsresa på båt

Liveaboard – träningsresor på båt

Välkommen till Liveaboard – en annorlunda träningsresa där vårt hotell är en båt. Under en vecka seglar vi på den fullt utrustade båten och genomför inspirerande träningspass både på land och till havs. Vi tar oss till de bästa platserna för dagens träning, äter god, nyttig och vällagad mat, och tränas av professionella svenska instruktörer. Det här är verkligen en unik och häftig upplevelse – följ med du också!

Vad är Liveaboard?

Liveaboard är ett vedertaget begrepp inom dykning och surfing, där deltagarna bor, äter och tränar på en båt, komplett med all service. Vårt Liveaboardkoncept bygger på en klassisk båtsemester, med fokus på olika träningsformer. Båten har kompetent besättning som kapten, matros, kock och lokalguide. Med på varje båt åker våra duktiga och inspirerande svensktalande träningsinstruktörer. Vad som är bra att veta om Liveaboard finner du här.

Olika träningsformer varje vecka

Varje Liveaboard-resa har olika inriktningar, till exempel gruppträning, yoga, funktionell träning, Swimrun, simning eller terränglöpning. Varje vecka har ett unikt upplägg, men gemensamt för alla båtar är att vi tränar, sover, äter och umgås på en vacker och charmig båt med en rutinerad och professionell besättning.


Aktuella Liveaboard-resor

Startdatum Event Hotell / Resmål  
OKTOBER 2019
9 oktober Surf Liveaboard Maldiverna Maldiverna Läs mer
30 oktober Liveaboard Röda havet Egypten Läs mer
NOVEMBER 2019
9 november Surf Liveaboard Maldiverna Maldiverna Läs mer
FEBRUARI 2020
7 februari Simläger med Öppet Vatten-landslaget Egypten Läs mer
8 februari Open water Liveaboard Maldiverna Maldiverna Läs mer
26 februari Liveaboard Maldiverna - Surf Maldiverna Läs mer
MARS 2020
7 mars Liveaboard Maldiverna - Surf Maldiverna Läs mer
28 mars Liveaboard Maldiverna - Surf Maldiverna Läs mer
APRIL 2020
8 april Liveaboard Maldiverna - Surf Maldiverna Läs mer
28 april Liveaboard Maldiverna - Surf Maldiverna Läs mer

Bra att veta om Liveaboard

Träning och dagsprogram finner du under respektive upplägg. Alla veckor och inriktningar har olika dagsprogram, individuella handplockade instruktörer och unika drömupplägg. Programmet är preliminärt och rutten kan komma att ändras beroende på väderförhållandena eller lokala omständigheter.

All information och Bra att veta om Liveaboard finner du här.