På resmålet

Bra att veta om hotell

Här har vi samlat det som generellt är bra att veta om våra hotell. Läs mer om in- och utcheckning, måltider på hotellet, wifi, pooler och mycket mer.

Läs mer om hotell

Bra att veta om resmål

Här hittar du information som kan vara bra att hålla koll på om resmål. Ta till exempel reda på skillnaderna mellan för- och eftersäsong.

Läs mer om resmål

Ut- och hemresa

Läs mer om transfertider, hemresetider samt eventuella oförutsedda händelser och väntetider som ibland kan komma att påverka ut- och hemresan.

Läs mer ut- och hemresa

Ospecificerade resor

Här hittar du information om vad en ospecificerad resa innebär och vilken standard som vanligtvis förekommer på dessa typer av resor. 

Läs mer om ospecificerade resor

Tillval på resmålet

Barnprodukter

På våra bästa familjehotell finns både simskola och barnklubb. På många av våra hotell för barnfamiljer kan du också förboka sulky och barnsäng.

Läs mer om barnprodukter

Hyrbil

Boka hyrbilen före resan, så är du garanterad bil på resmålet – och det till ett lägre pris. Vi samarbetar med välkända biluthyrningsföretag runtom i världen.

Läs mer om hyrbil

Måltider på hotellet

Visst är det bekvämt att äta på hotellet, men vad ingår i halvpension och vad betyder egentligen All Inclusive Ultra? Här hittar du svaren.

Läs mer om de olika måltidstyperna

Utflykter

Förgyll semestern med unika upplevelser. I Apollos breda utflyktsprogram kan du enkelt ta del av landets kultur, sevärdheter, natur och traditioner.

Läs mer om utflykter

Transfer

Förboka en trygg och smidig transfer mellan flygplats och hotell - ett perfekt sätt att säkra en bekväm start och avslutning på semestern.

Läs mer om transfer