Rumstyper på Mega Ammos

Dubbelrum

Enklare dubbelrum som ligger i huvudbyggnaden. Dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd. Observera att när extrabädden används kan det bli trångt i rummet. Tv. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Hårtork. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer / 2-3 personer.

Dubbelrum i bungalow

Fina dubbelrum i bungalow. Bungalowerna är inte fristående byggnader utan ligger i förbindelse med övriga bungalower. I rummen för fyra personer sover två barn i våningssäng. Tv. Minikyl. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Enkelrum

Enklare enkelrum som ligger i huvudbyggnaden. Tv. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch, och wc. Balkong. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Sviter

Sviterna, som har ett sovrum och ett vardagsrum, ligger på den övre våningsplanen i huvudbyggnaden. Tv i både sovrum och vardagsrum. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Strandhandduk och badrock. Två badrum, det ena har badkar eller dusch. Wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.