Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Rummen ligger i huvudbyggnaden. En dubbelsäng eller två enkelsängar. I vissa rum finns möjlighet till extrabädd för tredje person. Observera att när extrabädden används blir det trångt i rummet. Kylskåp. wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer / 2-3 personer.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow med balkong eller markbalkong. Bungalowerna är inte fristående byggnader utan ligger i en länga av flera bungalower. En dubbelsäng eller två enkelsängar. I rummen för fyra personer sover två barn i våningssäng. Kylskåp. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Sviter

Sviter med balkong och begränsad havsutsikt. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum med bäddsoffa. Sviterna ligger på de övre våningsplanen i huvudbyggnaden. Kylskåp. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Strandhanddukar och badrockar. Tv med satellitkanaler i både sovrum och vardagsrum. Hårtork. Ett badrum med jacuzzi och dusch eller med endast dusch och wc samt en separat wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.