Dubbelrum

Enklare dubbelrum som ligger i huvudbyggnaden. Dubbelsäng eller två separata sängar. I vissa rum finns möjlighet till extrabädd för tredje person. Observera att när extrabädden används blir det trångt i rummet. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer / 2-3 personer.

Dubbelrum i bungalow

Fina dubbelrum i bungalow. Bungalowerna är inte fristående byggnader utan ligger i förbindelse med övriga bungalower. I rummen för fyra personer sover två barn i våningssäng. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller markbalkong. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Sviter

Sviterna, som har ett sovrum och ett vardagsrum, ligger på de övre våningsplanen i huvudbyggnaden. Tv med satellitkanaler i både sovrum och vardagsrum. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strandhandduk och badrock. Hårtork. Två badrum, det ena har badkar eller dusch. Wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.