Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 194 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Att det va lite mindre och väldigt mysigt!
-

Bekräftad gäst: 2022-08-01


10 av 10

+
Servicen, städningen, vackra omgivningar
-

Bekräftad gäst: 2022-08-01


10 av 10

+
närheten till strand och även nära stad
-

Bekräftad gäst: 2022-08-01


10 av 10

+
Läget,nära till den fina stranden. Mycket välskött.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-01


10 av 10

+
Det var ett hotell som låg väldigt fint med en lummig väg ner till stranden som också var jättefin
-

Bekräftad gäst: 2022-07-25


8 av 10

+
Personalen!
-
Jag inser att jag är naiv efter två år utan resande, men jag trodde att närmare 25000kr gav lite mer lyx och flärd. Hotellet var fint, rent, fräscht och alla var supertrevliga - men utöver det, inte så speciellt.

Bekräftad gäst: 2022-07-12


8 av 10

+
Hemtrevligt. Servicen. Städningen.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-05


9 av 10

+
Den trevliga personalen och maten
-

Bekräftad gäst: 2022-07-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-27


8 av 10

+
Städningen av rummet var suverän. Alltid rent och fräscht. Området är väldigt fint omhändertaget, mysigt och familjärt. Ett stenkast till den bästa stranden i sivota området.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

84 omdömen
Utmärkt
 
41
Väldigt bra
 
31
Bra
 
11
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-07-25

av Jenny J Hallands län, Sverige

Trevlig personal på vackert hotell vid stranden Mega Ammos

Avkopplande hotellvistelse i två veckor med familj med tonårsbarn. Underbar trädgård, väldigt välskött, daglig städning av rummen. Fint poolområde. Jättetrevlig personal! Bra mat. Vacker stenlagd gångväg till stranden. Rekommenderas!

 
2022-05-28

av evaaz Stockholm, Sverige

Underbar plats och fantastiskt hotell!

Detta familjeägda hotell överträffade alla våra förväntningar. Trädgården är mycket vacker med många växter, rikligt blommande träd och här odlas citroner, päron, plommon och oliver. Överallt slingrar små stenbelagda gångar och allt är minutiöst skött. Poolen är vackert placerad med utsikt ned mot havet och mot de omgivande kullarna. I poolbaren är det rimliga priser och jag vill särskilt nämna den omfattande lunchmenyn med både snacks, goda smörgåsar och tillagade rätter. Här arbetar alltså kocken i köket även dagtid. Min favorit var melonsallad med feta, salladslök och mynta. Frukosten verkar vara utvidgad jämfört med tidigare recessioner. Nu är det en stor buffé med bl a fylld omelette, pajer, korv, fläsk, croissants, mjuka kakor, kex, bröd, pålägg, ägg, yoghurt, frukt, grönsaker. Det är klart att hotell med fler gäster har ännu mer men för att vara ett så litet hotell tycker jag att den är väldigt riklig och vi var alltid nöjda. Vi var tveksamma till att beställa halvpension men det visade sig vara ett bra beslut. Vi fick tre rätters riktigt god och vällagad middag varje dag! Helt klart står det en kunnig kock i köket. Portionerna var dock väl stora ibland, särskilt för barn som kan bli lite överväldigade. Med uppsikt från restaurangens terrass ligger barnens lekplats under tak en nivå ned och en bit bort så att ljudet inte stör. Vi hade en femåring med oss som kunde leka där när vi vuxna ville sitta kvar efter maten. Vi kunde ändå ha koll. Det fanns dock inte så många barn på hotellet, så vill man hitta många kompisar finns det bättre hotell. Här råder lugnet. Poolområdet är vackert med många blommande växter längs den vackra stenmuren och en vacker utsikt. Det var lätt att få solstolar utan att boka och man var nästan alltid helt själv i poolen när man doppade sig. På gräsmattan ligger även en paviljong som lämpar sig för gympapass eller yoga. Bäst av allt var det personliga och trevliga personalen som gjorde allt för att vi skulle trivas. Rummen var fina och fräscha och städning av rummen sker varje dag med nya handdukar. Alla har balkong! Sängarna väldigt bekväma och det finns kassaskåp och kylskåp i varjer rum. Det enda vi var missnöjda med var wifi. Internet fanns i alla rum men fungerade bäst i huvudbyggnaden och vid poolen. Jag hade tänkt arbeta på distans men att ha Zoom-möten var inte att tänka på förrän hotellchefen gjorde vad han kunde och köpte till ett dygns högre hastighet till mig. 2023 utlovades det fiberanslutet internet på hotellet eftersom fiberledningar dras i hela Sivota-området. Detta hotell har tre stjärnor. Det enda som saknas för att det ska vara fyra stjärnor är tvätt- och sömmerskeservice och room service. Jag tycker det säger en hel del om hur tokigt och gammeldags stjänssystemet är. Från hotellet går en 100 meter vacker stenlagd stig ned till stranden Mega Ammos med turkose vatten, mjuka stenar och sand. Observera att det blir snabbt djupare i vattnet så det är bra att vara simkunnig. Här finns tre restauranger, ett coolt café och en väldigt liten Supermarket med badleksaker, solkräm, kakor och dryck. Här säljs även de badskor man faktiskt behöver på stranden. Den mindre stranden Mikri Ammos låg också mycket nära och där fanns också solstolar och två restauranger. Promenaden in till den lilla staden Sivota tar ca 25 minuter. Här finns klädbutiker, restauranger, läkare och många rederier som erbjuder båtuthyrning eller utflykter till de närliggande öarna. I Sivota badade vi på Palm Beach som var en lite mer långgrund strand än vid vårt hotell. Vi missade tyvärr att vada ut till ön Bella Vraka som man kan göra från en av annan av Sivotas stränder. Solstolarna var gratis om man beställde dricka på alla stränderna vi besökte! Priserna var dessutom låga. Det finns cyklar och cykelhjälmar att hyra för 5 Euro per dygn. Receptionen arrangerar även leverans av hyrbilar för ca 50 Euro per dygn. Lokalbussar avgår från Sivota. Vädret under vår vecka (sista veckan i maj 2022) var mellan 27 och 33 grader. Solkräm SPF 30 -50 samt hatt rekommenderas. Vi kommer absolut att återvända.

 
2019-10-25

av UlfC71 Hovås, Sverige

Lungt och skönt. avkopplande plats.

Fint och välstädat hotell både i rummet och utomhus. Trevlig och serviceminded personal. Fixade allt man frågade om med en gång. Maten av medelklass och god. Pizzan var inte så bra dock. Kort avstånd ner till stranden med vatten som var kristallklart. Ta gärna en promenad till byn som ligger på 15-20 minuters gångavstånd. Taxi tillbaka för standardpris 6 euro. Riktigt mysiga restauranger nere vid hamnkanten där man kan sitta och äta när solen går ner. Vi åkte inte på några utflykter då vi bara ville ta det lungt nere vid stranden. Shopping får man nog ta sig till andra närliggande orter för få. Rekommenderas varmt att åka hit om man vill ha en avkopplande semester. Vi var här 2 veckor.

 
2019-09-02

av 647patrikh

Semester

Mycket bra hotell bra personal,bra städning,boendet är oxå kanon liksom poolområdet med bar restaurang.enkel frukost ingår helt ok. Finns oxå barnpool samt lekpark.ligger ca 2 km från själva byn om man vill ner till affärerna o hamnen men man klarar sig runt hotellet om man inte måste göra saker hela tiden.familjärt o mysigt. Klart att man kommer återkomma.

 
2019-07-16

av Anders_von_cigars

Missnöjd

Vi köpte vår resa till detta hotell via Apollo, vi hade bokat och betalt för en bungalow. Till min förvåning så fick vi ett rum i ett tvåvåningshus med fyra rum i jag påpekade detta och de insisterade att de va bungalows också. Men efter mycket om och men så skulle vi få byta efter en vecka, då hade vi ingen ork och packa ner alla prylar så vi behåll de rummet. Tydligen så får man inte alltid vad man betalat för, inget mer besök för oss här. De har bra service och städning. Världens minsta kassafack ingår. Frukosten är väldigt kass, den minsta ja sett någonsin på ett hotell, vi va där i två veckor "herregud" vad man längta till något annat och pass upp för deras köttpålägg då inget ligger på kylplattor eller värmeplattor. Att äta lunch eller middag där är dyrare än strandrestaurangerna, äter du på stranden så får du solstolar gratis. Ionion Fish Restaurant är den bästa enligt mig. De har en hamburgare som är magisk serveras med oskalad klyftpotatis. När det gäller stranden så är det sån där stenstrand som hela foten sjunker ner i och det gör ont och gå, ta med strandskor hemifrån. Det är fantasipriser i den minimarket som nere vid stranden. Hälsningar missnöjd