Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 16 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Att det fanns kokvrå och parkering.
-
Mer utbud i frukostbuffén och färska råvaror, till exempel mjölk.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

+
Service och skön stämning.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

+
Frukosten, luftkonditioneringen och baren
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

+
24/7 service och bar med goda drinkar, öl och även vatten på stora flaskor att köpa till rummet Sköna sängar och bra AC
-
Större urval på frukosten. Luktade mycket avlopp i badrummet, fick ha fläkten på hela tiden och ändå luktade det

Bekräftad gäst: 2019-07-27


5 av 10

+
Städningar
-
Mer utrusning för att laga mat. Jätte högt ljud på luft konditionering, ingen telefon på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


6 av 10

+
Trevlig och service inriktad personal.
-
Rummen behöver renoveras.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

484 omdömen
Utmärkt
 
196
Väldigt bra
 
148
Bra
 
80
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2019-08-05

av 67henrikg

Familjärt prisvärt hotell

Ett mycket rent och välskött hotell i slutet på kamari beach. Familjärt och trevligt. Irina och Maria i lobbyn och de hårt arbetande folket poolområdet, kämpar för att vi skall kunna njut och slappna av. Bra poolsängar, bra enkel mat i polaren och acceptabla priser. Det bjöds en enklare frukost som fungerade bra. 5 min till d3t underbara havet och 5 min till strandpromenaden. Välstädat och fräscht. Lite klent utrustade kök.

 
2019-07-21

av eeemeee Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell!

Var här i juli med min kille och jag kan verkligen varmt rekommendera alla att bo här! Vi fick ett utav de nyrenoverade rummen på andra våningen, vilket var ett jättefint och fräscht rum med balkong (med havsutsikt!) Personalen var jättetrevlig, rummet välstädat varje dag, atmosfären var lugn och frukosten toppen! Poolområdet såg jättefint ut även om vi valde att bada i havet varje dag (en liten promenad på ettpar minuter beroende på var på stranden ni vill vara.) Rekommenderar verkligen att bo här om ni ska besöka Santorini! :D

 
2016-06-30

av michaelhY4214US Landskrona, Sverige

Bra service, personalen väldigt service minded..

Mycket bra hotell, bra rum, bra pool.. snacks, dricka, vid poolen, det man behöver på ett bra hotell..t bra personal..Läget bra, ca 5 min från butiker, och ca 5 min från stranden. En del oljud från Flyg som landar på närliggande flygplats.. Men inget som störde mycket.. Som helhet, mycket bra, rent hotell,

 
2021-10-17

av mintbags5 Northampton, Storbritannien

Wow, wow and more!!

Firstly I wish we could give more than 5 stars The Alexander Hotel, Kamari is one of the nicest we have stayed. The area is beautiful and has a lovely swimming pool, with excellent beds to relax. Food is great and so much had been put in place regarding Covid we felt very safe. The staff are so friendly and nothing is too much trouble always smiling and easy to chat with The hotel is extremely clean, bedding and towels changed every day. There are many restaurants and bars nearby with choices for everyone. The Boat House restaurant was fabulous, had a Greek night, singer, smashing the plates but wasn’t allowed to dance (Covid) but we still had a fantastic evening. Food is first class and the family who own and run this, are amazing We never return to a place we have been but this most definitely will be a must…. Thank you to everyone at The Alexander Hotel for the best stay …. Xx Barb and Jim Evans

 
2021-10-15

av Imogen C

Brilliant and hopefully will be back🤞🏻

Last minute getaway for myself and my other half. This family run hotel was the perfect place to stay, close to the beach bars and restaurants. The staff couldnt be any more friendly and helpful with anything you need and request. Hopefully be back at some point!