Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 20 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Det var litet, mysigt och familjeärt. Nära till stranden och inte långt från delen av byn som hade mer Puls i nattlivet och restauranger.
-
Eftersom jag betalade en så kallad Tombäddstillägg på ca 4500kr (vilket jag såg efter bokningen) bara för jag reste ensam, så var faktiskt hotellet långt från prisvärd för min del. Sängen var en mindre dubbelsäng, runt 140 säng kanske. En säng lagom för en person men att det får plats 2. Så förstod inte hur jag har tagit upp ett rum för 2 och därmed får betala som att det bor 2 där. Jag hade lätt kommit tillbaka till det hotellet, men är jag ensam igen, aldrig. För 4500kr kunde jag ha gjort mycket för. Frukosten var inte alls bra för att vara det enda som ingick. Otroligt tråkig. Men riktigt trevlig personal som arbetar där.

Bekräftad gäst: 2023-08-05


10 av 10

+
Rent och snyggt. Jätte trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-29


8 av 10

+
Fräsch, jättebra storlek på rummet, kan förbättra matlagningsmöjlighet i form av bättre köksutrustning
-

Bekräftad gäst: 2023-07-22


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-22


8 av 10

+
rymliga rum, fin pool.
-
tråkig frukost, torrt bröd och dålig kvalite på påläggen. Fint poolområde men det är för få solstolar som blir paxade av flera som inte ens verkar vara där på hela dagen.

Bekräftad gäst: 2023-07-08


6 av 10

+
Rummet hade bra AC.
-
Inte så mysiga rum, kändes ganska stela. Lite tråkig frukost. Lyhört (flygen hördes högt från rummet).

Bekräftad gäst: 2023-07-01


8 av 10

+
Städning och service
-
Se om frukosten ovan. Sen följde man inte upp poolreglerna och om man inte gör det behöver de inte vara anslagna. Vi klagade men märkte ingen bättring och såg ingen som sa till. Tex gällande dykning i poolen, och att man inte fick äta medhavd mat vid poolen.

Bekräftad gäst: 2023-06-24


8 av 10

+
Fräscht o rent
-
Flygplatsen i närheten störde ibland

Bekräftad gäst: 2023-06-10


8 av 10

+
Rent och snyggt, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-06-03


9 av 10

+
Snyggt och rent. trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-06-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

608 omdömen
Utmärkt
 
285
Väldigt bra
 
166
Bra
 
93
Mindre bra
 
41
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2023-08-10

av Hampahumpa Barcelona, Spanien

Hotellet vid flygplatsen

Vill man vila så ska man inte ta denna hotell, de går från 06:00 på morgonen till runt 00:00 på kvällen. Ligger nära den steniga badstranden så köp skor för att bada runt 11 €. Frukosten väldigt fattigt och enformigt ..samma frukost varje dag i 1 vecka...personalen stressad att plocka grejerna från bordet och håller du inte i brickan så tar de det.... Bra pool område med enkla rätter i menyn ,bra priser. Välstädat och bra service i receptionen annars ganska tråkig hotell.

 
2019-08-05

av 67henrikg Linköping, Sverige

Familjärt prisvärt hotell

Ett mycket rent och välskött hotell i slutet på kamari beach. Familjärt och trevligt. Irina och Maria i lobbyn och de hårt arbetande folket poolområdet, kämpar för att vi skall kunna njut och slappna av. Bra poolsängar, bra enkel mat i polaren och acceptabla priser. Det bjöds en enklare frukost som fungerade bra. 5 min till d3t underbara havet och 5 min till strandpromenaden. Välstädat och fräscht. Lite klent utrustade kök.

 
2019-07-21

av eeemeee Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell!

Var här i juli med min kille och jag kan verkligen varmt rekommendera alla att bo här! Vi fick ett utav de nyrenoverade rummen på andra våningen, vilket var ett jättefint och fräscht rum med balkong (med havsutsikt!) Personalen var jättetrevlig, rummet välstädat varje dag, atmosfären var lugn och frukosten toppen! Poolområdet såg jättefint ut även om vi valde att bada i havet varje dag (en liten promenad på ettpar minuter beroende på var på stranden ni vill vara.) Rekommenderar verkligen att bo här om ni ska besöka Santorini! :D

 
2016-06-30

av michaelhY4214US Landskrona, Sverige

Bra service, personalen väldigt service minded..

Mycket bra hotell, bra rum, bra pool.. snacks, dricka, vid poolen, det man behöver på ett bra hotell..t bra personal..Läget bra, ca 5 min från butiker, och ca 5 min från stranden. En del oljud från Flyg som landar på närliggande flygplats.. Men inget som störde mycket.. Som helhet, mycket bra, rent hotell,

 
2023-10-24

av GaelleConin

Hôtel bruyant à 2 pas de l’aéroport

Hôtel très très proche de l’aéroport , pourtant en arrière saison, les avions passent la nuit . Donc nuits blanches assurées car hôtel très mal insonorisé. On entend même les voisins. Le frigo finissait tous les soirs dans la salle de bain, heureusement qu’elle était spacieuse, car frigo trop bruyant. Le petit déjeuner buffet est très moyen, peu de choix et pas très frais. Le restaurant ouvrait à 7h30, nous étions là à l’ouverture et le beurre était tout mou. Il n’était pas mis au froid. Le pain était souvent celui de la veille. Je dirai quand même que la chambre était propre quand nous sommes arrivés, mais le lit pas fait. Bref je ne recommande pas du tout