Kundomdömen om Alexandra

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 16 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Att det fanns kokvrå och parkering.
-
Mer utbud i frukostbuffén och färska råvaror, till exempel mjölk.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

+
Service och skön stämning.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

+
Frukosten, luftkonditioneringen och baren
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

+
24/7 service och bar med goda drinkar, öl och även vatten på stora flaskor att köpa till rummet Sköna sängar och bra AC
-
Större urval på frukosten. Luktade mycket avlopp i badrummet, fick ha fläkten på hela tiden och ändå luktade det

Bekräftad gäst: 2019-07-27


5 av 10

+
Städningar
-
Mer utrusning för att laga mat. Jätte högt ljud på luft konditionering, ingen telefon på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


6 av 10

+
Trevlig och service inriktad personal.
-
Rummen behöver renoveras.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

467 omdömen
Utmärkt
 
184
Väldigt bra
 
146
Bra
 
77
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2019-08-05

Inlägg av 67henrikg

Familjärt prisvärt hotell

Ett mycket rent och välskött hotell i slutet på kamari beach. Familjärt och trevligt. Irina och Maria i lobbyn och de hårt arbetande folket poolområdet, kämpar för att vi skall kunna njut och slappna av. Bra poolsängar, bra enkel mat i polaren och acceptabla priser. Det bjöds en enklare frukost som fungerade bra. 5 min till d3t underbara havet och 5 min till strandpromenaden. Välstädat och fräscht. Lite klent utrustade kök.

 
2019-07-21

Inlägg av eeemeee Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell!

Var här i juli med min kille och jag kan verkligen varmt rekommendera alla att bo här! Vi fick ett utav de nyrenoverade rummen på andra våningen, vilket var ett jättefint och fräscht rum med balkong (med havsutsikt!) Personalen var jättetrevlig, rummet välstädat varje dag, atmosfären var lugn och frukosten toppen! Poolområdet såg jättefint ut även om vi valde att bada i havet varje dag (en liten promenad på ettpar minuter beroende på var på stranden ni vill vara.) Rekommenderar verkligen att bo här om ni ska besöka Santorini! :D

 
2016-06-30

Inlägg av michaelhY4214US Landskrona, Sverige

Bra service, personalen väldigt service minded..

Mycket bra hotell, bra rum, bra pool.. snacks, dricka, vid poolen, det man behöver på ett bra hotell..t bra personal..Läget bra, ca 5 min från butiker, och ca 5 min från stranden. En del oljud från Flyg som landar på närliggande flygplats.. Men inget som störde mycket.. Som helhet, mycket bra, rent hotell,

 
2021-06-21

Inlägg av psrebrny

Great Hotel

Very comfortable room with air-condition and more, at first without arriving I phoned to Hotel and lady from reception asked me If I want an airport transfer (a few euro less as a regular taxi) and she asked me if I want to order the room without booking (7 euro less per day). Next, when we arrived the room was ready 4 hours earlier than the regular check-in hour. Later LAdies from reception was very kind and helpful, for instance when we wanted the walk to the next village Lady had told us this is not possible with a stroller and she does not recommend going by bus because rent a car would be cheaper, so we had taken it but this isn't all, lady call to the rental car and car was waiting for us on the hotel parking (return in this same place). Thanks to that decision we visited the whole island. Also, we could go to the tour to another island - Thirasia by a tour which we had bought through the hotel reception Ledies help and recommendation. Otherwise, every day when we had had a car yet. Lady told us many places that she recommended to see. And she loves children every time when was going through reception lady was playing with my child by few minutes, this was fun.

 
2020-10-02

Inlägg av dbeat Seaham, Storbritannien

Lovely

I stayed here with my 3 year old daughter , my mam and sister were also here at the same time. This hotel was fantastic for the price I paid and is definitely a 3 star, I’ve stopped in a lot worse 3 star. The hotel and our room was impeccably clean, our room was modern, it had a fridge and the bathroom was lovely. Shower was powerful, hairdryer was good. There was chairs and table on the balcony. Our room was cleaned every day with fresh towels. Breakfast was served on a tray so could either take to your room or sit in dining room or outside. There was plenty on the tray, more than enough for one person. The pool was very clean and sun beds were very comfortable and staff cleaned them regularly. The hotel is on the flight path but noise was brief and my daughter loved seeing them so close. The noise did not disturb me during the day or night. The staff are lovely and very helpful. The hotel is a short walk to the beach, bars and restaurants. Kamari is lovely, plenty of places to eat and drink and locals are lovely.