Kundomdömen om Arina Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 40 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Stranden. Vattenlandet. Närheten till Heraklion. Fina rum.
-
Helt ok mat. Rörigt i stora matsalen.

Bekräftad gäst: 2023-11-06


10 av 10

+
Personalen var mycket trevlig, städningen var bra.
-
Maten kunde varieras lite mer

Bekräftad gäst: 2023-11-06


10 av 10

+
Fint rum med havsutsikt, trevlig personal, god mat.
-
Vi skulle önska mer information om vad som finns i hotellområde (matställen och aktiviteter)

Bekräftad gäst: 2023-11-06


8 av 10

+
Närheten till egen strand
-

Bekräftad gäst: 2023-11-06


9 av 10

+
Modernt och fräscht med bra aktiviteter för barn. Fint rum och bra service.
-
Lunch och middagsbuffeerna var dåligt smaksatta. Många rätter smakade ingenting. Kvällsunderhållningen för vuxna var lite för simpel.

Bekräftad gäst: 2023-10-29


10 av 10

+
Helt, rent, toppentrevlig personal överallt!
-
Vi saknade ”snacks-ställe”, typ ett café som är öppet hela dan, den som fanns (lilla restaurangen) stängde 18 och sen var det tomt till middagen. Viss underhållning var riktigt illa, de tre tjejerna som sjöng får de gärna byta ut, vi var flera sällskap som nästan höll för öronen. Killen som underhöll på fredagen vid lunch kan de ta in istället.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


8 av 10

+
Närheten till havet
-
Saknad av handsprit, dom behållare som fanns var tomma. Kunde finnas lite mer info om väder vind och olika temperaturer, luft vatten.

Bekräftad gäst: 2023-08-13


9 av 10

+
Att det passade barn så mycket. Och trots att det var allt inclusive och buffe så var det bra variation på måltider.
-
Det blev fullt vid polerna och wifin var rätt dålig.

Bekräftad gäst: 2023-08-13


10 av 10

+
Rent och fräscht. God mat. Strand och pooler att välja mellan.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-30


9 av 10

+
Det var rymliga uteplatser, blev aldrig trångt.Det fanns gott om solsängar.Bra rum och ac.
-
Trevligare och mer tillmötesgående personal i receptionen som är första intrycket.De var inte bra. De behöver också se över sin app för att undvika missförstånd av öppettider på snackbaren t.ex. Vinet för all-inclusive i restaurangen behöver förbättras, rödvinet kom ur kall tappkran som rosé och vitt.Vem vill ha iskallt rödvin? Det var omöjligt att få platser ute vid showen på kvällarna.Showerna var dessutom mer barnshow. Väldigt hög musik i restaurangen och vid poolen utanför restaurangen när man åt. Tema för mat som skulle vara olika märktes inte.

Bekräftad gäst: 2023-07-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

592 omdömen
Utmärkt
 
499
Väldigt bra
 
79
Bra
 
11
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2023-11-04

av Partysara Stockholm, Sverige

Superbra hotell för barnfamiljer och kompisar.

Ett helt perfekt hotell för barn och vänner. Vi var 14 st totalt, 5 tjejkompisar med våra barn i åldrarna 9-16 år. Det här var ett helt perfekt hotell för oss. Stort hotell med fina rum och fint område med pooler, strand och många solstolar. Vi hade all inclusive och det var prisvärt och gott. Den stora restaurangen blir lite rörig men poolbaren är bra och även japanska restaurangen. Gym finns och även inomhuspool. Barnen hade väldigt roligt i vattenlandet med rutschkanorna. Det finns även biljard och andra aktiviteter. Affär på hotellet. Det är enkelt att åka buss till Heraklion som är en grymt bra stad för mat, shopping och stadsliv. Det finns även en mindre stad Hersonissos att åka buss till. Byn där hotellet ligger är liten men det finns caféer och laundry. Vi var här på höstlovet i november och hade underbart väder. Det enda är att jag hade lite problem med internet. Rekommenderar detta hotell!

 
2023-10-29

av Pia F

Fantastiskt, rekommenderar varmt Arina Beach

Bästa resorten jag och min man har varit på. Maten var fantastisk! Väldigt stora bufféer vid, frukost, lunch och middag, och allt vi smakade på var väldigt gott. De hade eget bageri och konditori vilket gjorde frukostar och desserter helt oemotståndliga. Det var ca 5 kockar vid alla måltider som gjorde omeletter, grillade kött och fisk mm. All personal var väldigt vänliga och serviceminded. Det var rent och snyggt överallt, i restauranger, toaletter, vid bareerna, i poolerna och rummen. På kvällarna hade de först egen show för barnen, och barnen älskade att sjunga och dansa med och därefter annan show för barn och vuxna. Vi hade visserligen inga barn med oss men man önskar att man tagit med barnbarnet, de tänkte på barnen i alla situationer hela tiden. Vi som vuxna utan barn hade det super bra men för barnfamiljer måste det ha varit ännu super, super, super bra! Stort tack till alla er på Arina Bech för en underbar vecka. / Pia

 
2024-05-24

av ChrisF46100 Figeac, Frankrike

Un des meilleurs resort hôtel !

Extraordinaire !! Tout est très propre, convivial et chacun y trouve son compte. Les chambres sont spacieuses, bien agencées et toutes avec vue mer et au moins un balcon (sans compter les nombreuses avec petite piscine privée). Le personnel, où que l’on se trouve et quel que soit son job, est toujours souriant et sympathique. Les piscines sont très bien, entretenues et à thème pour 2 d’entre elles ( jeux d’eaux et toboggans dans 30cm pour les enfants, même très petits, et superbes toboggans pour les grands) pour ceux qui veulent chauffée, il y en à une en intérieur d’accès gratuit et accompagnée d’une musique zen . Mention spéciale au spa, belle découverte, professionnelles au top! Une boutique ouverte jusqu’à minuit !!! La nourriture est excellente, fraîche et de bonne qualité. On se régale ! Deux restaurants à thème accessible une fois par séjour sans surcoût à faire ! Les animations sans surprise sont sympa. Seuls bémols, avions en atterrissage réguliers et table de ping pong unique peu accessible

 
2024-05-24

av Sascha K

Super Urlaub im TOP Resort mit vielen besonderen Erlebnissen !

Unser Urlaub und Aufenthalt im Arina Beach Resort war einfach nur großartig. Das Penthouse hat uns die entsprechende Ruhe mit einen Mega Ausblick verschafft. Der Room Service ist ausgezeichnet. Vielen Dank an die Damen welche Tag für Tag so einen guten Service und Sauberkeit bieten ! Hervorzuheben ist das sehr gute Essensangebot, welches sich über das Main Restaurant, das Themenrestaurant „AVRA“ und dem asiatischen Restaurant „Sunset“ erstreckt. Die Strandbar „DIA“ versorgt einen noch mit entsprechenden Snacks. Alles in Allem hochwertig und für jeden etwas dabei. Der Service ist an jeder Stelle ansprechbar und freundlich. An der Poolbar verzaubern Marina und Olga mit Herzlichkeit die Gäste; vielen Dank für die super Zeit ! Das Entertainment Team Galin, Mitchel, Ainoha, Michel und Enzo bieten den Gästen eine funny Unterhaltung; es hat wahnsinnig Spaß mit Euch gemacht ! Am Abend wurden man durch das Bar Team Albi, Panos und Giannis perfekt versorgt; wir hatten so viel Spaß mit Euch ! Das Hotel Management rund um die „George`s“ hat ein scharfes und wachsames Auge das alles so gut funktioniert und die Gäste ein entsprechendes Erlebnis genießen können. Ein besonderen Dank wird an Albi „The Best Barman“ , Mitchel „The crasiest Entertainer on Planet“ und Ainoha „The Heart and Soul Lady” ausgesprochen ! Das Arina Beach Resort wird ausnahmslos weiter empfohlen. Wir kommen definitiv wieder und freuen uns darauf EUCH ALLE wieder zu treffen !

 
2024-05-21

av Michi F

Super Hotel für Familien und für die Kinder.

Der Aufenthalt um Arina Beach war super wir hatten einen Bungalow mit eigenem Pool. Das Zimmer war sehr gut ausgestattet und war sehr modern. Auch die Hotel Anlage war toll und sauber.Hatten stehts einen Parkplatz für unser Mietauto. Das Essen war super lecker. Und am besten war das Animations Team und der Mini Club der durch Mitchel Boer und Michel betreut wurden . Unsere Tochter hat sich sehr gut miteinander verstanden und sie haben ein sehr gutes gespür für Kinder. Mitchel ist sehr motiviert um denn Gästen Spaß zu bieten. War ein toller Typ.Hoffe wir sehen ihn nächstes Jahr wieder. Wir haben uns ihns Arina Beach verliebt.